Witajcie.Przestrzegam przed zakupem od f.CamoShop Sylwia Piątek mieszczącej się przy ul. Bysławska 84, 04-996 Warszawa, mazowieckie,zamówienie złożone z dn.28.styczen.br.do tej pory nie wysłano,brak k... See more
See what reviewers are saying
Kontakt ze sklepem nie jest możliwy, zamówienie złożone w styczniu nie zostało zrealizowane. Koszt koszulek i bluzy to ponad 250 zł, pieniądze nie zostały zwrócone a zamówienie nie zostało dostarczone... See more
Nie polecam tego sklepu internetowego. Kontakt z obsługą klienta praktycznie nie istnieje – brak odpowiedzi na maile, a telefony nie są odbierane. Zamówienie nie zostało zrealizowane w deklarowanym c... See more
Zamowienie nr 502962 złożone 27.01.2026 z czasem realizacji 5 dni jednak do tej pory żadnej informacji. Telefonu ani maila nikt tam chyba nie obsługuje - żadnej odpowiedzi na wysłane zapytania. To był... See more
Towar zamówiony w grudniu 2024 i…
Towar zamówiony w grudniu 2024 i opłacony do dnia dzisiejszego nie dotarł. Mimo kilkunastu wysłanych maili i ich obietnicy (kłamstw) towar nie dojechał. Banda kłamców i złodziei.
Oszukany klient
05 maja złożyłem zamówienie na 4 koszulki. 16.06 firma napisała, że nie przewidują dalszego opóźnienia w dostawie. Zrezygnowałem z zamówienia ponad 2 tygodnie temu. Kasy nadal na koncie nie ma. To się nazywa robić interes !!!
Oszuści
Oszuści od kwietnia czekam na przesyłkę i tylko dostaje e-mail z informacją, że przesyłka opóźniona. Czekam na zwrot kosztów
Fatalne
Fatalne, ściema, że już wysyłają i tak ciągle. Brak zwrotu wpłaconej kwoty.
Złodzieje.
Miesiąc czasu czekałem na koszulki. Pisanie, że mają problemy, że robią wszystko żeby wysyłka została szybko zrealizowana... I kontakt mail się urwał.
Oszustwo
Na stronie sklepu jest podany adres sklepu, ale pewnie lipny. Z tego, co można znaleźć w Google, jest inny adres gdzie, można się udać. Ciekawe czy pani Sylwia to słupek.
Szczegóły firmy CAMOSHOP Sylwia Piątek:
NIP: 5222287068
REGON: 363428076
Forma prawna: Indywidualna działalność gospodarcza
Adres: ul. Rzeczycka 16, 04-940 Warszawa
Przedsiębiorca: Sylwia Piątek
Data rozpoczęcia działalności: 2016-01-07
Status: Aktywny
Moje zamówienie również pozostaje…
Moje zamówienie również pozostaje niezrealizowane, od ponad dwóch miesięcy.
Ostrzegam przed tym sklepem
Nie realizują zamówień, co chwilę przesuwają terminy, zwrotu pieniędzy też nie można się doprosić. Będę mocno interweniować w tej sprawie, aby ponieśli wreszcie konsekwencje.
Oszuści
Zamówienie wysłane 12 marca, do tej pory nie zostało zrealizowane. Wielokrotnie przekładany termin dostawy, od miesiąca brak kontaktu. Dwa żądania zwrotu pieniędzy pozostały bez echa
Maskra
Maskra, co jakiś czas dostajesz e-mail o opóźnieniu, ale teraz to na bank nieprzekraczalny termin. Zero kontaktu z kimkolwiek jedynie e-mail albo messenger przy czym te kanały jakby były obsługiwane przez innych ludzi. Omijać dalekim łukiem i wpisywać w komentarzach aby nikt nie korzystał z ich usług.
Nie realizują zamówień
Nie realizują zamówień. Wiele poszkodowanych. NIE ZAMAWIAĆ!
Koszulki zamówiłem 3 tygodnie temu czas…
Koszulki zamówiłem 3 tygodnie temu czas dostawy 3-5 dni, po 2 tygodniach informacja że przesyłka opóźniona. 0 kontaktu, telefonu nie odbierają i na początku informacja, że nie udzielają informacji na temat zamówienia. Nie polecam sklepu.
Oszustwo
6 kwietnia zamówiłem koszulkę i do chwili obecnej jej nie dostałem. Raz w miesiącu dostaję maila z informacją o terminie wysyłki. Jak dla mnie to oszustwo na wielką skale. Wystarczy przyjąć zamówienia od kilku tysięcy ludzi po 40 zł i towaru nie wysłać, a kasa jest. Przestrzegam przed jakimikolwiek zakupami w tej firemce
OSZUSTWO!!
OSZUSTWO!!! Po złożeniu zamówienia i dokonaniu przelewu ZERO kontaktu. Nikt nie odbiera, nikt nie odpisuje na maile. Uważajcie bo to zwykła naciągaczka i oszustka na pieniądze!!!
Krętacze
Nie polecam zwykli krętacze i oszuści zamówienie z 7 kwietnia do dzisiaj nie zostało dostarczone, zgłosiłem anulowanie zamówienia i zwrot gotówki niestety zero odpowiedzi
Oszuści
Oszuści, po opóźnieniu wysyłają maila o rabacie na przyszłe zamówienie, brak kontaktu. Infolinia nie działa. Na maile nie odpowiadają.
OSZUŚCI NA WIELKA SKALE PRZESTRZEGAM…
OSZUŚCI NA WIELKA SKALE PRZESTRZEGAM PRZED ZAKUPEM NIE WYSYŁAJĄ TOWARU PISZA O BONACH RABATOWYCH ZE PRZESYŁKA SIĘ OPÓZNIA DRAMAT PROSZĘ POCZYTAĆ INNE OPINIE
Jedno wielkie zero
Jedno wielkie zero, dno. Zlozylem zamowienie 26/04 - mamy 1/07 i nie otrzymalem ani towaru ani pieniedzy. Zostalem oszukany przez te firme i tych ludzi (wysylka miala nastapic w ciagu kilku dni roboczych). Kolejny termin wysylki jest na 15/07 - co do ktorego nie mam wiary w jego dotrzymanie. Czujecie - 3 miesiace czekania na 3 T-shirty? ODRADZAM kazdemu.
W camoshop.pl bez zmian
W dobie błyskawicznej realizacji zamówień i przesyłek ta firma to jakaś porażka. Ja rozumiem, że można mieć przejściowe problemy, ale wygląda na to, że te jakieś przejściowe nie są, bo widzę posty z listopada zeszłego roku, kiedy opóźnienia i brak komunikacji już występowały. W moim przypadku jest dokładnie ten sam scenariusz - zamówienie złożone 26 maja, do dzisiaj dwa maile z informacją o opóźnieniu, obietnicą rabatów i prośbą o cierpliwość. Jako, że koszulki miały być prezentem, sprawa jest dla mnie mocno nieaktualna i poinformowałem sklep, że w takim razie rezygnuję z zamówienia i proszę o zwrot pieniędzy (koszulki nie były indywidualizowane - całe szczęście!). Oczywiście sklep nie raczył się odnieść do mojej rezygnacji, pieniędzy również nie zobaczyłem. ODRADZAM ZAKUPY!
Brak szacunku dla klientów
Brak szacunku dla klientów, niestety zamówienia są wysyłane z ogromnym opóźnieniem (kilku miesięcy) lub wcale nie są wysyłane jak w moim przypadku, kontakt ze sklepem jest bardzo trudny (ignorowanie moich wiadomości) :( Oczywiście brak zwrotu pieniędzy za złożone zamówienie, które od kilku miesięcy nie dotarło do mnie do dnia dzisiejszego.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.