Blumeta | Cortenstaal producten Reviews 224

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Heb eerder bij Blumeta bloembakken besteld. Ben er erg tevreden over. Daarom nu weer voor Blumeta gekozen. Goede kwaliteit, mooi afgewerkt. Top bedrijf.

Rated 1 out of 5 stars

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Goed telefonisch contact gehad toen wij wat vragen hadden. Toen wij op vakantie waren kwam er een mail dat de bak binnen 3 dagen bezorgd zou worden, weer telefonisch goed opgelost dat de zending l... See more

Company details

1. Metal Construction Company
  2. Garden
  3. Garden Building Supplier
  4. Landscaping Supply Store
  5. Metal Processing Company
  6. Outdoor Furniture Store

Written by the company

Borderranden plantenbakken of maatwerk in cortenstaal? Ben je op zoek naar borderranden, plantenbakken, schuttingpanelen, buitenhaarden of zelfs maatwerk in cortenstaal? Bij ons vind je het allemaal. In onze webshop kun je een product eenvoudig in de juiste afmetingen en afwerking bestellen. Is het product dat je zoekt niet beschikbaar in de webshop? Geen probleem. Wij leveren volop maatwerk en een offerte aanvragen kan heel gemakkelijk via het formulier op onze website. Mogen we voor jou nog iets moois maken?

Contact info

1-star

Replied to 75% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Wat is dit voor een waardeloze…

Communicatie over de logistieke planning kan beter.

14 April 2026

Reply from Blumeta | Cortenstaal producten

Wat vervelend om te lezen dat het niet naar uw wens is verlopen. Ik zie inderdaad dat er een schrijffout staat in de berichtgeving van gister. (Het woordje weekend had daar niet moeten staan) We hebben zo juist direct onze transport partner bericht en die geeft aan dat het voor vandaag in de planning staat. Geheel conform planning. Ook hebben we nog gezocht naar een afgesproken leverdatum waar u over schrijft, maar deze is bij ons niet bekend. Dit staat niet in de email en ook niet in de bestelnotitie van uw bestelling. U had ons gerust deze ochtend mogen bellen, dan hadden we de ruis direct weg kunnen nemen. Een klein schrijffoutje met voor ons grote gevolgen in de vorm van zo'n negatieve review.

Rated 1 out of 5 stars

Blumeta Cortenstaal scam ?

Recent op zoek gegaan in Wijchen waar het adres van Blumeta zou zijn. geen bedrijf kunnen vinden. Op het oude adres staat een redelijk verwaarloosd pand waar de naar Blumeta nog op staat en een A73 bedrijfje is gevestigd. Gebeld maar geen gehoor. later die dag werden we terug gebeld. De eigenaar verzekerde ons dat hij, als wij een schets van ons idee voor een cortenstalen borderrand zouden opsturen, hij direct een offerte zou maken. 2 dagen later a weer tel. Contact en af spraak de schets via de mail verzonden. Nu nagenoeg 1 week laster en een 2e mail te hebben verzonden, nog steeds niets gehoord. Slechte service. Snap niet waarom je dan een afspraak maakt. Bestaat het bedrijf nog wel of is het scam.

20 March 2026

Reply from Blumeta | Cortenstaal producten

Wegens de verhuizing naar onze nieuwe locatie hebt u ons waarschijnlijk niet getroffen. Het nieuwe pand moet nog voorzien worden van een reclamebord, maar door een vertraging op de totale gevelrenovatie laat dit nog even op zich wachten. Daarnaast was het ontzettend druk met nieuwe aanvragen en lopende bestellingen die voor Pasen uitgeleverd moesten worden. Hierdoor duurde het iets langer dan gebruikelijk.

Goed bedrijf

Eerst telefonisch een aantal vragen gesteld, deze zijn keurig beantwoord. Hierna gelijk de bestelling geplaatst. Aanvankelijk zou het ongeveer na 2 weken geleverd worden, echter na 1,5 week werd de bestelling geleverd. Keurig per mail op de hoogte gehouden over de voorgang van de bestelling. We zijn zeer tevreden.

23 January 2026
Rated 3 out of 5 stars

Ik heb twee jaar geleden veel bakken…

Ik heb twee jaar geleden veel bakken besteld voor bij ons huis op Bonaire. Maar op sommige plekken begint het al door te “ rotten”. Sommige bakken zijn perfect. Maar ook al in twee jaar flinke “ schade”. Geprobeerd contact te krijgen met de eigenaar maar reageert niet op apps. Dus bezint eer ge begint.

15 January 2026

Beste Frans,
Erg vervelend dat het niet geheel naar wens is en jammer om dit via deze weg te lezen.
We hebben onze e-mails gecontroleerd, maar we komen hier helaas geen recent contact van tegen. De maatwerk plantenbakken met windschermen zijn geleverd in juli 2022 en het laatste email contact dateert van 2023. Wegens het tijdverschil is bellen natuurlijk lastig, maar we zijn per email op meerdere adressen bereikbaar. We zien graag een email tegemoet op info@cortenstaal-webshop.nl , dan gaan we dit direct oppakken.
Alvast bedankt voor de email en hopelijk kunnen we ervaring met de plantenbakken omzetten in een positieve review.

Aanrader voor cortenstalen bloembakken

Eerst met het bedrijf gebeld om nog wat vragen te stellen. Keurig netjes zijn de vragen beantwoord. Hierna de bestelling gedaan. De website was duidelijk en het bestellen ging erg makkelijk. We zijn goed op de hoogte gehouden over de voortgang en de productie. Het zou in eerste instantie 2 tot 2 1/2 week levertijd zijn, uiteindelijk met 8 dagen geleverd. Top. We gaan in de toekomst nog wat aanpassen in de tuin, er zal dus waarschijnlijk nog wel wat besteld worden.

27 January 2026

Beste Leo,
Wat fijn om deze fijne ervaring te delen.
Heel veel tuinplezier toegewenst, laat het zonnetje maar snel gaan schijnen!

Product is netjes afgeleverd

Product is netjes afgeleverd, voldoet aan de gevraagde specificaties. Transporteur behulpzaam met verplaatsen naar tuin. Kort om top!

27 January 2026

Beste Hans,
Dank voor het bericht. We geven dit uiteraard ook door aan onze transportpartner.
Geniet van jullie nieuwe tuin!

Niets dan lof

Niets dan lof! Uitstekende kwaliteit van de U overzetprofielen, goed verpakt en zeer vlotte leverin.
Zeer tevreden met het resultaat!

3 December 2025

Mooi en degelijk product

Producten zien er goed en degelijk uit, stukken mooier dan de “bouwpakketten” die je elders kunt kopen.
Is vast niet de laatste keer dat we hier een bestelling zullen plaatsen.

27 October 2025

Beste Richard,
Super fijn dat het jullie zo goed is bevallen. De plantenbakken zijn inderdaad volledig gelast en netjes afgewerkt. Eigenlijk gewoon zoals het hoort te zijn.
Geniet van jullie nieuwe tuin!

Rated 3 out of 5 stars

Snelle levering was vertraagd

In de webshop werd aangegeven dat de producten op voorraad waren en snel leverbaar. Levering heeft bijna drie weken geduurd bleek. Bij navraag bleek het product toch niet voorradig te zijn.
De koppelstrips van de borderrand kunnen verbuigen bij gebruik in bochten, voor recht gebruik werkt dit prima. Product ziet er verder prima uit.

27 September 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look