Ckkulfiber Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Fantastisk stykke arbejde

Jeg var så uheldig, at jeg ramte en sten og slog et lille hul i rammen til min S-Works Epic. Jeg kontaktede CK Kulfiber, som vendte tilbage med at det godt kunne laves.

Fantastisk god service og løsning fra Christian, man kan slet ikke se skaden ej heller reparationen. Det samme gælder maleren som han anvender, utrolig flot arbejde på en svær lakering.

Jeg kan kun komme med mine varmeste anbefalinger og opfordre til at få repareret rammen frem for at købe en ny.

9 April 2026
Rated 5 out of 5 stars

Ikke en finger at sætte på noget

Nu har jeg for 2. gang fået repareret en Carbon cykel hos CK Kulfiber og begge gange har været en fornøjelse.

Første gang var der en skade på rammen omkring geardroppet og 2. Gang var det den ene bagstag, der var beskadiget. Begge resultater var yderst tilfredsstillende.

Christian er top professionel og har styr på sit håndværk. Jeg kan ikke anbefale ham nok 👍

28 November 2025

Professionel udførelse

Jeg fik udført en carbon-reparation på min racercykel, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Arbejdet var utroligt godt udført – man kan nærmest ikke se, at der har været en skade. Det er tydeligt, at der er lagt stor vægt på detaljer og håndværksmæssig præcision.

Derudover var prisen meget fair, især taget i betragtning af den høje kvalitet og det professionelle resultat. Kommunikationen under hele processen var helt i top – jeg blev løbende opdateret og følte mig tryg hele vejen igennem.

Jeg kan varmt anbefale dette sted, hvis du står med en skadet carbonramme – det er håndværk i særklasse!

1 July 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og høj kvalitet hos…

Fantastisk service og høj kvalitet hos CkKulfiber

Jeg fik lavet en reparation hos CkKulfiber, og det hele spillede fra start til slut. Hurtig og professionel service – og kvaliteten er i top. Det er lavet så pænt, at man slet ikke kan se, det ikke er originalt fra fabrikken. Den slags håndværk og præcision er sjældent at finde. Kan kun anbefales.

17 April 2025
Rated 5 out of 5 stars

Super service, rigtig dejlig mand at snakke med.
Stellet der var knækket blev reppet til en meget god pris samt flot resultat!
Og så fik jeg os lige købt to bakker æg af ham 😎

Kan varmt anbefale CK!

21 March 2025
Rated 5 out of 5 stars

Her er cyklen i de bedste hænder !!

Virkelig god service.

Har ikke fået repareret min carbon racer før, så dette var helt nyt for mig. Men man føler sig fra start i gode hænder hos Christian.

Han ved hvad han laver, han overholder aftaler og så får man sin elskede cykel tilbage i samme stand som før man ødelagde den.

Min skulle i ovnen samme dag som elprisen var den højeste nogensinde. Alligevel blev prisen kun 100kr højere. Og han var stadig billigere end de andre tilbud jeg fik.

Ikke nok med det, men den var færdig efter 5 dage på værkstedet.

Sidst men ikke mindst er han utrolig venlig, fra den første kontakt følte jeg at det her var stedet, at få lavet min cykel. Det betød virkeligt meget, da jeg var usikker på om det overhovedet kunne laves. Men Christian fik mig talt til ro igen.

Derfor vil jeg til en hver tid varmt anbefale CK Kulfiber.

Tusind tak for godt arbejde !!!

14 December 2024
Rated 5 out of 5 stars

CK kan noget, andre ikke kan

CK kan noget, som andre ikke kan. Min kulfiber cykel er nu som ny igen, efter reparation hos CK kulfiber. Til aftalt tid - faktisk hurtigere og aftalt pris. Ærlig snak om mulighederne for reparation. Kan varmt anbefales.

23 September 2024

Virkelig en super service

Virkelig en super service. Vi havde en god lang samtale om carbon og repration. Og fik en god rådgivning og en masse gode svar på alle mine spørgsmål. Kan anbefales 👍

7 August 2024

Knækket sadelpind

Knækket sadelpind på en ældre udgået cykelmodel what to do? Man tager fat i ck kulfiber og inden for et par dage har men en så godt som ny(støbt) - dette til yderst fair pris.
Top anbefaling herfra
Alex G

31 May 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik min Kulfiber cykel repere…

Jeg fik min Kulfiber cykel repere tilbage i november, og er meget tilfreds med resultatet. Det gik ret hurtigt, husker at den var færdig i løbet af en uge. Samt Christian var meget professionel og dygtig.
Jeg vil helt klart vælge ham igen, hvis min Kulfiber cykel skulle gå i stykker. Kan varmt anbefale CK Kulfiber til andre.

24 November 2022

Is this your company?