Alors que nous avions un projet immobilier sur l'Espagne, contact fut pris avec l'agence Casas Kimpencio. Expérience, disponibilité, honnêteté sont les maîtres mots qui décrivent au mieux cette ag... See more
Company replied
Ik ben genoodzaakt deze beoordeling te geven gezien de link om de nieuwsbrief te lezen niet werkt.
Company replied
Hele vriendelijke mensen, begeleiden je van begin tot eind van het traject en zélfs erna. Dankzij hun expertise hebben wij onze ideale woning op toplocatie gevonden! Het is een familiebedrijf en da... See more
Company replied
We zijn en nu nog perfect geholpen door Martine en Jan. Als we vragen hebben kunnen wij altijd bij hun terecht en dat geeft echt een heel vertrouwend gevoel. Vanaf contact moment 1 voelde het... See more
Company replied
Casas Kimpencio – een familiebedrijf dat met hart en ziel werkt aan jouw Spaanse droom Bij Casas Kimpencio draait alles om persoonlijk contact en vertrouwen. Wij zijn een hecht familiebedrijf dat uit eigen ervaring weet wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een woning in Spanje. Onze aanpak is warm, betrokken en volledig afgestemd op jou. We nemen de tijd om jou écht te leren kennen en je wensen, je levensstijl en wat voor jou belangrijk is te ontdekken. Want alleen zo vinden we die ene villa of dat perfecte appartement dat écht bij je past. Dankzij onze sterke samenwerkingen met ontwikkelaars en bouwheren hebben we toegang tot elk nieuwbouwproject op de markt, van de Costa Blanca tot de Costa Cálida en de Costa de Almería. We vergelijken, selecteren en begeleiden je persoonlijk tot we samen dat ene droompand gevonden hebben. Onze klanten waarderen onze oprechte betrokkenheid, transparantie en warme begeleiding allemaal eigenschappen die ons als familiebedrijf uniek maken. Daarom zouden we het enorm waarderen als jij jouw ervaring met Casas Kimpencio wilt delen op Trustpilot. Jouw mening helpt anderen ontdekken dat het kopen van een woning in Spanje niet stressvol hoeft te zijn, maar net een mooi, positief avontuur kan worden. Dank je wel dat je deel uitmaakt van onze Casas Kimpencio-familie. Samen brengen we nog meer mensen dichter bij hun droom onder de Spaanse zon!
Avenida El Greco Puerto 9, 03177, San Fulgencio, Spain
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Casas Kimpencio
We zijn en nu nog perfect geholpen door Martine en Jan.
Vanaf contact moment 1 voelde het juist en we zijn blij dat we voor casas Kimpencio hebben gekozen.
Wij kunnen het echt aan iedereen aanraden.
Lieve Jan en Martine ga zo door!
Liefs Bianca en Ed

Reply from Casas Kimpencio
De begeleiding is erg goed martine Prettig in het leveren van informatie en het telefoongesprek was subliem. Inlevend en goed to the point en veel informatie leverend. Maar we zijn er nog niet we starten pas

Reply from Casas Kimpencio
Onze reis naar de aankoop van een nieuwbouwwoning hebben wij samen met Casas Kimpencio als zeer prettig ervaren. Vanaf het eerste contact sprong de persoonlijke aanpak eruit: er werd echt de tijd genomen om onze woonwensen zorgvuldig te inventariseren.
Tijdens meerdere dagen waarin we verschillende projecten hebben bezocht, werden onze wensen en de bijbehorende projecten steeds verder aangescherpt. Op basis van deze bevindingen zijn we stap voor stap begeleid naar de woning die perfect bij ons past.
Ook na de aankoop bleef Martine sterk betrokken en heeft zij ons uitstekend begeleid in het proces na de koop. Haar inzet en betrokkenheid hebben ons veel vertrouwen gegeven.
Wij zijn Casas Kimpencio dan ook zeer dankbaar voor alle hulp, begeleiding en persoonlijke aandacht die we hebben ontvangen en raden hen van harte aan.

Reply from Casas Kimpencio
Goede service uitleg van de situatie en direct een bericht antwoorden ook is al laat top vind ik dat .
Snelle reactie en duidelijke uitleg. Goede communicatie
Duidelijkheid.
Betrouwbaar gevoel.
Conform je wensen, afspraken en capaciteit.
Geen verkooppraatjes.
Straight to the point.

Reply from Casas Kimpencio
Hele fijne dagen met Martine gehad in onze zoektocht naar een droomappartement. Niks was teveel en hebben veel kunnen zien. Voelde vertrouwd en zou haar ook zeker aanraden.

Reply from Casas Kimpencio
Altijd snel respons gekregen met correcte informatie. Heel erg vriendelijke mensen

Reply from Casas Kimpencio
Echt een goede partner bij he tippen van een woning. Geen vraag is te veel.

Reply from Casas Kimpencio
Vanaf het moment dat we de eerste villa gingen bezichtigen, wisten we het al: dit was ons huis. Nog voor we het goed en wel beseften, was het eigenlijk al “gekocht”.
We hebben een hele dag samen op stap geweest met iemand die haar job doet met hart en ziel. Iemand die niet alleen luistert naar wat je zegt, maar ook voelt wat je bedoelt.
Martine wist perfect wat we zochten, wat we voelden en hoe groot deze stap voor ons is. Dankzij haar durven wij vol vertrouwen zeggen: ja, wij hebben gekocht.
In 2027 beginnen we aan een nieuw hoofdstuk: permanent wonen en leven in Spanje 😍
Wat Martine zo bijzonder maakt, is dat haar betrokkenheid niet stopt bij de verkoop. Ook daarna blijft ze bereikbaar, betrokken en oprecht geïnteresseerd. We kunnen haar alles vragen – en dat mag én kan ook echt.
Als we één iemand zouden aanbevelen, dan is het zonder twijfel Martine van Kimpencio.
Nog heel veel verkopen gewenst en vooral: veel succes, want dat verdien je.
Lieve groeten,
Anouk & Frank
België 🇧🇪

Reply from Casas Kimpencio
Een spannend traject, maar dankzij de warme en professionele aanpak van Casas Kimpencio verloopt alles vlot en aangenaam. Ze begeleiden je bij elke stap en zijn altijd bereikbaar, wanneer je ze nodig hebt. Absoluut een aanrader!

Reply from Casas Kimpencio
Topservice van Casas Kimpencio! Altijd vriendelijk, snel en professioneel. Dankzij hen was de verkoop zo geregeld.

Topervaring!
Je merkt dat het een warm bedrijf is, een heel familiaal bedrijf.
Ze hebben een warme benadering, ik voelde me er heel welkom. Ze zijn heel professioneel maar steeds met een persoonlijke aanpak.
Ik ben zeer content van mijn ervaring met dit bedrijf!

Reply from Casas Kimpencio
Dankzij hun expertise hebben wij onze ideale woning op toplocatie gevonden!
Het is een familiebedrijf en dat voel je direct want ze geven je het gevoel dat jij er een deel van bent.
Bedankt aan het hele team van Casas Kimpencio!

Reply from Casas Kimpencio
Heel goed geholpen geweest, zeer fijne mensen met een expertise! Heb hier een goed gevoel aan over gehouden! Aanrader!

Reply from Casas Kimpencio
Supervriendelijke en eerlijke mensen die echt luisteren naar wat je zoekt. Ze kennen de streek en de markt door en door, ze werken met veel passie en ze willen oprecht het beste voor hun klanten. Een absolute aanrader voor wie droomt van een plekje onder de Spaanse zon!

Reply from Casas Kimpencio
Expérience, disponibilité, honnêteté sont les maîtres mots qui décrivent au mieux cette agence à l'esprit familial.
Votre satisfaction est vraiment leur priorité, on peut leur faire confiance les yeux fermés.
Ce qui les différencie de toute autre agence ? une approche et un suivi personnalisé et ce, du début à la fin.
Un grand merci à vous.