See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Du mødes altid af et velkommen og et stort smil og et hej efterfulgt af dit navn, når du kommer ind i butikken. Der er tøj til enhver smag og pengepung, og alle i butikken yder en fantastisk service,... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan godt lide og handle i butikken, de er super søde og hjælpsomme, altid smilende. 😀 De er super gode til LiveSalg på Facebook, hvor jeg også har købt tøj. Deres livesalg er der også servic... See more

Rated 5 out of 5 stars

Altid god service i både butikken og på nettet 🥰så lækkert Tøj de har . Har Handlet der rigtig meget og vil gøre det stadigvæk . Personalet er bare så fantastiske 🥰. Altid smilende og hjælpsom... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan godt lide og handle i butikken, de er super søde og hjælpsomme, altid smilende. De er også gode til deres live salg på FB, hvor jeg også har købt tøj. På deres livesalg er der også service, sp... See more

1. Women's Clothing Store

Written by the company

Bymaluna.dk er til dig, der søger moderne kvindetøj, sko og tørklæder til fornuftige priser. Vi har nemlig et bredt og nøje udvalg af dametøj fra mærkerne Jewelly, Fransa, Freequent, Ofelia, Martha Du Chateau, Vanting og vores eget mærke MLN by Maluna. Vi sælger tøj til kvinder i alle aldre og til priser, hvor alle kan være med. I vores tøjbutik i Hørning kan du se og prøve hele vores udvalg af smarte kjoler, jeans, skjorter, t-shirts, strik, tørklæder, sko, støvler, ligesom vi ofte afholder LIVE-salg via vores Facebook-side, hvor du kan opleve specifikke produkter, og stille spørgsmål til de enkelte designs. Service er højeste prioritet hos Maluna, så vi gør en dyd ud af, at tage os tid til dig, hvad enten du besøger os i butikken, eller har spørgsmål til os over mail, telefon eller Facebook. Når du bestiller dine varer her på bymaluna.dk betaler du altid en lav pris for din fragt. Uanset hvad du køber, koster fragten nemlig kun 35 kr., og du kan forvente at modtage den indenfor 2-4 arbejdsdage. Hvis du har spørgsmål til vores mærker, designs, pasform eller andet er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller kigge forbi vores butik i Hørning.

4.7

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Faktisk service

Jag købte cardigan af strik, hvor var en gået tråd/maske op. Jeg fik ny cardigan
leveret til min adresse næste dag, da de var klar over at jeg skulle have den med på ferie.

11 August 2025
Unprompted review

Fantastisk service

Fik den mest fantastiske betjening. Bestilte 2 str. da jeg var i tvivl. Bliver ringet op der bliver målt og vi bliver så enige om størrelse. Den er dog for stor, jeg returnerer bliver igen ringet op og får tilsendt en mindre størrelse uden beregning 👌

3 April 2025
Unprompted review