Byggetilladelse.dk Reviews 33

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Stor anbefaling her fra. Byggetilladels.dk tegnet vores tilbygning på kun 14 dage, og vi fik efterfølgende byggetilladelsen 3 uger efter byggetilladelse.dk havde indsendt den til kommunen. Vor... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi skulle have lavet tilbygning samt kviste på vores hus. Byggetilladelse.dk var let at finde og rådgiveren Michael hjalp os fra start til slut med alt hvad der skulle svares på fra kommunen. Vi v... See more

Rated 5 out of 5 stars

Projekt tegninger : tilbygning. Det gik stærkt og Michael som vi brugte var grundig og opmærksom samt hjalp med kontrol af opmålinger og kom også med forslag til forbedringer i forhold til projekt. V... See more

Rated 4 out of 5 stars

Meget tilfredsstillende samarbejde. Vedholdende overfor håndværkerne. God dokumentation af afvigelser. Virker professionel i skriftlig kommunikation. Holder sig til det, som han var hyret ind til.

1. Architect
  2. Architectural Designer
  3. Chartered Surveyor
  4. Civil Engineering Company
  5. Drafting Service
  6. Structural Engineer

Written by the company

Hos Byggetilladelse.dk gør vi det vi er bedst til – nemlig indhentning af byggetilladelser. Som kunde hos os bliver du sat i højsædet, vi tegner og projekterer dine ønsker i tæt samarbejde med dig, for det bedst mulige resultat. Vi skaber fysiske rammer, der tager afsæt i kundens behov, ønsker og drømme. Der tilbydes konstruktiv og kreativ sparring, så vi kan hjælpe dig igennem hele processen Vi har mange års erfaring indenfor bygningskonstruktør- og arkitektfaget, samt entreprenørfaget - det betyder at vi har kendskab til byggeriet fra alle aspekter. Udover indhentning af byggetilladelser, tilbyder vi ligeledes arkitekt- og ingeniørarbejde. Dette betyder at vi har det hele under ét tag, til fordel for dig og dit byggeprojekt. Vi svarer altid på henvendelser fra vores kunder inden for ét døgn, og sørger for, at vi kun har de projekter inde, som vi har kapacitet til, da vi prioriterer vores kunders projekter, og kvaliteten af disse. Vi tilpasser vores rådgivning efter jeres behov, på den måde betaler I kun for de nødvendige ydelser, for netop jeres projekt.

4.7

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Ekspres byggetilladelse til perfektion.

Stor anbefaling her fra.

Vores projekt er lavet på rekord tid, til perfektion.
Michael og Ralph er yderst kompetente, de overholder de indgået aftaler og går op i at lave et ordentligt stykke arbejde.

Alt i alt en kæmpe fornøjelse.

11 March 2026

Hurtig, grundig og konstruktiv

Vi brugte Byggetilladelse.dk i forbindelse med ansøgning om byggetilladelse til to tilbygninger, som vi fik godkendt efter 5 måneder. Vores kommune er kendt for at have lange sagsbehandlingstider, så vi var forberedte på, at processen kunne trække ud.
Alligevel oplevede vi, at forløbet gik så smidigt, som det overhovedet kunne, og det skyldes i høj grad det meget grundige forarbejde. Når der opstod løbende spørgsmål fra kommunen, var Michael fra Byggetilladelse hurtig til at vende tilbage og sikre fremdrift i sagen.
Havde vi selv spørgsmål eller bekymringer undervejs, var Michael også altid tilgængelig og klar med en hurtig og kompetent tilbagemelding. Vi følte os trygge og godt guidet gennem hele processen.
Vi vil helt klart benytte Byggetillladelse.dk igen, hvis behovet opstår, og kan varmt anbefale dem til andre

1 November 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fem stjerner er næsten for lidt til Michael!

Michael har været vores byggerådgiver gennem hele processen, og vi kunne ikke have ønsket os en bedre sparringspartner.

Kommunikationen har været forbilledlig: hurtige svar, klare anbefalinger og en oprigtig interesse i vores projekt. Vi har følt os set, hørt og taget alvorligt hele vejen.

Vi kan på det varmeste anbefale Michael til alle, der ønsker en kompetent, engageret og tillidsfuld rådgiver ved deres side. Han har gjort en kæmpe forskel for os – og vi ville vælge ham igen uden at tøve.

2 February 2026
Rated 5 out of 5 stars

Tegninger og byggetilladelse for sommerhus-projekt

Michael har lavet tegninger og indhentet byggetilladelse i forbindelse med renovering og udvidelse af vores sommerhus. Michael var hurtig til at fange hvad vi ønskede og har samtidig udfordret os på elementer og dele af byggeriet hvilket har tilført ekstra værdi til projektet. Hurtig respons og god kommunikation. Bedste anbefalinger herfra.

12 November 2025
Rated 5 out of 5 stars

Projekt ansøgning til kommune vedr tilbygning

Projekt tegninger : tilbygning.
Det gik stærkt og Michael som vi brugte var grundig og opmærksom samt hjalp med kontrol af opmålinger og kom også med forslag til forbedringer i forhold til projekt. Virkelig god oplevelse og anbefaler byggetilladelse.dk👍

19 August 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi har brugt byggetilladelse.dk og…

Vi har brugt byggetilladelse.dk og været meget tilfredse.
Michael var nem at snakke med. Han var tilgængelig, han var lyttende og havde en god løsningsorienteret tilgang til vores projekt.
Tak for det.
Kan godt anbefales.

20 August 2025
Rated 5 out of 5 stars

En uvurderlig hjælp – stærkt anbefalet!

Vi har fået hjælp af Byggetilladelse.dk i forbindelse med at få godkendt en af længerne på vores gamle gård fra starten af 1800-tallet til beboelse.

Projektet viste sig at rumme langt flere tekniske og juridiske udfordringer, end vi havde forestillet os. På trods af dette lykkedes det til sidst — takket være en stor indsats fra Byggetilladelse.dk, som har været både vedholdende, grundige og professionelle hele vejen igennem.

Vi er meget tilfredse med forløbet og kan varmt anbefale Byggetilladelse.dk til andre, der står med tilsvarende komplekse bygge- og godkendelsesprojekter, særligt når der arbejdes med ældre bevaringsværdige bygninger.

10 June 2025

Byggetilladelse til kvist

Michael og Ralph er super servicemindede og effektive. Jeg skulle blot have ordnet en hurtig byggetilladelse til en kvist og det klarede de uden problemer. Ralph kom samtidig med gode input til kvistens udformning, så vi kunne opnå fuld loftshøjde uden at den så stor/kluntet ud udefra. Hvis jeg stod og manglede en rådgiver til en større sag vil jeg uden tvivl vende tilbage til dem :)

1 February 2025

Byggetilladelse.dk fortjener en…

Byggetilladelse.dk fortjener en topanmeldelse for deres professionelle og effektive service. Særligt Michael har ydet en enestående indsats i forbindelse med vores byggetilladelse til en tilbygning. Hans ekspertise og evne til at navigere i processen har sikret en hurtig godkendelse, hvilket har sparet os både tid og besvær. Derudover har han bidraget med værdifulde løsninger og idéer, som har forbedret projektets udformning. Vi kan derfor give vores varmeste anbefaling og takker for en kompetent og behagelig samarbejdsproces. 5 stjerner herfra!

20 March 2025

Et fantastisk samarbejde!

Jeg har søgt specialiseret assistance( hjælp) og jeg har fået det ! Alt kommunikationen skæt meget venlig og efter et par e mail var arbejdet i gang. Jeg er glæd og taknemmelig! Mine varmeste anbefalinger!
En meget tilfreds kunde,
Emil Oancea

29 January 2025

Super kundeservice

Hurtig reaktion på en færdigmelding som hastede. Der var god dialog og et klart og tydelig ejerskab for opgaven. Jeg var meget tryg ved at lægge opgaven i hænderne på byggetilladelse.dk, som fuldte opgaven helt til dørs.

6 November 2024

Hurtig og professionel

Vi løb ind i en kommunal skrankepave i forbindelse med ansøgning om tilbygning til sommerhus - der var ikke grænser for nidkærheden og ligegyldige ekstra tegninger på det eksisterende hus som hun krævede. Michael og Ralph fra Byggetilladelsen.dk var vedholdende og fik projektet i mål så hurtigt som praktisk muligt når kommunen pludselig er blevet en modspiller. Det hele blev løst til den aftalte pris på trods af de mange ekstra timer de har brugt på det - det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dem. Kan kun abefale dem og vil helt sikkert bruge dem igen.

22 October 2024

Smidigt-venligt-behageligt-overskud-fantastisk!

Det var den mest smidige, venlige, nemme og behagelige proces. Fantastisk service og en rigtig god oplevelse. Tak Michael for at klare det bøvlede - og så endda med stort overskud og imødekommenhed.

Jeg havde givet 10 stjerner, hvis jeg kunne. Mine varmeste anbefalinger.

19 September 2024

Hurtig og god service

Hurtig og god service! Kan klart anbefale Byggetilladelse.dk. Vi snakkede både med Michael og Ralph, og der var nem og hurtig kommunikation med begge to :)

19 July 2024

Take a closer look