Wat een fijne tijd hebben we gehad met By June op Curaçao. We zaten in villa Amarone en wat was dat een fijn verblijf. Van alle gemakken voorzien. De gastheer en vrouw (Hans en Imca) waren ontzettend... See more
See what reviewers are saying
Bij aankomst direct contact gezocht omdat ik mij zeer ongelukkig voelde in de gekozen accomadatie in curacao. Maar hier word niet erg goed mee omgegaan. Had ik op de fotos kunnen zien dus jamner jo, n... See more
Fijne website, alles goed geregeld op locatie, van de auto huur tot de accommodatie. Wij zijn zeer tevreden en gaan zeker nogmaals boeken bij ByJune
Afgelopen week terug gekomen van een onvergetelijke reis naar Kreta. Na een voorspoedige vlucht naar Heraklion stond de huurauto al klaar. ( En groter dan wij hadden verwacht!) We kwamen s'avonds aan... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Wij zijn specialisten in vakanties. Volledig verzorgde vakanties die net even anders zijn. Bijzonderder. Rustiger. Weg van de gebaande paden. Bij ons betekent vakantie: onthaasten. De drukte ontvluchten en in je eigen ritme de omgeving ontdekken. Of juist niet. Want vakantie betekent vooral even niets hoeven. Nergens aan denken. Je eigen vrijheid. Daarom krijg je bij ons altijd een auto bij je boeking, zodat je kunt gaan en zwemmen waar je wilt. De plekjes die we voor jou uitgezocht hebben, kennen we goed. We hebben ze zelf bezocht, de ligging persoonlijk bekeken, de sfeer gevoeld, de omgeving ontdekt. We kennen de eigenaren, zodat jij geen verrassingen kent. Daarbij ga je naar vertrouwde vakantielanden. We bieden geen exotische rondreizen of uitdagende safari’s, maar gewoon ontspannen, zorgeloze vakanties in de zon. Wij maken een unieke voorselectie, zodat ook het zoeken en boeken ontspannen is. Je boekt bij ons een volledige vakantie inclusief vlucht, verblijf en je eigen huurauto. Met zorg geselecteerde vakanties, in je eigen ritme.
Contact info
Badhoevedorp, Netherlands
- +31204499470
- info@byjune.nl
- byjune.nl
No recent history of asking for reviews
Replied to 71% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Service niet aanwezig
Bieden mooie reizen aan, echter de geboekte reis werd geannuleerd ivm het complex dat geen vergunning had. Werd 1 alternatief geboden wat totaal niet overeenkwam met de geboekte accommodatie. Gebeld en gevraagd of zij konden kijken of zij op een andere bestemming wel iets konden vinden dat voldeed aan de gewenste accommodatie. Ik kreeg erg onvriendelijk te horen: “Nee, u krijgt één alternatief en anders annuleert u maar en krijgt u uw geld terug.” Heel klant vriendelijk om op dit moment eind juni nog iets te vinden voor september. Vreemde gang van zaken en ik had gedacht dat zij wel meer service leverde en alleen met betrouwbare partners zaken deden. Kennelijk dus niet en van een koude kermis thuis gekomen.

Boutique Fuik was geweldig
Boutique Fuik was geweldig! Zo'n mooie plek en een super lieve host! Het appartement was nieuw en schoon, heerlijk zwembad en lieve teckels die je komen vergezellen. De locatie was ook geweldig, alles dichtbij, super goede tips van de host gekregen ook. Heb mij ook echt veilig gevoeld. De auto die was geregeld was ook top! Super mooi en nieuw, heel blij mee. De vlucht vond ik helaas minder. Met nadruk op de heenvlucht, het was erg vol, druk, warm, nauwelijks beenruimte, geen plek om even te lopen, matige faciliteiten tijdens de vlucht en het personeel zat alleen maar achter een dicht gordijn. De terugvlucht heb ik extra betaald voor een stoel voorin het vliegtuig. Dit was een stuk beter en hier was het personeel een stuk vriendelijker. Een dikke 10 voor het verblijf, een dikke 10 voor de auto, wel echt nog wat te halen voor de vlucht. Al met al een hele fijne vakantie gehad, dankjewel!

Gemakkelijk alles geregeld via By June
Wij vinden het boeken van een totaalpakket met appartement, vlucht en auto top! Alles in 1 keer geregeld. En via By June heel fijn, online, ook alles goed geregeld. Ook al hadden we enige moeite met bagage en stoelen bij boeken voor de vlucht: even een vraag via de site en we werden vriendelijk eerder geholpen. We konden dit niet, zoals werd aangegeven, onder extra’s inzien, maar vertrouwde er maar op dat het goed zou zijn. Alles verliep voor ons echt fijn. Volgende keer weer via By June!

Topvakantie
Online geboekt en alles snel en makkelijk kunnen regelen. Alle informatie wordt overzichtelijk en duidelijk gemaild en is terug te vinden in de app of op de website.
Top vakantie gehad met huurauto.

Fijne reisorganisatie
Fijne reisorganisatie, al 2x een vakantie bij By June geboekt. Prachtige, kleinschalige accommodaties inclusief vlucht en huurauto. Aanrader!

Reply from By June
Fantastisch mooi appartement Heel…
Fantastisch mooi appartement Heel aardige mensen en een prachtig mooi zwembad Alles zeer schoon Leuke restaurants op loopafstand één aanrader!Boeking ,huurauto alles pico bello geregeld Zakyntos heeft in mei een prachtige natuur Heerlijk om te wandelen

4-5 sterren
4-5 sterren. Er is altijd ruimte voor verbetering
We zouden in feb ‘26 naar Curaçao gaan. In dec ‘25 moesten we rest reissom voldoen of alternatief omboeken. Door spanningen Venezuela (Trump had Maduro nog niet van zijn bed gelicht) wilde mijn vriendinnetje liever niet die kant meer op.
Met hulp van Kim van de klantenservice omgeboekt naar Zakynthos 3-19 mei ‘26. Eigen duur en langere duur van reis bepaald die zij moeiteloos voor ons vast legde. Boekingsproces was heel gemakkelijk en werden ontzorgd.
We hadden tijdens ons verblijf een spijker in de autoband. Belletje met Sunny cars. Volgens protocol werden wij met de takel opgehaald (mochten niet zelf naar locatie rijden) en de band op locatie verwisseld.
Reis vervolgt
Fijn!

Heerlijke vakantie op Corfu
Wij hebben een hele fijne vakantie gehad op Corfu, in een prachtig huisje met eigen zwembad bij Mega Lithari.
Prima auto erbij. We hadden slechts 4 dagen van te voren geboekt maar alles was goed geregeld.

Reply from By June
De informatie was helder en zoals het…
De informatie was helder en zoals het beschreven en de foto’s waren.
Ze zijn goed bereikbaar via mail of telefonisch bij vragen .

Perfect geregeld!
Super fijne vakantie gehad bij Curaçao Gardens Kas di Laman. Vragen werden van te voren snel en duidelijk beantwoord. De vlucht was prima en de huurauto helemaal top! Nieuwe auto en duidelijke informatie. Kas di Laman ligt midden in Willemstad, heerlijk centraal en goede restaurants op loopafstand. Wij boeken zeker weer.

Reply from By June
De vakantie van byjune.nl was zeer positief . We zijn aangenaam verrast
De vakantie klopte met hoe byjune.nl het voorstelde. Goede communicatie; zelfs toen we wijzigingen aanbrachten in ons eerder geplande gezelschap.De locatie was prettig en zeer passend bij onze verwachtingen. Eén aanrader en voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

Reply from By June
We hebben een fantastische vakantie gehad.
We hebben een heerlijke vakantie gehad op Kreta. Wat je ziet en leest op de site klopt. We hebben genoten van de ZiSi Villas in Krasi. Alles was perfect geregeld. Fijne communicatie via de mail , wij kunnen iedereen aanraden om te boeken bij By June. Echt pareltjes van accomodaties die op hun website staan ! Fantastisch!

Weekje naar Keri Lake
Onlangs een weekje naar Keri Lake, Zakynthos geweest. Fantastisch!
Vooraf bleek ons geboekte appartement nog in de stijgers te staan. Maar wat we ervoor terugkregen. Waanzinnig! Gerovasis. Mooi, netjes, schoon. Compleet en mega vriendelijk.
Het is zeker niet uitgesloten dat we een volgende vakantie nog een keer boeken via By June

Reply from By June
De manier waarop deze organisatie een…
De manier waarop deze organisatie een reis verzorgd is uitstekend met zorg voor details.
De locatie in dit geval Zisi villa’s Kreta super goed geselecteerd en uitgezocht!
In 1 woord fantastisch en ik kan iedereen aanraden te kiezen voor By June.

Vakantie Curacao
Voor het eerst bij By June mijn vakantie geboekt. Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en goed geholpen. We hebben uiteindelijk gekozen voor een verblijf bij TUK Boutique Resort op Curacao.
De vakantie was heerlijk!

Uitstekende ervaring met Byjune
Wij hebben voor het eerst geboekt bij Byjune voor een reis naar Kreta. Het boeken van de reis was duidelijk en eenvoudig. Daarna is je boeking goed terug te vinden in je eigen inlog omgeving van de Byjune website. Wat prettig is dat je de vlucht, de accommodatie en een huurauto gelijk boekt. De auto konden we makkelijk aanpassen naar een groter model en de all inclusive verzekering was heel fijn. Bij het ophalen van de auto op de luchthaven was er ook niet veel meel nodig om de sleutel te krijgen en weg te rijden. Als ik een klein verbeterpunt kan aangeven is dat wij heen vlogen met Corendon en terug met Transavia. Via hun sites moet je vervolgens online inchecken en het was even zoeken naar het juiste boekingsnummer voor de vluchten. Toen we daar inlogden onder boekingsnummer was het wel snel duidelijk en kan je nog stoel voorkeuren boeken en evt extra bagage bijboeken. Ook hebben wij een parkeerplaats bij Quickparking in Aalsmeer geboekt voor onze auto. Via een pendel is wordt je naar de vertrekhal gebracht en bij terugkomst weer opgehaald. Een week voor vertrek kregen wij alle vouchers en tickets binnen per mail. De accommodatie in Aglia Pelagia was echt helemaal top, Salt Suites. Prima de luxe en alle medewerkers van het restaurant, de suites waren heel attent en heel aardig. Zij willen je elke dag een top gevoel geven, super gastvrij. Wij gaan zeker een volgende boeking doen via Byjune.

Reply from By June
Zeer slechte ervaring met misleidende…
Zeer slechte ervaring met misleidende handelswijze van By June.
Ik heb een reis naar Curaçao geboekt via hun website voor een gunstige prijs waar actief mee werd geadverteerd. De boeking werd bevestigd en er is zelfs al een betaling gedaan. Kort daarna ontving ik een e-mail dat er sprake zou zijn van een “prijsfout” en dat de boeking werd geannuleerd. Vervolgens kreeg ik de “mogelijkheid” om exact dezelfde reis alsnog te boeken voor een bedrag dat ruim €1000 hoger lag.
Wat dit extra kwalijk maakt, is dat de reis vervolgens nog steeds voor de oorspronkelijke (lagere) prijs op hun website stond. Met andere woorden: terwijl zij al wisten dat deze prijs volgens hen niet klopte, bleef deze wel zichtbaar en boekbaar. Dit wekt de indruk dat consumenten worden gelokt met een prijs die vervolgens niet wordt nagekomen.
Daarnaast zit je als consument zelf wél vast aan voorwaarden en annuleringskosten, terwijl deze verplichtingen blijkbaar niet wederzijds gelden.
Uiteindelijk heb ik de boeking laten annuleren en ben ik niet ingegaan op hun “nieuwe aanbod”. Ik boek liever bij een partij die transparant en betrouwbaar handelt.
Voor mij absoluut geen aanrader.

Waardeloze boekingsite
Wat een waardeloze manier van boeken
Reis geboekt naar Bonaire incl autohuur
Moet je zelf nog via een link in de rekening naar corendon om stoel te reserveren ,die niet werkt omdat het reserveringsnummer niet wordt herkend
Vervolgens werkt ook de link niet naar het autoverhuur bedrijf, waar ook weer aanvullende info ingevuld moet worden.
Nog nooit zo’n omslachtige manier om een boeking heen gehad.Nooit meer zo’n pakketreis bij June!!!

Reply from By June
Eenvoudig een mooie reis uitzoeken en boeken!
Geweldig veel informatie over de reis en de accomodatie
Heerlijke vakantie, volledig ontzorgd
Wij hebben een topvakantie naar Griekenland gehad met By June. Voor de vakantie hadden we nog even contact met een medewerker, die was heel vriendelijk en behulpzaam. Op locatie was alles top geregeld. De auto stond voor ons klaar en was all-inclusive verzekerd (dit vinden wij erg fijn na wat nare ervaringen met huurauto-bedrijven).
Toen we aankwamen bij het appartement werden we warm ontvangen door de eigenaren. Ze hebben ons gedurende de vakantie nog wat leuke tips gegeven waar te eten en waar de mooie plekjes zitten. Al met al helemaal top en we voelden ons echt heel relaxed. De volgende vakantie hebben we alweer geboekt. Dit keer gaan we naar Portugal!
The Trustpilot Experience