Hvis man kunne give dem minus så ville jeg det for et havde en aftale med dem og et de kom slet ikke og når man ringer til dem tager de den ikke
See what reviewers are saying
Skulle ha lavet en extra nøgle til min bil Så tog kontakt og de guidede mig fint til hvilken nøgle vi kunne bruge og til hvilket pris meget gennemsnitligt og billigt endda ifht til hvad Ford skul... See more
Virkelig dygtige, hjælpsomme og imødekommende mennesker. Har fået udskiftet mit speedometer. Det er blevet omkodet så det nye passer til bilens kilometer tal og nøglerne fik også en omkodning... See more
Sjælden møder man så ærlig reparatør🙏🏻 Jeg kontaktede CityKeys, og var heldig han skulle til Randers dagen efter, vi aftalte tidspunkt +/- han var lige på pletten til aftalt tid..👍🏻 Min... See more
Company details
Written by the company
Danmarks førende låsesmed indenfor bilnøgler og låsesystemet
Kvottrupvej 82, 8471, Sabro, Denmark
- Service@citykeys.dk
- citykeys.dk
Hasn’t replied to negative reviews
De kommer til din adresse og kom med en…
De kommer til din adresse og kom med en dags varsel. 🙂
Super oplevelse
Super oplevelse. Ringede til dem Søndag eftermiddag, jeg var på Enø ved Næstved og bilen stod i Solbjerg ved Århus hos min nevø. De kom og lavede en ny nøgle inden for en time og tog ikke ekstra betaling for Søndagen eller jeg ikke var til stede.
Vil klart anbefale CityKeys til andre
Havde tabt mine bilnøgler, så kontaktede CityKeys, og selvom jeg bor langt ude på landet, men det var intet problem. Han kom herud og og var færdig i løbet af 20 minutter. Vildt god service og utrolig flink. Det firma vil jeg klart anbefale, hvis man har tabt sine nøgler.
Kan helt klart anbefales
God kommunikation, kom på adressen som planlagt, alt i orden.
Fantastisk og hurtig service!
Jeg kan kun anbefale dette sted, jeg smadrede min eneste nøgle fredag og fik 2 nye søndag👍🏾
Malik var meget hjælpsom og forstående😃
Super service.
Super service.. Kan klart anbefales herfra.. Meget fleksibel og løsningsorienteret.
Ganske ekstraordinært!
Ikke alene får man service. Man oplever noget så sjældent som proaktiv service. Og det koster ikke ekstra! Jeg har ikke før oplevet at møde så serviceorienteret en virksomhed i Danmark. De holder, hvad de lover!
Virkelig dygtige
Virkelig dygtige, hjælpsomme og imødekommende mennesker.
Har fået udskiftet mit speedometer.
Det er blevet omkodet så det nye passer til bilens kilometer tal og nøglerne fik også en omkodning så de passer til det ny installeret speedometer.
Kæmpe bonus de kommer hjem i ens indkørsel. 👍
Stor anbefaling her fra. Rigtig god og hurtig service. 👏
Sådan- godt arbejde
Venlighed og professionalitet og dygtighed. Hurtig “udrykning” og til billigere penge end nogen andre kunne komme i nærheden af
Det var bare flinke og dygtige folk!
Det var meget dygtige og flinke folk!!
Fik lavet en ekstra bilnøgle
Fik lavet en ekstra bilnøgle, mens vores bil holdt på P-pladsen.
Super hurtig, venlig og kompetent service.
Kan varmt anbefale.
Hanne
Super service. Låsesmeden kom til mit hus i Hammel for at oprette og kode en ekstra bilnøgle og var meget effektiv. Mange tak herfra.
God, hurtigt & nemt
Jeg ringede ind til dem, de fandt ud af det hele og kom ud dagen efter på mit arbejde, det tog 15 min og til en god pris, god service😊
Service på stedet og virkelig god pris
Skulle ha lavet en extra nøgle til min bil
Så tog kontakt og de guidede mig fint til hvilken nøgle vi kunne bruge og til hvilket pris meget gennemsnitligt og billigt endda ifht til hvad Ford skulle have
Efterfølgende lavede de nøglen på stedet og var vildt flinke og serviceminded
Vil helt klart anbefale dem!
Super venlig kompetent og serviceminded…
Super venlig kompetent og serviceminded indsats. Vores bedste anbefaling.
Let og smertefrit
God kommunikation, venlig personale.
Let at nøglen kan laves og kodes ude hos kunden. Intet pjat :)
Fuldt tilfreds kunde
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Jeg havde brug for en ekstra nøgle til bilen, og selvom telefonen var optaget da jeg forsøgte at ringe til dem, så ringede de tilbage senere på dagen og fulgte op. De havde heldigvis tid til at lave nøgle til mig samme uge, selvom de har travlt. De er enormt serviceminded og imødekommende, og så er prisen for sådan en bilnøgle ovenikøbet også meget pæn - det billigste jeg har kunne finde. Vil klart anbefale citykeys.
God service…
Hurtig og effektiv service lige udenfor din hoveddør, og til en god pris. Kan varmt anbefales.
Ny bilnøgle til UG plus
1000 tak for den gode nøgle service I leverede i Hovedgård.
Dygtig og høflig medarbejder der kom til tiden og udførte arbejdet perfekt til en absolut fair pris.
Tak for det 😉
Dårlig kvalitet på nøglehus.
Jeg bestite et nyt nøglehus til min Opel Astra, men den passede ikke til den gamle bilnøgle, så jeg måtte selv igang med værktøjet, så den kom til at passe.