Copenhagen Fertility Center – fertilitetsklinik i København
Copenhagen Fertility Center (CFC) er en erfaren fertilitetsklinik i København. Teamet bag klinikken var med til at skabe det første danske IVF-barn i 1983, og vi har siden arbejdet med fertilitetsbehandling med fokus på høj faglig kvalitet, tryghed og personlig kontakt.
Vi tilbyder IVF, ICSI, insemination (IUI), ægdonation, sæddonation, ROPA-behandling, fertilitetsudredning og nedfrysning af ubefrugtede æg (social freezing). Vi behandler enlige kvinder, kvindepar og heteroseksuelle par samt patienter fra både Danmark og udlandet.
Individuel IVF- og fertilitetsbehandling
Ingen patienter er ens. Derfor tilrettelægger vi fertilitetsbehandlingen individuelt ud fra blandt andet alder, fertilitet, tidligere behandlinger og den enkeltes situation. Vi lægger vægt på at forklare muligheder, forventninger og behandlingsforløb grundigt, så patienten kan træffe beslutninger på et informeret grundlag.
Hos Copenhagen Fertility Center møder du et erfarent team af fertilitetslæger, jordemødre og embryologer. Vi arbejder med moderne, evidensbaseret fertilitetsbehandling og har fokus på kvalitet, patientsikkerhed og kontinuitet gennem hele behandlingsforløbet.
Fertilitetsbehandling med tid til den enkelte
Fertilitetsbehandling handler om mere end medicin, æg og embryoner. Det er også et personligt forløb, hvor tryghed, information og tillid er vigtigt. Derfor ønsker vi at skabe et roligt og menneskeligt miljø, hvor der er tid til spørgsmål og dialog.
Vi hjælper blandt andet patienter med IVF og ICSI i København, ægdonation, ROPA, behandling med donorsæd og social freezing.
Alle er velkomne hos Copenhagen Fertility Center.