C.O. Totalservice Reviews

Company details

1. Plating Service
  2. Gutter Cleaning Service

Written by the company

Anlægsstruktør, entreprenør og kloakmester.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

8 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde kontaktet virksomheden på at…

Jeg havde kontaktet virksomheden for at få løst nogle opgaver i mit gør det projekt herhjemme som jeg var gået i stå i pga manglende viden på nogle dele af arbejdet. Jeg blev ikke mødt af et firma der bare ville tjene penge men mødt af en ekstrem hjælpsomhed i telefonen og jeg blev rådgivet i hvordan jeg selv kunne komme videre med projektet plus hvilke materialer jeg kunne bestille på nettet for at komme i mål.

Jeg må bare sige jeg er fuldstændig blæst bagover af den service jeg fik.

Tusind tak !

24 June 2026
Rated 5 out of 5 stars

Et helt igennem god oplevelse

Vi har fået lavet en indkørsel på 140 m² med herregårdssten af C.O Totalservice, og vi er simpelthen så tilfredse med resultatet. Det er blevet utrolig flot, og man kan virkelig se, at der er lagt både tid og omhu i arbejdet.

Derudover var hele oplevelsen rigtig positiv – de var super søde, venlige og professionelle hele vejen igennem. De var gode til at kommunikere og sørgede for, at vi følte os trygge i processen fra start til slut.

Vi kan varmt anbefale C.O Totalservice til andre, der ønsker et flot og veludført stykke arbejde!

8 April 2026
Rated 4 out of 5 stars

Fantastisk personale

Fantastisk personale, venligt og professionelt.
Vi fik omlagt vores indkørsel som et andet selskab havde lagt fuldstændig forkert, så der kom rigtigt gode forslag på bordet, og nu ligger det fuldstændig fantastisk

24 April 2026
Rated 1 out of 5 stars

Ved ikke med deres kloak service men…

Ved ikke med deres kloak service men skriver her fordi jeg så dem halvt blokere en ambulance med udrykning på, syns jeg satme er hensynsløst

22 March 2026

Hej Sofus,
Tak for din anmeldelse. Vi gør altid vores bedste for at tage hensyn til køretøjer med udrykning.☺️
Send os endelig en besked på Facebook, da jeg gerne vil høre mere om episoden, og i håb om at du vil slette anmeldelsen her. Vi er en mindre virksomhed og en dårlig anmeldelse kan nemt påvirke potentielle fremtidige kunder.🙏🏼 Og da episoden her ikke omhandler vores arbejde, så vil det betyde alverdens at få den fjernet.

Håber jeg hører fra dig og ellers må du have en god søndag ☺️

Perfekt udført arbejde

Ved etablering af ny garage skulle jeg have lavet en ny opkørsel til port og rettet ind kørslen ringede en fredag og allerede mandag morgen kom der 2 mand og udførte opgaven på 1 dag
Har efterfølgende brugt dem et par gange mere til opretning og udvidelse af mine belægninger
Altid rykket ud med kort varsel og lavede det perfekte
Glæder mig til mit næste projekt helt klart at jeg vælger C.O Totalservice

14 July 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk firma med en personlig…

Fantastisk firma med en personlig interesse i kundens behov.
Jeg havde set Thomas’ videoer på YouTube og tænkte, at det var det rigtige firma at kontakte til mit nybyggede hus, hvor jeg skulle have anlæg af have, terrasse, indkørsel, fliser rundt om huset og støttemur.
Jeg er i den grad blevet bekræftet i, at det var det helt rigtige valg. Christian og Palle var rigtig dygtige og kommunikerende i deres arbejde. Christian var meget obs på, at jeg var med til at tage beslutninger og rådgav i forhold til de forskellige muligheder. Han tog endda adskillige ekstra skridt i at sikre forureningsundersøgelse i forbindelse med jordkørsel og asfaltering af overkørsel. Han kontaktede endda kommunen, da deres tegning ikke kunne lade sig gøre i virkeligheden og lavede en bedre løsning med dem.
Jeg kan ikke anbefale C.O. Totalservice nok. Da jeg har fået bygget nyt hus har jeg haft kontakt med adskillige håndværksfaglige og ingen af dem når Christian og team til sokkeholderne, når det kommer til at tage ejerskab og sikre tryghed og tilfredshed.
Mine varmeste anbefalinger af C.O. Totalservice!

19 December 2025

5 store stjerner

De varmeste anbefalinger af C. O. Totalservice som har anlagt vores indkørsel, flisesti omkring hus, støttemur op til skel og klargjort til rullegræs på vores grund med nybygget hus på.
Vi har løbende haft en god dialog med Christian og Thomas omkring arbejdet, som er blevet tilpasset i forbindelse med arbejdet skred frem.
Det har været en fornøjelse at have Thomas og Matti gående her!

1 January 2026

Professionelt og detaljesans

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med C.O. Totalservice og kan varmt anbefale dem. Fra start til slut har kommunikationen været professionel og behagelig, og arbejdet er udført med stor grundighed og høj kvalitet.

Hos mig har de udført flisebelægning i indkørslen samt stisystem rundt om huset, reparation af fortovsfliser, montering af Jesmig-dæksler, nedgravning af dræn og opførelse af en flot støttemur i forskellig højde rundt om huset. Derudover har de stået for planering og grubning af græs samt hjulpet med opsætning af postkassen.

Alt arbejde er udført som aftalt, til tiden og med øje for detaljerne. Man mærker tydeligt, at C.O. Totalservice går op i deres håndværk og i kundens tilfredshed. Jeg vil helt sikkert bruge dem igen og kan uden tøven anbefale dem til andre.

17 November 2025

Super god oplevelse

Super god oplevelse med have og flisebelægning af Christian og team. Super dygtige og passionerede omkring deres arbejde. Kan varmt anbefales!

20 November 2024
Rated 5 out of 5 stars

Kloak og ny flisebelægning i indkørsel

De har været her og lave nye spildevands rør, samle brønd -sandfangsbrønde og nye fliser i indkørselen hos os.

Det er gået super godt!

God pris.
Christian er nem at tale med og holder aftaler.
Thomas og Marcus er også et par herlige gutter at have gående, som også er gode til deres håndværk heldigvis 😊
Alt i alt en rigtig god oplevelse, så dem kan vi anbefale til alle andre.

20 January 2025

Reply from C.O. Totalservice

Hej Ian. Tusinde tak for at tage dig tid, til at give os en anmeldelse.☺️ Hvor er vi glade for at du har haft en god oplevelse med os! Det samme havde vi med dig, som kunde.
Rigtig god dag til dig!

Kan varmt anbefales

Vi har fået udført flere forskellige arbejder, såsom bed/trappe udført af brosten samt havegang belagt med slotsgrus og indrammet med brosten. Derudover er der lagt indkørsel og havegange med chausse sten Alt er udført med akkuratesse og lydhørhed for vores ønsker. Og færdiggjort til aftalt tid.
Det har været meget søde brolæggere der har udført arbejdet

8 January 2024

Reply from C.O. Totalservice

Hej Mogens. Tusinde tak for at tage dig tid til, at give os en anmeldelse. Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse! :-)

Take a closer look