Cédric Wildbergh Entertainment Reviews 5

4.1

Company details

1. Entertainer

Written by the company

Met een passie voor muziek en een liefde voor de Nederlandse taal, brengt zanger en coverartiest Cédric Wildbergh bekende Nederlandstalige hits tot leven in een nieuw jasje. Of het nu gaat om vrolijke meezingers, romantische klassiekers of moderne covers, zijn krachtige stem en persoonlijke interpretatie zorgen voor een unieke live muziekbeleving die ieder publiek weet te raken. Of je nu een zanger zoekt voor een bruiloft, een feest, een jubileum of een bedrijfsevenement, Cédric maakt elk optreden bijzonder met zijn veelzijdige repertoire. Als Nederlandstalige coverzanger uit Tilburg treedt hij op door heel Nederland en weet hij telkens weer de juiste sfeer te creëren. Laat je verrassen door zijn energie en professionaliteit en ontdek hoe Cédric de magie van Nederlandstalige muziek opnieuw tot leven brengt. Wil je een zanger huren voor jouw feest of evenement? Met Cédric kies je voor kwaliteit, enthousiasme en een optreden dat nog lang zal bijblijven.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Een top avond!

Wat een onvergetelijke avond hebben we gehad! We vierden 10 jaar liefde en 2 x 50 jaar.
Cédric maakte het feest helemaal compleet! Met zijn warme stem, vrolijke energie en oprechte uitstraling kreeg hij jong en oud op de dansvloer. Van de eerste noot tot de laatste toegift. Meezingen en dansen… niemand kon stil blijven staan. Zijn energie, zijn stem en de sfeer die hij bracht waren gewoon goud waard.

Een aanrader voor iedereen die zijn feest wil omtoveren tot een onvergetelijke belevenis!

13 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Cédric Wildbergh, een aanrader voor jouw feest!

Cédric Wildbergh weet van ieder optreden een feestje te maken. Met zijn energie en enthousiasme krijgt hij moeiteloos zowel jong als oud mee. Een geweldige zanger die zorgt voor sfeer en beleving van begin tot eind!

17 September 2025

Reply from Cédric Wildbergh Entertainment

Wat een fantastische review, bedankt daarvoor!

We vinden het geweldig om te lezen dat je zo hebt genoten van de energie en het enthousiasme die Cédric meebrengt. Ons doel is altijd om jong en oud te laten meezingen en een onvergetelijke sfeer neer te zetten – super dat dit zo goed is gelukt bij jullie feest!

Hopelijk mogen we binnenkort nóg eens samen een feestje bouwen.

Met muzikale groet,
Team Cédric Wildbergh

Geweldige show

Voor onze bruiloft waren we op zoek naar live muziek die écht bij ons paste. Cédric heeft dat helemaal waargemaakt. Zijn Nederlandstalige muziek voor op onze bruiloft zorgde voor een prachtige sfeer en maakte het feest heel persoonlijk. We mochten zelfs een aantal verzoeknummers doorgeven, die hij geweldig vertolkte. Daarnaast had hij een mooi aangepast programma, perfect afgestemd op ons publiek en het verloop van de dag. Onze gasten waren enorm enthousiast – een optreden dat we niet snel zullen vergeten!

19 September 2025

Reply from Cédric Wildbergh Entertainment

Hartelijk dank voor je prachtige review! 🙏 We zijn er ontzettend blij mee.

Altijd een feestje

Inmiddels heb ik meerdere optredens van Cédric gezien en wat mij opvalt is dat het publiek iedere keer zeer enthousiast meezingt en uit hun dak gaat. Hij zet direct een leuke sfeer neer door het publiek mee te laten doen. Hoewel zijn repertoire vooral Nederlandstalig is heeft hij een paar verassende feestnummers in verschillende andere talen.

6 September 2025
Unprompted review

Reply from Cédric Wildbergh Entertainment

Dank je wel voor deze mooie feedback!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look