Zerowy kontakt z firmą
Zerowy kontakt z firmą, paczka szła z Chin 2 miesiące i produkt okazał się być podrobiony. Nie polecam🙌🏼
Nie polecam. W ofercie produktu pierwsze (główne) zdjęcie przedstawia zupełnie inne etui niż to, które faktycznie otrzymałam. W tej samej ofercie są pokazane różne modele, ale nigdzie nie ma jasno informacji, który dokładnie zostanie wysłany. Klient ma się domyślać, co dostanie? To bardzo mylące. Dodatkowo kontakt z obsługą klienta był nieprzyjemny – dostałam już kilka odpowiedzi, które nic nie rozwiązały, a ton był dość arogancki. Cała sytuacja jest po prostu żenująca i bardzo źle świadczy o sklepie.
Wzory etui są rozmyte i wyblakłe. Zwrot został wykonany i odrzucony z informacją o braku wad produktu.. Nie polecam!
NIE POLECAM TEGO SKLEPU. OMIJAJCIE GO Z DALEKA. BRAK ZAMOWIENIA I NIESTETY NIE MOGĘ ODZYSKAĆ PIENIEDZY! OSZUSTWO
Zamówiłam etui z wybranym wzorem posród wielu dostępnych. Na zdjęciu wzrór był ładny, różowy z drobnymi elementami. Dostałam etui z zeskanowanym nadrukiem, który wygląda okropnie, wzór jest rozmyty i rozpikselowany, w dodatku krzywo nałożony po krawędziach, kolor zamiast różowy wyszedł niebieski. Nie tego się spodziewałam. Nie polecam
Jedne wielkie oszustwo!!!!!otrzymałam zupełnie inny towar niż zamawiałam zwróciłam ale niestety brak zwrotu środków porażka !!!!!!!!
Tragedia!!! Wysłałem zdjęcie do zaprojektowania swojego etui, firma bez konsultacji zrealizowała zamówienie i zdjęcie zamiast pionowo było poziomo a tło pozostało czarne (fatalnie to wyglądało) Nawet odległość od krawędzi nie była równa.
Firma reklamacji nie przyjęła, także kontakt z firmą również okropny.
Nie polecam !!!
Udany zakup, etui z nadrukiem własnego projektu wyszło dobrze.
Firma udostępnia na stronie CASE.PL wizualizację produktu przed zakupem. Niestety otrzymany produkt różni się od tego z wizualizacji. Wyblakłe, matowe kolory. Koszmar ! Sklep nie widzi różnicy, odrzuca reklamację i odmawia prawa do zwrotu towaru.
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.