De armbanden zijn van zeer goede kwaliteit. Mooie kleuren en netjes verpakt. Heb er direct nog een besteld. Zeker een aanrader als je een mooie en aparte armband zoekt !
See what reviewers are saying
We zijn echt fantastisch geholpen! We meldden ons met een spoedklus die ze snel, goed en zeer zorgvuldig hebben uitgevoerd. Het contact met Lieselotte verliep prettig en vlot, waarbij goed wordt meege... See more
Company replied
Snel, secuur en attent behandeld.
Company replied
De communicatie verliep super vlot Zelfs tijdens de bestelling nam men contact op over de opgegeven maten. Zo fijn als je heel close kunt samenwerken. Ik ben alvast fan van de mooi afgewerkte produ... See more
Company details
Written by the company
Een winkel met armbanden ontworpen en gemaakt in ons atelier in Hengelo. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals natuursteen, leer en roestvrijstaal. Een van onze toppers zijn de morsecode armbanden en armbanden gemaakt van gerecyclede materialen
Contact info
Madoerastraat, 34, 7556 SN, Hengelo, Netherlands
- info@byjulian.nl
- byjulian.nl
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Prachtig armband en vriendelijk bedrijf
Het armband is echt prachtig en ik vind het idee van de morsecode ook erg origineel.
De communicatie met by Julian verliep ook snel en heel vriendelijk.

De communicatie verliep super vlot
De communicatie verliep super vlot
Zelfs tijdens de bestelling nam men contact op over de opgegeven maten.
Zo fijn als je heel close kunt samenwerken.
Ik ben alvast fan van de mooi afgewerkte producten en de verpakking😉

Reply from by Julian
Bijoux de très belle qualité .
Bijoux de très belle qualité .. je suis contente de mon achat .. merci !

Reply from by Julian
Super snelle bezorging en heel mooi…
Super snelle bezorging en heel mooi ingepakt, voorzien van een persoonlijke noot. Top service!

Heel tevreden
Heel fijne en correcte ervaring! Misschien kleine tip: ik vond het woordje bij de morse-armband wel wat groot (heb er zelf een ander kaartje voor gemaakt met het woord in een wat kleiner lettertype). Voor de rest heel tevreden mee!

Reply from by Julian
Snelle service en ook nog eens op maat…
Snelle service en ook nog eens op maat gemaakt. Mooi verpakt en stoere kwaliteit. Een aanrader!

The Trustpilot Experience