Mooi systeem
Mooi systeem, werk goed. Even uitzoeken hoe het werkt en goede ondersteuning door help desk. Voor de omvang van ons bedrijf wat aan de dure kant, maar scheelt veel werk en weinig kasverschillen.
Een professioneel kassasysteem voor horeca en retail. Dé beste kassa app voor uw restaurant, café of winkel, op iPad, iPhone en Android devices.
De Corridor 5a, 3621 ZA, Breukelen, Netherlands
Werkt prima, goed te besturen vanuit BackOffice ReelEeZee. Rapportage Cashr mbt de verkoop Producten is nog beneden de maat.

Reply from Cashr
veel onhandige stappen/ te veel handelingen op de kassa om bij afrekening te komen, veel te vaak updates nieuwere versies zijn lang niet altijd beter. Erg gericht op de horeca, minder op middenstandswinkels.

Reply from Cashr
- tablet met relatief klein scherm waardoor knoppen klein geeft gauw fouten.
- geen klantendisplay
- staffeling in berekening kosten reeleezee te grof. Berekenen per transactie! Nu te hoge kosten.
- foutieve aanslagen corrigeren moeizaam
- aanraakgevoeligheid tablet maakt werken langzaam. Geen positieve aanslag van bedragen.
- geen goede handleiding aanwezig
- bij ons (te)veel handelingen. 1. soort verkoop per product 2. bedrag intikken per product 3. bedrag opslaan per product 4. aantal selecteren per product 5. aantal intoetsen per product 6. aantal opslaan 7. afrekenen selecteren. 8. wijze betalen selecteren 9. Betalen 10. Op sluiten drukken voor volgende transactie.
Positief zijn de stabiliteit van het systeem en de verwerking in de reeleezee administratie.

Reply from Cashr
Goed kassa systeem en een hele goede helpdesk. Wat minstens zo belangrijk is.

Reply from Cashr
Ik ben heel blij met dit systeem, zeker ook dat het met mijn boekhouding gekoppeld is.
Dit scheelt me heel veel extra werk sinds we hiermee werken.
Ook het helemaal zelf inrichten met hulp van je persoonlijke wensen op je kassa....Zo fijn.

Reply from Cashr
Zeer gebruiksvriendelijk, een zeer tevreden klant!

Reply from Cashr
ze waren leuk om in te stappen, vindt ze nu maar duur worden. Alles werkt wel naar behoren. Pas op voor extra kosten ze vinden wel een reden om wat extra te rekenen als hun systeem niet werkt.
denk als je weinig verkopen hebt dat het beter is dan bij veel verkopen en facturen.

Reply from Cashr
Learn more about other kinds of reviews.