Ondanks dat er problemen waren met de pakketservice, waar Chival dus niets aan kon doen, heeft Debby er alles aan gedaan om dit op te lossen. En steeds op een erg vriendelijke, enorm klantgerichte ma... See more
Company replied
Ik was zeer blij met de verpakking. Er zat een doosje om de oorbellen en er zat een cadeau tasje bij. Fantastisch. De oorbellen zijn voor mijn kleindochter; ik ben benieuwd hoe ze reageert.
Company replied
Prachtige sieraden en topkwaliteit! Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop bij Chival! Het sieraad voelt stevig en van hoge kwaliteit aan, je merkt direct dat er zorg is besteed aan de afwerking.... See more
Company replied
CHIVAL is een hoogwaardig sieradenmerk dat 18K vergulde sieraden, zilveren sieraden en gouden sieraden verkoopt. Onze sieraden zijn zorgvuldig vervaardigd en van de hoogste kwaliteit zodat de koper jarenlang kan genieten van het sieraad. Bij CHIVAL draait alles om kwaliteit, elegantie en tevredenheid van onze klanten.
De Perponcherstraat, 2518SW, Den Haag, Netherlands
De oorbellen zijn voor mijn kleindochter; ik ben benieuwd hoe ze reageert.
Ondanks dat er problemen waren met de pakketservice, waar Chival dus niets aan kon doen, heeft Debby er alles aan gedaan om dit op te lossen. En steeds op een erg vriendelijke, enorm klantgerichte manier.
Ze heeft proactief meegedacht en een oplossing aangedragen. En ervoor gezorgd dat mijn dochter nu kan genieten van een prachtige armband. dank je wel, Debby!

Reply from CHIVAL
Top service snelle levering erg mooie producten

Reply from CHIVAL
snelle levering van een mooi Forever I love ketting.
is een mooi en lieflijk sieraad.

Reply from CHIVAL
Ik heb een sieraad gekocht als kerstcadeau voor mijn vrouw via Bol.com. Het sieraad is goede kwaliteit en het product was snel geleverd.

Reply from CHIVAL
Een mooi sieraad met meegeleverde geschenkverpakking. We hadden de Lucky bloom ketting gekozen. Prachtig cadeau op deze manier. En erg snel bezorgd, werd dezelfde nog verstuurd.

Reply from CHIVAL
Snelle levering, goede kwaliteit, unieke ontwerpen. Ik ben er blij mee!

Reply from CHIVAL
Via de tip van een vriendin bezocht ik de site van Chival.
Al snel viel mn oog op een prachtige ring met groene steen met de naam "Oasis".
Gezien de schappelijke prijs en de goede reviews besloot ik de ring te bestellen. Binnen enkele dagen werd er een mooi pakketje bezorgd en ik was aangenaam verrast over de kwaliteit. Een mooie kleur goud en een prachtig stralende groene steen.
Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering. Ik ben zeer tevreden en kan deze webwinkel zeker aanbevelen!

Reply from CHIVAL
Ik heb inmiddels een armbandje en oorbellen van Chival gekocht en ben echt super tevreden! Prachtige sieraden voor een goede prijs, blijven ook echt goed in hoogwaardige kwaliteit! Aanrader!

Reply from CHIVAL
Ik ben ontzettend blij dat ik de 'Cirque' oorbellen heb gekocht! Ze zijn echt prachtig en geven mijn outfit net dat beetje extra. Ik heb al veel complimenten ontvangen. Echt een aanrader!

Reply from CHIVAL
Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop! Het sieraad is niet alleen prachtig en van hoge kwaliteit, maar ook de verpakking was een aangename verrassing. Het kwam in een stevig en stijlvol doosje, wat niet alleen praktisch is voor opslag, maar er ook luxe uitziet. De details en afwerking van het sieraad zijn verfijnd en stralen pure elegantie uit. Ik zou deze website zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een mooi en duurzaam sieraad.

Reply from CHIVAL
Heb inmiddels al 3x een bestelling gedaan bij Chival, zowel voor mijzelf als om cadeau te geven. De sieraden zijn prachtig en uniek, van goede kwaliteit en nette service! Echt een schot in roos!

Reply from CHIVAL
Heel erg blij met mijn mooie armband, kwaliteit is heel goed en het ontwerp is uniek! Daarnaast een supermooie verpakking en snelle levering.
Dit bedrijf verdiend 5 sterren!

Reply from CHIVAL
Super blij met mijn aankoop! Het is altijd afwachten of de kwaliteit net zo mooi is als de webshop aangeeft! Maar ik ben heel enthousiast. De ring is prachtig ik draag m iedere dag! ik ga er binnenkort ook oorbellen bij bestellen. Super goeie shop ook om als kado tip door te geven, daar wordt de ontvanger blij van.

Reply from CHIVAL
Ik ben heel blij dat ik deze webshop heb ontdekt! Ik zocht een mooie ring met een betekenis en die vond ik hier! Het kwam prachtig verpakt binnen en voelde als een cadeautje om uit te pakken! De ring heeft een luxe uitstraling en ik ben heel tevreden over de kwaliteit (ik doe mijn sierraden namelijk nooit af en je kan er gewoon mee douchen, zwemmen, sporten, etc). Hier een hele blije klant! Bedankt Chival!

Reply from CHIVAL
Prachtige sieraden en topkwaliteit!
Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop bij Chival! Het sieraad voelt stevig en van hoge kwaliteit aan, je merkt direct dat er zorg is besteed aan de afwerking. Daarnaast is het ontwerp echt prachtig, precies zoals op de website – misschien zelfs nog mooier in het echt! Een extra pluspunt was de verpakking: stijlvol en luxe, perfect om cadeau te geven (of jezelf te verwennen). Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Reply from CHIVAL
Ik heb een paar oorbellen besteld en ben er heel blij mee. Ze zijn heel mooi en van goede kwaliteit. Zitten lekker en zijn makkelijk in te doen wat niet altijd het geval is. Ze zijn snel geleverd en met zorg verpakt. Echt een leuk cadeau om aan jezelf te geven of aan iemand anders.

Reply from CHIVAL
Ik ben super blij met m’n oorbellen! De bestelling is snel geleverd en ook mooi ingepakt in een bijpassend doosje. Het is een glimmend hartje met zirkonia steentjes. Als ik ze draag krijg ik altijd veel complimenten over dat ze zo mooi glimmen!

Reply from CHIVAL
Chival verdient meer dan 5 sterren. Ik zocht een ketting voor mijn vrouw en 2 dochters. Mijn wensen waren: kwalitatief, uniek en mooi verpakt als cadeau. Internet afgestruind en uiteindelijk bij Chival uitgekomen. Contact gehad met Chival en ik kreeg meer dan top advies. Ongedwongen en duidelijke uitleg over de kettingen. Vergeleken met andere webshops, en Chival scoorde op al mijn wensen hoger dan anderen. Bestelling ook snel geleverd gekregen en blije dames thuis!
Chival raadt ik aan voor alle gelegenheden!

Reply from CHIVAL
Mijn vriendin was superblij met de ketting van Chival! De kwaliteit is top en hij gaat lang mee. Daarnaast was de verpakking prachtig, echt een cadeautje op zich!

Reply from CHIVAL
Learn more about other kinds of reviews.