CTI Party - 123Party Sp. z o.o. Reviews

3,035
TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Quick, precise service, meetings expectations as usual. They had no stock of the 100-count items, however, so I had to order multiple smaller lots. No big deal, but a chance to improve.

Rated 5 out of 5 stars

Well wrapped, good price, perfect products. The transporting company even mailed me a photo of the goods before sending it. I am very satisfied

1. Party Store
  2. Balloon Store
  3. Costume Store
  4. Hobby Store
  5. Novelty Store
  6. Wedding Service

Written by the company

CTI Party / 123Party – Din Festspecialist siden 2009 Hos CTI Party finder du et af markedets største udvalg af festartikler – over 12.000 produkter til enhver anledning. Uanset om du planlægger bryllup, konfirmation, barnedåb, fødselsdag, studenterfest, jubilæum eller firmafest, har vi alt hvad du behøver til borddækning, pynt, dekoration og engangsservice. Vi har noget til enhver smag og ethvert budget – fra enkle og klassiske løsninger til unikke og kreative detaljer, der gør din fest uforglemmelig. Vores Historie Vi startede i 2009 under navnet Ballonteam.dk og har siden vokset os til en af de førende webshops inden for festartikler i Skandinavien. Rejsen har ikke altid været nem – vi har oplevet modgang, lært af vores fejl og bygget en stærkere virksomhed på den baggrund. I dag driver vi et moderne lager på 2.400 m² i Polen med avanceret lagerstyringssystem, der sikrer hurtig, præcis levering til Danmark, Sverige og øvrige Europa – ofte inden for få dage. I 2023 ekspanderede vi til Sverige med lanceringen af 123party.se, som har fået en fantastisk modtagelse. Kvalitet og Sikkerhed Kvalitet og sikkerhed er ikke til forhandling hos os. Alle vores produkter overholder EU-krav til CE-mærkning, sikkerhed og kemikalielovgivning. Selvom mange produkter fremstilles uden for EU, sikrer vi at alle varer lever op til de strengeste europæiske standarder. Vi betaler dansk og svensk moms samt relevante miljø- og emballageafgifter – du handler derfor altid lovligt, transparent og trygt hos os. Vi er stolte medlemmer af E-mærket – den danske garanti for sikker e-handel – og vi er godkendt til at handle med både private og erhvervskunder i hele EU. Stort Udvalg til Alle Anledninger Med over 12.000 produkter på lager dækker vi alle dine behov. Til bryllup finder du alt fra elegante bordløbere og servietter til dekorative lysestager og balloner. Til konfirmation har vi et stort udvalg af klassiske og moderne dekorationer, bordpynt og festartikler i alle farver. Til barnedåb tilbyder vi søde og stilfulde dekorationer i lyseblå, lyserød og hvid. Til fødselsdage har vi alt fra farverige balloner og festkæder til tallerkener, krus og bestik i engangsservice. Vi fører også et stort sortiment til temafester, halloween, jul, påske og meget mere. Bæredygtighed og Miljøansvar Bæredygtighed er en vigtig del af vores DNA. Vi tilbyder et bredt og voksende sortiment af miljøvenlige alternativer – herunder produkter i papir, bambus og andre bæredygtige materialer. Vores lager drives med grøn strøm og jordvarme, og vi arbejder løbende på at reducere vores miljøaftryk. Vi genbruger aktivt emballage fra vores leverandører og designer vores egne papkasser for at minimere spild. Vi bruger de korrekte betegnelser – genbrugelig betyder kan bruges igen, genanvendelig betyder kan forarbejdes til nyt materiale – så du altid ved præcis hvad du vælger. Til Private og Erhvervskunder Vi leverer ikke kun til private fester. Vi er også en stærk partner for virksomheder, restauranter, caféer, food trucks, institutioner, skoler, børnehaver og eventbureauer, der har brug for festartikler eller professionelt engangsservice i større mængder. Vi tilbyder skræddersyede løsninger og personlig service til erhvervskunder. Grundige Produktbeskrivelser Vi lægger stor vægt på at give dig alle relevante detaljer – præcise mål, materialer, brændetid, indhold og meget mere – så du altid ved præcis hvad du køber. Ingen overraskelser. Vi tror på, at god information giver tryghed og gør din indkøbsoplevelse nemmere og mere tilfredsstillende. Hurtig og Sikker Levering Fra vores moderne lager på 2.400 m² pakker vi omhyggeligt og afsender hurtigt. Vi dokumenterer vores pakning og arbejder konstant på at forbedre vores emballage, så dine varer ankommer i perfekt stand. Vi samarbejder med pålidelige fragtpartnere for at sikre hurtig levering til hele Danmark og Sverige. Kundeservice der Gør en Forskel Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig med alt fra produktvalg til festplanlægning. Vi tager os tid til at finde den rigtige løsning for dig. Skulle der opstå en fejl, tager vi ansvar og retter op på det hurtigst muligt. Vi tror på ærlighed, hårdt arbejde og en fair dialog med vores kunder. CTI Party er en del af 123Party Sp. z o.o. – en moderne, ansvarlig og passioneret virksomhed, dedikeret til at gøre din næste fest uforglemmelig. Vi glæder os til at være din festspecialist!

Excellent

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 87% of negative reviews

Typically replies within 1 week

All reviews

(3,035)

300 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

I have not received my parcell

I have not received my parcell. I did contact them on email, but I got no reply.
I didn’t even received a confirmation mail, but they did get the payment.

1 June 2022

Reply from CTI Party - 123Party Sp. z o.o.

Vi besvar alle som skrive til os - og vi har sendt alle de ordre som er betalt - MEN det sker at en kunde tro de har betalt blot fordi de få en ordrebekræftelse - Dette er jo ikke ensbetydende med at den er betalt

Rated 1 out of 5 stars

i have called your number more that 20…

i have called your number more that 20 times noone answers why?? where is my parcel?? gls can not give me any detail. My party is tomorrow. it s more than 10 days ago i ordered my parcel

7 January 2022

Reply from CTI Party - 123Party Sp. z o.o.

So du sikkeret ved og har opdaget har der været weekend, nytår og helligdag her i Polen, som vi har gjort dig opmærksom på - din pakke er leveret til den aftalte tid.

Rated 1 out of 5 stars

Do not buy from this company!

Forget trying to reach their customer service by phone. And when you get a reply from their email service, expect them to be unhelpful and rude. I wanted to completely cancel my order (as it hasn't been shipped yet) and they won't do it, and now i have to pay to return all of the items back to poland..

26 April 2021

Reply from CTI Party - 123Party Sp. z o.o.

Skal vi ikke lige slå fast at du er en af de 1% kunder man aldrig kan gøre tilfreds,
Du bestiller hos os den 23/4 og skriver til os den 26/4 hvor din pakke bliver af, da du skal bruge den til dit bryllup den 8/5
Vi fortæller dig at der er 7 dages levering på din pakke fra du bestiller til den er hos dig og vi fortæller dig at det stå når du vælger fragt, det stå i vores handelsbetingelser ( som du har læst og accepteret) og det stå i vores FAQ, vi linker endda til dette.
Tros de oplysninger, vil du forsætte en dialog over kundeservice og du vil skrive mere til os, hvor vi gør dig opmærksom på, at jo mere tid vi bruger på kundeservice, jo minder for vi sendt afsted.
Men for dig er det vigtigt at du få dine ting, og du er ligeglad med andre kunder.
Fordi du skal giftes.
Så det ender med at du vil annullere din pakke, dette kan man så blot ikke når pakken er sendt og vi gør dig opmærksom på at du må sende den retur, naturligvis på din egen regning.
Men som du vil opdag så kommer din pakke til aftalt tid og tros dette har du givet os i dårlig anmeldes og kun fordi du er en BRIDEZILLA (stakkels brudgom)

Rated 1 out of 5 stars

It's a scam - don't do it!

I put in an order 3 working days before I needed it. Typically not a problem to most internet companies inside EU. In order to make sure the parcel is received in time, I had to ask 3 times to receive a shipment number. In the first response from customer suppport I am informed the order has been packed and shipped. They also inform that CTI Party's shipment policy states 6-7 working days for delivery.

After too many attempts/days I finally receive the shipment tracking number for a parcel that has still not been handed over to the courier. Again CTI Party informs of their shipment policy.

As I need the order by a certain date, this order is no longer of use to me. It could have been stopped in time by CTI Party (or shipped with express which I would gladly pay for), but instead CTI Party sticks to their ordering policies which clearly (somewhere in the text that nobody reads) states delivery to Denmark takes 6-7 working days.

Also, the CTI Party customer support is open for phone calls daily between 9-11. Even when you call CTI Party between 9-11 this is the information you receive by the automatic answering machine.

CTI Party might be cheap, but are they worth the struggle? Not to me, never again!

Update: my parcel was picked up by the courier today, more than 2 days after the first response from CTI Party when they stated the order was already on its way. My definition of "on the way" is different.

Response to CTI Party: I understand the shipment policy, and I was politely asking for a tracking number and delivery at a certain date hoping for more. If this is not possible to you and if you want to be stuck in policies, you could have informed me AND stopped the order not leaving us in this situation. There is no need to give rude responses and not answering a simple question about the tracking details.
I have been internet shopping long before CTI Party was created, and never in my life have I experienced a similar unwillingness from a supplier.

20 August 2020

STOP DIG SELV..
Skal vi lige slå fast.
Du køber på vores webshop og vi skriver at der er 6-7 dags levering.
Flere steder gør vi opmærksom på dette..
Og det stå endda udførlig i vores handelsbetingelser, som du skal godkende.
Herefter forventer du at pakken kommer efter 3-4 dage.
Hvad vil du at vi skal gøre, vi kan ikke forlange at GLS skal kører 230 km i timen.
Og da du finder ud af at du ikke på nogen måde kan presse pakken hurtiger igennem, forlanger du at vi skal annuller din ordre, selvom den er pakket og forladt vores lager.
Ærlig.. stop dig selv... Du er en kunde som vi eller andre webshops aldrig kan gøre tilfreds, og fordi du ikke få det på din måde og efter dine regler, så giver du os en dårlig anmeldelser.. fy for f.... KØB I EN BUTIK.. for du forstår ikke webshops.. alt er som vi har lovet, og du tro vi tager den økonomiske tab på du har fejlet..
Vi har ikke yderligere kommentarer til din opslag da alle kan se at du er helt væk...

Vi har været på markedet siden 2009 - og måske har du handlet før.. men vi henviser dig flere gange til vores handelsbetingelser, hvor der stå tydeligt hvordan vores proces forgår med at pakke og sende, du efterlyser en tracking kode som ikke kommer før GLS har scannet din pakke ind..
Vi har som jeg beskrev for dig flere gange et firma der håndterer vores pakker når de er pakket og de søger for at pakken ryger til de rigtige lande ect.
I bund og grund er du sur over at du bestiller også tro du at du fordi du hedder Nils at du kan få særbehandling, og da du indser at du ikke kan det vil du annuller din ordre,, også bliver du sur da du finder ud af at pakken er pakket og sendt..
Alt er efter lovgivningen, alt er gjort som vi lover og alt dette acceptere du da du køber.. problemet er at du skal nu betale retur fra og det koster dig penge, noget du ville have at vi skulle tabe på.. og da du er hævn løst tybe så prøver du på at skade os...gud hvor du må være i små sko...fy for f.....

Take a closer look