Jeg har købt fra CHP CONCEPT 2 gange online og 1 gang i butik. Det har været gode oplevelser alle gange, også da jeg skulle returnere en af varende fordi det ikke helt passede som jeg havde håbet.... See more
See what reviewers are saying
Jeg købte et par Carhartt bukser, og allerede få timer efter køb, var pakken afsendt. Derudover fantastisk kundeservice, der svarede hurtigt og professionelt, samt var stærkt præget af seriøsitet imod... See more
Company replied
Godt, kurateret udvalg af nogle af de mærker, som er svære at finde brugt. Specielt i en god kvalitet.
Jeg bestilte en tshirt fra dem, men havde efter bestillingen spørgsmål som jeg lyn hurtigt fik svar på gennem deres kundeservice. Derefter blev trøjen ellers leveret hurtigt og deres hjemmeside er fan... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Velkommen til CPH Concept, en verden af kvalitets secondhand mode, hvor stil møder bæredygtighed. Vores vision er at skabe en positiv ændring i modeindustrien, ved at tilbyde pre-loved tøj af højeste kvalitet. Gennem vores nøje udvalgte kollektioner fremmer vi bæredygtigt forbrug, så du kan være sikker på, at hvert køb ikke kun er stilfuldt, men også skånsomt mod miljøet 🌍
Contact info
Denmark
- cphconcept.com
Replied to 33% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
God Oplevelse!
God oplevelse. Medarbejder var søde, fine priser og rigtig godt udvalg.
Kan anbefales!
God service og butik
Super godt
Det var virkelig godt alt ved det var perfekt 10/10 herfra🙏🏻🙌
Super butik
Super fedt tøj god service kan klart…
Super fedt tøj god service kan klart anbefales
Rigtig god kval
Meget meget meget god
Super fedt tøj:-)
Bedste butik i verden
Stort udvalg af tøj
Stort udvalg af tøj fra kendte mærker man normalt ikke finder.
God vibe og gode priser
Rigtig god elsker cph concept
Rigtig god elsker cph concept
Virkelig god service
Det var bare luksus oplevelse 10/10
En lettere formidabel butik…
En lettere formidabel butik kundeservicen er det bedste jeg nogensinde har prøvet. Selve butikken er bare smuk og de gav mig rabat på mit køb jeg kan 100% anbefale den her butik
Super god vare fede ting
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.