Company details

2. Marketing Consultant
  3. Video Production Service
  4. Web designer

Written by the company

Hos COFU gør vi online markedsføring enkelt og effektivt for håndværksvirksomheder og klinikejere. Vi fjerner alt det besværlige og fylder din kalender med kvalitetskunder, så du kan fokusere på det, du er bedst til – at udføre dit håndværk, mens vi hjælper dig med at blive det foretrukne valg i dit lokalområde.

4.1

3-star
2-star
1-star

Stor anbefaling

Selv om vi kun har været i gang med COFU i et par mdr. er der ingen tvivl om at de leverer som lovet.

Jeg kan varmt anbefale COFU, og er kun ærgerlig over vi ikke gik i gang før.

20 January 2025
COFU logo

Reply from COFU

linkbyg.dk

Tak for din varme anbefaling! 🙏

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du allerede oplever, at vi leverer som lovet – især efter så kort tid. Vi er super glade for, at du valgte at arbejde sammen med os, og vi kunne ikke være mere begejstrede for at fortsætte rejsen med dig og resten af Link Byg.

Tak fordi du tog springet, og vi skal nok gøre alt for at blive ved med at levere resultater! 💪😊

Venlig hilsen,
Simon Fullerton
COFU

Rated 5 out of 5 stars

super dygtige og kompetente!

super dygtige og kompetente!

de fik min forretning til at blomstrer på blot få uger.

kan stærkt anbefale

27 August 2024
COFU logo

Reply from COFU

aaquistaps.dk

Tak for de flotte ord, Oscar! 🙏

Det betyder utrolig meget for os, at du har haft så god en oplevelse, og at vi har kunnet hjælpe din forretning med at blomstre. 🌱 Det er netop den slags resultater, vi brænder for at skabe sammen med vores kunder.

Tusind tak for din anbefaling – vi ser frem til fortsat at være en del af din vækstrejse! 💪

Venlig hilsen,
Simon Fullerton
COFU

Rated 5 out of 5 stars

En partner der tager ansvar

COFU leverer i modsætning til konkurrerende virksomheder en performancebaseret model, som gør at de kun tjener penge, hvis vi gør, og som gør at vi ikke står med al risikoen.

Har kørt med COFU i 11 måneder, og har haft kæmpe gavn af de kunder de skaffer - faktisk har vi kørt en hel sommer nu uden en eneste kunde udefra.

Varmeste anbefalinger.

12 October 2023