Cphwood er top professionelle og leverer et virkelig flot håndværk. Vi kontaktede dem med kort varsel for at få lagt Dinesen-planker i vores nye hus, og processen har været fejlfri fra start til slut.... See more
See what reviewers are saying
CPH Wood stod for afmontering af eksisterende gulve, opretning og gulvlægning af Dinesen Douglas planker i vores lejlighed. Troværdigt, ordentligt, pålideligt og af høj kvalitet - vi kunne ikke have b... See more
Company replied
Cph Wood har stået for at montere Dinesen gulve, døre og lister i vores lejlighed og vi er så glade for processen og resultatet. Meget professionelle og med øje for de mindste detaljer. Oliver guidet... See more
Flot håndværk.
Lækkert nyt køkken - med en smuk tvist takket være CPH Wood.
Vi har lige netop bygget hus med HusCompagniet, og i den forbindelse kunne vi enten vælge et køkken ved HTH eller Uno Form. Vi synes rigtig godt om et køkken fra Uno Form, men synes at prisen var lidt for pebret. Så vi valgte et lækkert HTH køkken, men fik CPH Wood til at komme og lave en bar af egetræ og nogle svæve hylder; der lige gav vores køkken det sidste løft. Det er blevet total lækkert, og vi fik den unikke kant vi havde ønsket. Det er så flot et håndværk at vi varmt kan anbefale det til andre. Der er virkelig blevet kredset om træet - så det æstetiske udtryk bare sidder lige i skabet. Tak for et super smukt håndværk!
Spisebord i Valnød
Spisebord i Valnød
Vores gamle spisebord i massiv valnød havde fået lidt mærker og så lidt 'træt' ud.
Oliver og Rasmus hentede bordet hos os og tog det med til værkstedet. Efter nogle dage fik vi bordet leveret hos os igen. Bordet var blevet slebet og olieret og stod igen som da vi købte det.
Et rigtig godt arbejde med et fantastisk flot resultat.
Vi har i foråret 2017 fået lagt nyt …
Vi har i foråret 2017 fået lagt nyt trægulv på førstesalen og designet og lavet nye skabslåger af Oliver og Rasmus fra Cph Wood.
I et hus fra 1929 hvor to vinkler sjældent står ret mod hinanden, er det imponerende at se, hvordan arbejdet alligevel er udført med stor præcision og omhyggelighed.
Vi har fået en hel ny førstesal som ikke kun ser godt ud, men som samtidig emmer af, at arbejdet er udført af håndværkere der brænder for deres fag, og som har et æstetisk blik for det arbejde de udfører.
Opgaven blev udført til den aftalte pris og på den aftalte tid, så vi anbefaler gerne Oliver og Cph Wood.
Rikke Ernst
Vi fik CPH Wood til at stå for vores …
Vi fik CPH Wood til at stå for vores nye tag på murmestervilla i NV. Perfekt resultat trods mange udfordringer undervejs.
En klar anbefaling
Vi fik CphWood til at lave bordpladen i vores nye køkken, og vi kan i den grad anbefale Oliver og Co. Det var ikke en helt enkel bordplade at få på plads (en "hestesko"-form med masser af udskæringer til rørkasse, vindueskarm mm.), men resultatet er perfekt.
Den faglige stolthed skinner klart igennem - både i de indledende samtaler om forskellige løsningsforslag samt i selve udførelsen af arbejdet, og de udfordringer og overraskelser der næsten uundgåeligt dukker op i den slags arbejde blev diskuteret og løst i samråd med os.
Upåklagelig service og god pris!
Oliver lyttede til vores ønsker og leverede til UG+! Detaljerne var udført til perfektion og prisen yderst rimelig. Vi er såmænd allerede i gang med at booke tid til næste redeprojekt og kan kun give CPH Wood de bedste anbefalinger.
God pris, fin service og høj kvalitet.
Oliver og hans folk er super dygtige og leverer generelt et stykke arbejde til en meget høj kvalitet - tøver ikke med at anbefale til andre eller at bruge i fremtiden.
Gode til at komme med input på forbedringer eller alternative løsninger, men har også fokus på den sidste finish. Leverer til aftalt pris.
Dybt tilfredse
Fantastisk resultat og godt håndværk, på det indbyggede skabe som Oliver har lavet for os. Hvis du leder efter en god snedker, der er god på kreative løsninger, er Oliver manden man skal hyre.

Reply from Cph Wood ApS - Tømrer & Snedker
Flot arbejde og fantastisk service
Oliver har sat mit køkken op, skaffet bordplade, skåret til her og der m.m.
Samt lavet gode og kreative løsninger, hvor jeg troede det umuligt. Udover et smukt stykke arbejde, er serviceniveauet og kommunikationen i top. Jeg vil til en hver tid bruge CPH WOOD igen, og anbefale firmaet videre til andre, der skal bruge en tømrer.

Flot håndværk
Jeg havde brug for en snedker til at udbedre et hul i en trædør. Der var lidt ventetid, før Oliver fra CPH WOOD havde tid til at udføre opgaven, men det var ventetiden værd. Det er simpelthen så flot lavet - meget fint håndværk og til en fair pris.
Høj faglighed og fantastisk service
Cphwood fortjener stor ros, og jeg vil helt bestemt også fremover vælge dem til kommende opgaver. Jeg oplever, at Oliver gør alt, hvad han kan for sine kunder – og så gør han det med et smil hver gang. Jeg er super tilfreds med alt udført arbejde i privaten, da det er helt gennemført ned i detaljen. Desuden er Oliver en super fed type, der ved, hvad han laver.
Helt igennem en rigtig god oplevelse hver gang.
Sertac
Professionel og punktlig med høj standard
Jeg har hyret Oliver til forskellige opgaver og har kun godt at sige om cphwood!
Oliver møder hver gang en med god og konstruktiv dialog om ens projekt, og hans arbejde lever altid op til mere end forventet.
Arbejdet udføres effektivt med god kvalitet, og han giver samtidig gerne gode råd om andre ting.
Oliver er professionel, punktlig, har styr på sine træsorter og er ikke mindst mega kreativ.
Intet bøvl - kun ros og de varmeste anbefalinger herfra til cphwood.
Mvh Selin
Super tømrer og godt arbejde
Vi hyrede Oliver efter at have talt med ham 10 minutter, og han renoverede vores terasse mens vi var afsted på sommerferie. Der var mange ting vi ikke havde nået at diskutere, men konsekvent fandt han løsninger der var bedre end vi havde forestillet os. Det var en fornøjelse at komme hjem fra ferie og se det færdige produkt.
Han får helt sikkert flere opgaver her hos os. Det eneste problem er vist at han er lidt for populær, så han skal have et godt varsel.
Kvalitetsbevidst snedker med snide og gode idéer
Oliver fra Cph Wood er en kvalitetsbevidst snedker med fokus på godt håndværk, finesser og solide materialer. Han har udført gulvreperation og diverse små opgaver hos os til stor tilfredshed. Dog er det nødvendigt at have en portion tålmodighed med ham i den indledende fase med tilbud, da responstiden kan være lang. Brug telefon fremfor mail.

Super kreativt arbejde
Jeg bruger Oliver både som privatperson med tømrer/snedkeropgaver i mit hjem og som samarbejdspartner gennem min virksomhed. Der er altid kreative løsninger og godt humør med når Oliver kommer på pladsen og arbejdet er altid perfekt! Flexibel og meget nem at samarbejde med, gode materialer og god forståelse for projektets detaljer. Jeg anbefaler CPHWOOD til alle der har behov for en tømrer/snedker, og udfører kun projekter med gulvvarme under trægulv i samarbejde med ham. Skulle der opstå en lille tvist i et projekt, er Oliver hurtig til at varetage den, også selvom det koster ham selv tid og penge. Det værdsætter jeg meget.
Martin O. Schønemann - VVSmester i København.

Reply from Cph Wood ApS - Tømrer & Snedker
Tømrer arbejde i kvalitet over det normale
Jeg fik i vinteren 2013/2014 installeret køkken af Cph Wood ApS. Arbejdet er udført i en kvalitet der ligger over hvad der er forventeligt for en tømrer og samtidig til en pris der er konkurrencedygtig for markedet.
Det der gør arbejdet anbefalelsesværdigt er at Cph Wood ApS gør sig umage med at involvere kunden hele vejen fra arbejdet begynder til det afsluttes, selv de simpleste finesser får kunden lov til at have en holdning til inden arbejdet påbegyndes. Udover det er arbejdet bare flot udført.
Jeg vil til enhver tid anbefale andre at benytte sig af Cph Wood ApS når du/I får behov for en tømrer

Meget tilfreds
Oliver er en venlig og professionel tømrer. Han er imødekommende og holder sine aftaler. Han lavede et flot stykke arbejde, satte en ventilationskasse op på mit badeværelse. Ryddede op efter sig selv. Slæbte en støvsuger op på 4. sal for at gøre det pænt. Jeg bruger han gerne igen.

Dansk kvalitet.
En dygtig og flittig håndværker der overholder sine aftaler og levere et unikt og bæredygtigt resultat. Hans faglige stolthed skinner tydeligt igennem.

Reply from Cph Wood ApS - Tømrer & Snedker
Fik perfekt køkken: Vi vil bruge CphWood til alle vores projekter nu.
En dedikeret tømrer, et gnidningsløst samarbejde, et smukt resultat - hvad mere kan man ønske sig?