alles is goed dicht gemaakt tegen water geen lekkage gezien na regen alleen klein beetje vuil nog
See what reviewers are saying
de dakkapel gasten maakte t dak echt schoon, zelfs boven de schuindak aansluiting, terwijl mijn moeder op zolder stond te kijken beetje krom maar netjes
Leuk installatieteam. Heb het proces van het begin tot het eind gevolgd met me eigen ogen, was wel benieuwd hoe ze dat zouden doen, echt vakmensen.
De afwerking van onze nieuwe dakkapel is echt helemaal top. Het heeft ons huis een geheel nieuwe uiterlijk gegeven, is even wennen maar echt prachtig hoe het eruit ziet.
Company details
Written by the company
Bij Dakkapel Eindhoven staan we bekend om onze uitstekende dakoplossingen en klantgerichte benadering. Als experts in de dakkapelservice, bieden wij hoogwaardige, op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij uw woning en uw wensen. Ons team van vakbekwame professionals staat altijd klaar om uw project van begin tot eind soepel te laten verlopen, met een nadruk op kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid. Onze diensten omvatten het volledige proces van ontwerp tot installatie, waarbij we gebruik maken van de beste materialen en de nieuwste technieken. Of u nu op zoek bent naar meer ruimte, betere lichtinval, of een verhoogde waarde van uw woning, wij zorgen ervoor dat uw dakkapel voldoet aan al uw verwachtingen. Wij begrijpen dat elk project uniek is, en daarom bieden wij een persoonlijke benadering met uitgebreide advies- en ontwerpdiensten. Bij Dakkapel Eindhoven is uw tevredenheid onze hoogste prioriteit, en wij streven ernaar om uw woondromen waar te maken met minimale overlast en maximale efficiëntie. Kies voor Dakkapel Eindhoven en ervaar de voordelen van een betrouwbaar, professioneel en toegewijd team dat staat voor uitmuntendheid in elk aspect van onze service.
Contact info
Flight Forum 40, 5657 DB, Eindhoven, Noord Brabant, Netherlands
- 0403690708
- contact@dakkapeleindhoven.net
- dakkapeleindhoven.net
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Alles aan de dakkapel is gedaan zoals…
Alles aan de dakkapel is gedaan zoals vooraf besproken zonder verrassingen.
alles is goed dicht gemaakt tegen water…
recent kwamen ze zelfs eerder door het…
recent kwamen ze zelfs eerder door het weer raam en dat was echt handig voor planning
Na de eerste regenbui alles…
Na de eerste regenbui alles gecontroleerd en geen lekkage gezien wat echt geruststellend was voor ons
door de nieuwe dakkapel heb ik ineens…
door de nieuwe dakkapel heb ik ineens vrij uitzicht en t voelt alsof kamer twee keer zo groot is geworden
Je Voelt Meteen Verschil
je voelt meteen verschil na plaatsing kamer is nu echt warmer sterke isolatie gebruikt
de dakkapel gasten maakte t dak echt…
Altijd bereid om elk detail rustig uit…
Altijd bereid om elk detail rustig uit te leggen, niks bleef onduidelijk
Met De Nieuwe Dakkapel Is Dit Echt De Mooiste Kamer
met de nieuwe dakkapel is dit echt de mooiste kamer in huis geworden
Geen Bouwafval Achtergelaten Na Het Werk, Mijn Vader Zei Dat
Geen bouwafval achtergelaten na het werk, mijn vader zei dat dat netjes was.
Het Huis Leek Groter Van Buiten Door De Nieuwe Dakkape;
het huis leek groter van buiten door de nieuwe dakkapel en binnen lag amper stof
hij heeft tijdens de bouw niet alleen…
hij heeft tijdens de bouw niet alleen de dakkapel geplaatst maar ook meteen het hele dak gecontroleerd op scheurtjes en slechte plekken
afwerking was echt tot in de puntjes
afwerking was echt tot in de puntjes, zowel binnen als buiten netjes en strak gedaan zonder slordigheden
je ziet haast niet dat het dakkapel…
je ziet haast niet dat het dakkapel nieuw is, sluit perfect aan op de bestaande daklijn
onze kleine zolder voelt ineens mega…
onze kleine zolder voelt ineens mega groot, dankzij de dakkapel die hij plaatste
strak geleverd en netjes afgewerkt
Alles in een keer strak geregeld
isolatie en afwerking netjes gedaan, alles strak opgeleverd zonder gezeur
Dakkapel goed gemonteerd en niet te duur
Had snel offerte binnen
Had snel offerte binnen, duidelijk wat montage en kosten betrefte, ook levering ging rap!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.