City Self-Storage Sverige Reviews 76

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jag ville hyra ett förråd och fick som svar att ni skulle återkomma så fort som möjligt men det var aldrig någon som hörde av sig så då hyrde vi på ett annat företag som hörde av sig redan samma dag.

Rated 5 out of 5 stars

Är verkligen jättenöjd! Väldigt smidig process och kundservicen var outstanding! När dessutom flyttfirman ringde och meddelade att vi inte fick plats i det förrådet vi hyrt så trollade personalen fra... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Super fräscha förråd. Super trevlig och professionell service Helt galet, det tog mig några timmar att få ett förråd och jätteenkelt att flytta ditt allt och förvara prylarna. (dock svårt att h... See more

Company replied

Company details

1. Self-Storage Facility
  2. Moving and Storage Service
  3. Moving Supply Store
  4. Storage Facility

About City Self-Storage Sverige

Written by the company

Hos oss kan du hyra säkra och uppvärmda förråd utan insyn. Våra förråd är väl lämpade för både privatpersoner och företag som behöver extra förvaringsutrymme.

Med över 25 års förvaringserfarenhet löser vi dina förvaringsbehov.
Du kan hitta oss här:

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Ingen återkoppling

9 November 2022
Rated 5 out of 5 stars

Skaffade nyligen ett litet förråd här…

Skaffade nyligen ett litet förråd här och man var väldigt tillmötesgående. Jag missade att det var tillträde först måndagen och stod och kom inte in vid förrådet men man var schysst och fixade så jag fick komma in på söndagen. Bra lastningsmöjligheter med saxlift och vagnar att dra saker på. En liten lastbil med bakgavellyft kan lasta direkt på bryggan.

24 July 2022
Rated 3 out of 5 stars

Smidigt!

Smidigt att ta sig in under helgen. Allt fanns på plats (lås etc). Inget strulade. Tillgång till vagnar etc

27 June 2022
Rated 5 out of 5 stars

Problemfritt! Mycket bättre än Servistore!!

Problemfritt!1000 gånger bättre än Servistore, minst!

29 April 2022
Unprompted review

Hej Clas!

Vad kul att du är så nöjd och tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme!

Smidigt!!!!

25 April 2022

Reply from City Self-Storage Sverige

Vad kul att du fick en positiv upplevelse. Tack för ditt omdöme!

Otroligt bra service

Otroligt bra service, snabba svar och tillmötesgående personal.

5 April 2022

Reply from City Self-Storage Sverige

Vad kul att du fick en så positiv upplevelse. Och tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme!

Rated 5 out of 5 stars

Mycket bra service och lösningsinriktad…

Mycket bra service och lösningsinriktad för kundens bästa

28 March 2022

Hej Abgar!

Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme. Och vad roligt att du är så nöjd. Vår personal strävar alltid efter att kunden alltid ska få en bra upplevelse!

Snabbt

Snabbt - vänligt och proffsigt - och dessutom bäst pris och omtänksamt

28 December 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look