Cafeselvskab Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 2 out of 5 stars

Virkelig dejlig krea stund men voldsomt DYRT

Virkelig dejlig krea stund, lækkert sted, skøn atmosfære - men voldsomt DYRT og skæve priser og meget venlig men dog regid service.

Det vi lavede var 4 nøgleringe, 2 par øreringe og 2 skåle og regningen (fraregnet mad og drikke) lød på 1193kr!!
338 kr for 4 nøgleringe
199 kr for 2 muslingeskåle
358 kr for 2 par øreringe - og det er vel at mærke INDEN du køber alt andet end selve "hængesystemet" til øreringene. Dvs. man skal også betale for øskener, perlestav, ekstra perler, vedhæng, mini kæder mm. - i dette tilfælde til den nette sum af
258kr oveni.....
Fx 5 kr for en øsken eller special perle, perlestav 15 kr pr stk, 22 kr pr stk for en lille bitte stump kæde osv.

Jeg betalte, og gik derfra men kunne ikke få det til at stemme i hovedet med regningen. Gik derefter tilbage og tog snakken med jer, for jeg måtte vist have misforstået noget.

Troede fejlagtigt man fik 2 PAR øreringe til 179. Havde spurgt og fået bekræftet.
Men må have hørt forkert. Det var 2 STK - en til hvert øre...

Vi købte til at starte med pakken med 2 nøgleringe til 169. Vi tilkøbte derefter først 1 ekstra nøglering til 75 kr....og side hen en karabindims og tråd, så min datter kunne lave endnu een færdig hjemme.
Men i stedet for at skulle betale for 1 tilkøb af ekstra nøgleringe samt tilkøb af af dimser til nøglerings-hjemmeprojekt skulle vi pludselig betale for 2x2 nøgleringe. Fordi "det jo var en pakke". Forestillede at 1 tilkøb koster 75 og 2 koster max 150...
Og vi fik i øvrigt ikke engang perler/dimser med til hjemmeprojkkter med nøgleringen.
Det insisterede jeg så på, da det gik op for mig det pludselig kostede som en fuld nøgleringspakke. Min datter fandt de perler hun skulle bruge og vi tog hjem med en flad fornemmelse efter noget, vi ellers syntes havde været rigtig fint i øvrigt.

Jeg forstår godt, I skal overleve men den pris gør desværre, at jeg ikke kommer til at anbefale jer til andre.

Det er virkelig ærgerligt, I kører det på den måde, for vi elsker konceptet, og det er kun prisen på smykke projekterne, der er helt skæv. Synes faktisk jeres varme drikke og kage var så fine priser.

Men god atmosfære og meget fint sted i øvrigt.

6 April 2026
Rated 5 out of 5 stars

Polterabend

Vi holde polterabend og havde en rigtig hyggelig dag med god service og hyggelig atmosfære ✨

13 July 2024
Rated 5 out of 5 stars

Hyggelig krea Café i Roskilde

Hyggelig krea Café i Roskilde. Her kan du være kreativ, samtidig med du nyder en kop kaffe og kage. Dejlig atmosfære, hyggelig indretning og skønt imødekommende personale. Min datter og jeg havde en skøn formiddag på caféen💕 Kan varmt anbefales.

15 July 2023

Is this your company?