Banner for Cecilie's - Cecilie's Holbæk

Cecilie's - Cecilie's Holbæk Reviews

TrustScore 4 out of 5

Mellemvang 5, 4300 Holbæk, DK

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi holdt en "herreaften" hos Cecilies i Holbæk fra kl. 17-22 med tre forskellige spil, middag og kaffe + kage, samt "åben konto" i baren hele perioden. Det var en rigtig fin aften, med god service fra... See more

Rated 5 out of 5 stars

Alt spiller hos Cecilie's i Holbæk. Vi har lige holdt en børnefødselsdag med 10 små tøser hos Cecilie's med bowling, minigolf og byg-selv-burger. Det var fejl- og gnidningsfrit fra start til slut (f... See more

Rated 4 out of 5 stars

Der er sket meget positivt med de nye ejere. Vi er lidt ærgerlige over, at keglerne er styret med snore - det påvirker, hvordan keglerne vælter. Der var meget varmt omkring banen, men vi lånte ventil... See more

Rated 2 out of 5 stars

Blev ekstremt skuffet over besøget i holbæk. Først bestilte vi mad til bord nr. 27 men tjenerne rendte forvirret rundt og anede ikke hvem der skulle have maden. Da vi så begyndte at bowle slukkede... See more

1. Amusement Center
  2. Bowling Alley
  3. Hamburger Restaurant
  4. Live Music Bar
  5. Miniature Golf Course
  6. Sports Bar

Written by the company

Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du en 15-hullers minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, bordtennis, eletronisk dart, sportsbar og café.

Good Old Fashioned fun for alle

Written by the company

Masser af sjov
Cecilie’s danner rammerne for masser af sjov, grin og venskabelig konkurrence med alle de populære klassiske spil, som vi alle kender. Bowling, interaktiv dart, minigolf, shuffleboard, sport på storskærm og meget andet sjov underholdning for hele familien.
Smagsfulde oplevelser
Forkæl dine smagsløg med en bred vifte af lækre burgere og snacks, der er skabt med omhu og dedikation til god smag. I vores cafe kan du prøve en af vores signaturretter, nemlig vores populære Cecilie`s burgere. Vi vælger omhyggeligt de bedste råvarer til vores menu, og det er det, der gør vores retter så ekstraordinære. Vores saftige og smagfulde Cecilie’s burgere er det perfekte eksempel på sammensætningen af lækre råvarer, der er sammensat til perfektion. Resultatet er en burger, der ikke kun er saftig, men også fyldt med den autentiske smag, som elskes af vores gæster.
Vi sætter gæsten først
Vi tror på god service, nærvær og oplevelser, hvor alle kan være med. Derfor arbejder vi hver dag på at skabe en afslappet atmosfære, god mad og aktiviteter, der bringer familie, venner og kolleger sammen.
Tak for din anmeldelse
Din feedback betyder meget for os. Vi læser alle anmeldelser og bruger dem aktivt til at udvikle Cecilie's og skabe en endnu bedre oplevelse for vores gæster.

• Mellemvang 5, 4300, Holbæk, Denmark

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

All reviews

1,099 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

Vi kommer hver uge og spiller

Vi kommer hver uge 2 timer og bowler. Man føler sig velkommen. Og der er en rar stemning. Og de nye baner fungerer fint.

21 October 2025

Hej Jette,

Tusind tak for at fylde vores bowlinghal med liv, latter og god stemning! Det er en fornøjelse at have jer forbi 💛

Når nu i kommer hver uge, så ville vi ønske, at vi kunne give en 5-stjernet oplevelse. Du må endelig sige til, hvis du har input til forbedring, så vi kan give en bedre oplevelse 🙌

Må du have en skøn torsdag.

Rated 4 out of 5 stars

Hyggeligt og sjovt at spille minigolf.

Hyggeligt og sjovt at spille minigolf.
Rigtigt god mad, der var dog koldt i lokalerne.

21 October 2025

Hej Liselote,

Tusind tak for det herlige besøg!

Jeg er glad for at høre, at i hyggede jer med vores spritnye minigolf 💛 Jeg har sendt din anmeldelse videre til køkkenteamet - mange tak for anerkendelsen.

Derudover tak for at gøre os obs på, at temperaturen skal reguleres bedre. Det sørger vi for at holde øje med fremadrettet.

Må du have en skøn torsdag 🌟

Fuld valuta for pengene

Nemt at booke, god service og rimelige priser
Vi havde en fantastisk dag.
Dog er det synd at man ikke skiftede gulvet på banerne, da flere er lidt skæve

Hej Michael,

Tusind tak for dit besøg og din feedback.

Hvor er det dejligt at høre, at vi kunne byde på en fantastisk dag i vores nye oplevelsescenter! Jeg håber, at der venter mange flere oplevelser sammen med jer i fremtiden 🙌

Vi har stadig nogen ønsker til bowlinghallen, som ikke er blevet til en realitet endnu - måske gulvene skal med på listen. Jeg sender dit input videre til teamet, så de kan se på det 😊

Må du have en skøn dag.

Rated 4 out of 5 stars

God oplevelse samt mad til en fin pris

God oplevelse samt mad til en fin pris. Dog måtte vi vente rimelig længe på vores mad! Men smagte godt, da vi endelig fik den efter 45 min.
Man bør gøre noget med akustikken i restauranten - den er ikke sjov at side i, når mange højråbende gæster. Svært at have en almindelig dialog ved bordet.

Hej Sanne,

Tusind tak for dit besøg og din feedback til vores nye oplevelsesunivers.

Vi værdsætter ethvert perspektiv af gæsteoplevelsen, og jeg kan sagtens forstå, at det ikke har været hyggeligt, hvis i ikke engang kunne have en almindelig samtale under middagen. Det beklager jeg meget og har sendt din feedback videre til teamet, så vi kan arbejde på alternative løsninger til akustikken. Tak for at dele det med os 🙌

Derudover skal i selvfølgelig ikke vente 45 minutter på vores mad. Havde i bestilt på forhånd? Vi anbefaler altid at bestille på forhånd, så vi kan matche personale med efterspørgsel på dagen. Uanset så gør jeg ligeledes teamet obs på dette, så de enten kan informere gæsterne om serveringstidspunkt på forhånd eller være mere obs på at servere på det forudbestilte tidspunkt.

Jeg er glad for at høre, at i ellers havde en god oplevelse i vores rammer. Jeg håber, at vi ses igen, så vi kan få rettet op på det negative indtryk af Cecilie's-caféen 🙏

Rated 5 out of 5 stars

Super fedt sted hvor vi holdte…

Super fedt sted hvor vi holdte firmafest (JYSK) God service, lækkert mad og godt humør
Vi kommer gerne igen 💪🤩

Hej S.K,

Tusind tak for at fylde vores nye oplevelsesunivers med liv og latter sammen med dine kolleger! Det var bestemt også en fornøjelse fra vores side af, og vi HÅBER, at vi ser jer igen - uanset om det er med familien, vennerne eller revanche med kollegerne 🫣🤩

Derudover et tak for at dele oplevelsen med os - det varmer.

Må du have en fantastisk mandag.

Det var hyggeligt!

Alt gik som det skulle

Hej Lilas,

Tusind tak for at bidrage til hyggen under dit besøg. Det var en fornøjelse at have dig forbi - du må endelig sige til, hvis vi kan gøre noget for at løfte oplevelsen inden dit (forhåbentlig) næste besøg! 🤩

Ikke super

Rigtig flinkt personale. minigolfbaner var både alt for nemme, og man stod virkelig tæt og gik i hinandens baner. Derudover er bordene ved minigolf placeret virkelig irriterende tæt på hvor man skal starte så de står i vejen. De andre Cecilies er væsentligt bedre. Milkshakes var meget små til 49 kr.

Hej Lærke,

Tusind tak for dit besøg og din feedback til vores nye oplevelsesunivers.

Derudover er det selvfølgelig ikke optimalt, at i går ind i hinanden mellem hullerne, og at bordene står i vejen. Jeg har sendt det videre til teamet, så vi kan arbejde på alternative løsninger - tak for at dele det med os, så vi kan blive bedre. Jeg beklager meget, at du har haft denne oplevelse.

Men! Tusind tak for rosen til mine søde kolleger 🌟 Jeg har allerede sendt din anmeldelse videre til dem, der tog sig af jer på dagen. På trods af manglerne på vores nye minigolf, så håber jeg, at du havde en god oplevelse med dit selskab.

Rated 1 out of 5 stars

Cecilie’s Holbæk

Vi besøgte Cecilie’s Holbæk. Minigolf fungerede rigtig fint, gode baner. Men betjeningen var under al kritik. Vi var et selskab på 8 og kun 3 fik deres bestilte mad inden de endte med at sige de ikke kunne finde ud af bestillingen. Så vi endte med at gå efter kun 3 havde fået deres rigtige bestillinger.

Så anbefalingen herfra spis et andet sted.

Hej Karina,

Mange tak for dit besøg og din feedback.

Jeg har taget fat i teamet og de respektive medarbejdere fra dagen for at finde hoved og hale i situationen. Jeg beklager meget, at du har haft denne oplevelse i vores café - det er langt fra den standard, som vi bestræber os efter.

Jeg kan forstå på min kollega, at hun har taget fat i dag. Jeg håber, at vi kan få rettet op på det negative indtryk, selvom vi ikke kan redde den dårlige oplevelse, som vi gav dit selskab og dig på dagen 😊 Igen et stort undskyld fra os alle.

Jeg håber, at i ellers havde en hyggelig oplevelse med minigolfen.

Rated 5 out of 5 stars

Behagelig og hyggelig atmosfære :)

Behagelig og hyggelig atmosfære :)

Vi var, min kone, søn og jeg, to timer ude og bowle i Holbæk.
Det første når man kommer ind, er at man bemærker de mange positive ændringer siden tidligere ejer.

Det er meget lysere og moderne indretning, og ganske rare omgivelser.

Betjeningen var rar og høflig, men der skulle nok have været en mere på arbejde så det gik lidt hurtigere.

Selve bowlingen var ganske fin, kun afbrudt af en enkelt fejl i maskinen, som dog forholdsvis hurtigt blev ordnet.

Vi prøvede ikke maden denne gang, men deres milkshakes og deres slushice var så gode at det er noget jeg er villig til at køre langt for - om end jeg synes priserne på drikkevarer var lige høje nok, selv for en bowlinghal.

Det er helt sikkert noget vi kommer til at gøre oftere - og varmt kan anbefale andre (men ikke for mange, der skal være plads til os)

Hej Leif,

TUSIND tak for anbefalingen!

Hvor er det skønt at høre, at du synes om vores nye oplevelsesunivers på Mellemvang. Der ligger en stor portion arbejde i planlægning og renovering af lokalerne, så tusind tak for anerkendelsen, det er højt værdsat 🙌

Jeg er ked af, at du har oplevet ventetid i baren og på banerne - selvom du er ok på med det, så er det ikke noget, vi ønsker vores gæster. Jeg har sendt det videre til teamet, så vi kan minimere problemet fremover. Tak for at dele det med os.

Og DEJLIGT at slushie og shake faldt i god smag. I kommer bare, også selvom det kun er for en shake eller to 🌟 Og Leif, du skriver altså bare, når i kommer - så sørger vi for, at der er plads til jer! 😎

Rigtig god dag til hele familien.

Hyggeligt og god stemning

Hyggeligt og god stemning. God service🤗

Hej Sussi,

Tusind tak for din bidragelse til den gode og hyggelige stemning i vores lokaler 💛 Jeg har sendt din anmeldelse videre til mine kolleger, der tog sig af jer på dagen - tak for anerkendelsen 🌟

Du må endelig sige til, hvis vi kan gøre noget for at løfte oplevelsen fremadrettet.

Rigtig god mandag til dig!

Bowling er godt

Bowling er godt. Men minigolf er jeg utrolig skuffet. Sammenlignet med andre cecilies var det virkelig kedelige baner og slet ikke udfordrende nok.

Hej Ayse,

Tusind tak for dit besøg og din feedback til minigolfen.

Jeg er ked af at høre, at du ikke har fundet vores nye minigolf udfordrende nok. Har du været obs på, at der er to sværhedsgrader på hvert hul? Til de nye golfere, så er der en lettere vej, mens de øvede kan tage en svær vej. Vi har haft en del øvede minigolfere, som er blevet udfordret af vores baner, så det undrer mig meget - du må meget gerne uddybe hvilke huller (hvis du kan huske), der har været for kedelige til din smag, så vi kan se ind i alternative løsninger, hvis det er en generel holdning til vores nye bane. Tak for at dele det med os 🙏

På trods af manglende udfordring på vores nye minigolf, så håber jeg, at du havde en god oplevelse med dit selskab 🌟

Rated 4 out of 5 stars

Der er blevet en mere hyggelig…

Der er blevet en mere hyggelig stemning, og vi kommer der gerne igen

Dog kunne der godt bruges ekstra personale i baren

Hej Mie,

Tusind tak for at bidrage til den hyggelige stemning under jeres besøg 🌟 og for at dele din oplevelse med os, så vi kan blive bedre fremadrettet.

Jeg har sendt din feedback videre til teamet, så vi kan minimere ventetiden i baren. Jeg beklager meget, hvis ventetiden har været uacceptabel.

Vi ses forhåbentlig snart igen til hurtige serveringer og gode oplevelser! Må du have en skøn mandag 💛

Rated 5 out of 5 stars

Det er blevet virkelig godt

Det er blevet virkelig godt, skønne lokaler, hyggelig stemning og lækker mad. Vi havde nogle fantastiske timer hos Cecilie’s Holbæk

16 October 2025

Hej Lærke,

Tusind tak for besøget og anbefalingen.

Vi bliver så glade, når i går herfra med gode oplevelser, så tusind tak for at dele det med os. Og selvfølgelig for at dele din positive feedback til vores renovering af lokalerne 💛

Vi ses forhåbentlig igen en dag. Må du have det absolut fantastisk indtil da!

Rated 5 out of 5 stars

Dejligt sted som jeg vil komme på meget…

Dejligt sted som jeg vil komme på meget ofte

16 October 2025

Hej Anne Birgit,

Tusind tak for besøg og rosen.

Hvor er jeg glad for at høre, at du synes om vores nye hjemmebane - tak for at fylde den med god stemning. Vi glæder os til at se dig igen, når oplevelseslysten trænger 🤩

Rated 5 out of 5 stars

vi spillede bovling med 2 mindre drenge…

vi spillede bovling med 2 mindre drenge de hyggede sig gevaldigt må prøve minigolf en anden dag det ser spændende ud iøvrigt hjælpsomt personale kan anbefales

Hej Henrik,

Tusind tak for din ros til vores nye afdeling og dejlige nye kolleger. Jeg har sendt din anmeldelse videre til dem, der tog sig af jer på dagen, og anerkendelsen er højt værdsat 💛

Jeg håber, at du kommer forbi med drengene igen en dag. Indtil da må i have det helt fantastisk! 🤩

Rated 5 out of 5 stars

,,, *Vi var meget tilfreds både spil og café alt var fint og en god pris:::::::::::::

God oplevelse sted til fair priser håber at mange vil benytte det så fint ❤️

Hej Jesper,

Tusind tak for dit besøg i vores nye oplevelsesunivers 🤩

Jeg er simpelthen så glad for at høre, at du er gået herfra med en god oplevelse. Du må endelig sige til, hvis vi kan gøre noget for at blive endnu bedre, så vi kan give dig et endnu større smil på læben til fremtidige besøg! 🌟

Må du have en fantastisk mandag.

Havde kun bestilt bowling

Havde kun bestilt bowling, og det fungerede rigtig godt. Kunne se at der jo var mange andre muligheder, så mon ikke det skal tjekkes ud en dag?!

Hej Anna,

Tusind tak for dit besøg i vores bowlinghal. Hvor er det skønt at høre, at det ikke er sidste gang, vi har dig på besøg. Jeg kan personligt anbefale elektronisk dart eller 15-hullers minigolf - kom kom! 🤩

Må du have en skøn lille-fredag 💛

Rated 3 out of 5 stars

Shuffleboard var ikke i vater.

Dejligt at i har taget opgaven på jer med byens bowlinghal.
Det var ikke så hyggeligt en onsdag aften. Det virker fortsat lidt sjæleløst. Men jeg er sikker på at i kommer længere når I har fået mere tid. Der mangler en hel del finish.

Vi spillede shuffleboard, på det midterste bord. Det er desværre ret skævt/ ikke i vater.
Det synes jeg ikke gjorde oplevelsen af spiller super god.

Men mange points for at tegne stregerne til et godt event sted

Hej Jesper,

Tusind tak for besøget og din feedback til oplevelsen.

Det gør ondt at høre, at du synes vores afdeling er sjæleløs. Vi er dog enige i, at der stadig mangler det sidste drys af Cecilie's-DNA med eksempelvis lyskæder, sofaer, billedrammer, vægtapet og diverse. Det er allerede på programmet og bliver implementeret i løbet af det næste stykke tid 🙏

Jeg har sendt din anmeldelse videre til teamet, så vi kan få fikset det skæve shuffleboard. Det er selvfølgelig ikke meningen, at det skal hælde, og det er jeg meget ked af! Du er altid velkommen til at tage fat i en af mine kolleger på dagen, så vi kan nå at fikse oplevelsen.

Med det sagt, så fornemmer jeg en optimisme og tillid til vores koncept, og det er både jeg og teamet stolte og taknemmelige for. Med lidt (mere) tålmodighed, så garanterer vi en hyggelig og inkluderende afdeling, der afspejler sine søsterscentre - og vi er allerede godt på vej! 🙌

Tak for at dele dine tanker med os, så vi kan blive bedre. Vi værdsætter jeres feedback, specielt som et nyt og upcoming koncept lokalt. Jeg håber, at du har lyst til at komme forbi os igen senere på året!

Må du have en skøn torsdag.

God og hyggelig oplevelse

God og hyggelig oplevelse. Vi bestilte bowling og med efterfølgende spisning. Det fungerede rigtig godt. Super god og lækker mad.

Hej Michael,

Tusind tak for dit besøg og din positive feedback.

Hvor er det dejligt at høre, at du og selskabet havde en skøn oplevelse! Det er vi simpelthen så glade for 💛

Jeg har sendt din anmeldelse videre til mine dygtige kolleger i køkkenet. De siger tak 🙏

Rigtig god dag!

Utrolig sødt personale

Utrolig sødt personale. Gode forhold for både børn og voksne. Vi havde en super god time med bowling. Vores alder spænder fra 4 år til 65 år, og vi morede os alle sammen

14 October 2025

Hej Lene,

Tusind tak for dit besøg og din anmeldelse.

Det varmer at høre, at vi har fungeret som samlingspunkt for alle i dit selskab - det er vi stolte af 🙏💛

Jeg har sendt din anmeldelse videre til de af mine kolleger, der tog sig af jer på dagen. Tak for anerkendelsen.

Må du have en skøn dag!

Take a closer look