Jeg kan meget varmt anbefale DABEA! DABEA er et gennemgående professionelt ejendomsadministration selskab. De er yderst kompetente, servicemindede og tilgængelig. (meget fine svartider) Vi -... See more
See what reviewers are saying
Vi er netop skiftet fra Vores Administration til DABEA. De er lidt dyrere, men ellers har vi indtil videre kun godt at sige. De har måttet samle restancer op på 148.000kr fra forrige administrator... See more
Yderst tilfreds med Dabea De er altid til rådighed når vi ringer og vender tilbage hurtigst muligt. Dabea har konsekvent hjulpet os med udfordringer af af forskellig karakter. Vi bliver mødt af k... See more
Jeg kan på ingen måde anbefale DABEA som administrator. Efter en simple mægler forespørgelse, fik vi fremsendt en samlet regning på 10.000 kr. Min mægler og jeg, kom med indsigelser mod... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Vi er jeres professionelle ejendomsadministrator, som har styr på de administrative opgaver i foreningen. Vi er specialister i ejerforeninger, grundejerforeninger og andelsboligforeninger - så vi kan løse de daglige administrative opgaver hurtigt og effektivt. Vi står samtidig klar til at besvare jeres henvendelser og støtte bestyrelsen med rådgivning og sparring. Vi kender vilkårene for arbejdet i en frivillig bestyrelse i en travl hverdag. Derfor lægger vi vægt på at svare hurtigt og være til rådighed, når det passer jer. Så får I overblik og overskud til at gøre jeres forening til en stærk og sund forening, hvor det er rart at komme hjem.
Pilestræde 40B, 2., 1112, København K, Denmark
- kontakt@dabea.dk
- dabea.dk
Replied to 100% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
Moderne platform og god service til lavere pris
Vi skiftede sidste år Ejendomsadministrator for første gang i mere end 15 år. Vi var ikke utilfredse med den gamle Administrator, men følte, at vi manglede en mere digital løsning, hvilket Dabea kunne levere. Derudover har vi i Ejerforeningen også et stort fokus på at holde omkostningerne på et fornuftigt niveau.
Skiftet til Dabea har fuldt ud levet op til vores forventninger til en moderne administratorløsning. Alle i Bestyrelsen har nu et login, hvor vi til hver en tid kan logge ind på dabea.dk og bl.a. se:
- Resultatopgørelse og balance for foreningen
- Betalte regninger med tilhørende dokumentation
- Oversigt over Ejerforeningens vigtigste leverandører
- Diverse information omkring Ejerforeningen
I tillæg er de vigtigste dokumenter for Ejerforeningen nu samlet ét sted - fx vedtægter, kort over loftsrum, referater fra generalforsamlinger, forsikringspolice for Ejerforeningen mm. Det gør det langt mere overskueligt for nye medlemmer af træde ind i Bestyrelsesarbejdet.
Der svares altid hurtigt på mail, og vi har sparet ca. 40% ift. udgiften til vores gamle administrator, men fået et mere "moderne" produkt.
Dabea har desuden proaktivt hjulpet os med at skifte forsikring for vores ejendom - også til et bedre produkt, men billigere pris -, hvilket har givet en yderligere markant, årlig besparelse.
Derudover er vi nu overgået til intern revision, da denne nu kan klares online via dabea.dk i stedet for at hente en mappe hos vores gamle administrator.
Slutterligt har vi også sparet nogle gebyrer ved vores bank pga. Dabea.
Alt i alt har vi opnået årlige besparelser på næsten 30.000 kr. ved vores skifte (i en Ejerforening med 10 lejligheder) og fået et bedre produkt. Vi er derfor meget tilfredse med Dabea, som får vores varmeste anbefalinger.
Dbh.
Formand, E/F Ndr. Frihavnsgade 87
Vi har sparet penge og fået bedre...
Vi har sparet penge og fået bedre service. DABEA giver os overblik og sikrer, at der er styr på tingene. Hvad mere kan man ønske sig? Det har været rigtig godt for os at skifte til DABEA. Der er styr på tingene, og de svarer altid hurtigt og kompetent, når vi har et spørgsmål. Vi er glade for DABEA, som er super enkelt og ligetil, og hvor vi altid kan finde vores dokumenter og følge med i økonomien. Udover at vi har sparet penge på administrationen, har DABEA skaffet os en bedre og meget billigere forsikring. Da vi skiftede til DABEA havde vi nogle gamle konflikter og sager, som de har hjulpet med at få løst, så der nu er mere ro i vores forening. Jeg kan virkelig anbefale DABEA til andre ejerforeninger – det vil man ikke fortryde!