See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde mange samtaler med Manus, de byggede pcen hurtigt, bygget den efter mit behov og kan billigst opgradere den 😁. De lytter på kundens behov og gør min opgradering billigt og god kundeservi... See more

Rated 5 out of 5 stars

Simpelthen bare en fantastisk service! Jeg havde købt en gamer-PC til selvbyg, men måtte smide håndklædet i ringen, da erfaringen manglede. Jeg gik derfor til Byens-IT, hvor jeg fik hurtig, professi... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kanon oplevelse og rigtig god service! Kom med min PC og fik den tilbage samme dag. Ingen problemer overhovedet og rigtig flinke mennesker der kører denne virksomhed. Vil helt klart bruge Byens-IT næs... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har kun kæmpe anbefalinger til Magnus og hans team ! De har hele vejen igennem været yderst hjælpsomme og professionelle,og ydet en perfekt service.De svarer meget hurtigt både på deres chat og der... See more

Company details

1. Used Computer Store

Written by the company

Byens IT er din lokale IT-partner, der tilbyder højkvalitets IT-løsninger til erhverv og private kunder. Vores specialbyggede gamer-pc'er er lavet af brugte dele og samlet af vores dygtige teknikere, leverer en fremragende ydeevne til spil, så du kan få den ultimative spiloplevelse uden at gå på kompromis med kvaliteten eller prisen. Vi tilbyder også IT-support til computer, mac, internet og telefon. Vores erfarne teknikere sikrer, at din virksomheds IT-infrastruktur kører gnidningsfrit, mens vores dedikerede support team sørger for hurtig og effektiv løsning af eventuelle problemer. Besøg vores Trustpilot side for at læse anmeldelser fra tilfredse kunder og se hvorfor vi er byens foretrukne valg for IT-support. Skal din virksomhed have klargjort en række enheder eller ønsker i vejledning i elektronikkens store verden, så er vi de rette til at hjælpe jer til det næste niveau. Ring eller skriv til os og få aftalt en tid til at få dig godt videre. Vi aftaler altid et prisloft, så processen i din computer reparation altid vil føles tryg.

4.6

Virkelig god kundeservice!

Virkelig god kundeservice!

6 August 2025

Hej Lucas

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord om vores kundeservice. Det betyder meget for os.

Du er altid velkommen til at tage fat i mig igen, hvis du får brug for hjælp.

Rated 5 out of 5 stars

God råd og vejledning i forbindelse med…

God råd og vejledning i forbindelse med køb af pc. Det er bare kvalitet, hurtig levering og meget venlig og hjælpsom kundeservice.

5 August 2025

Hej Ulla

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder mig meget, at du har oplevet både god rådgivning, kvalitet, hurtig levering og venlig kundeservice i forbindelse med købet af pc.

Du er altid velkommen til at kontakte mig igen, hvis du får brug for hjælp.

FPS Boost

Jeg kontaktede Byens-It, fordi min dyre pc med gode specs ikke leverede den performance, jeg forventede – især i spil som CS2. Men det kan jeg love dig for, at de fik fikset! Gik fra 150-200 FPS til at ramme peaks på 500 FPS in-game. Super imødekommende og venlige folk, og hele processen var nem og effektiv. Kan kun komme med de varmeste anbefalinger. 5 stjerner herfra!

27 July 2025

Hej Flox

Tusind tak for din anmeldelse – og for at dele resultatet. Det er fedt at høre, at vi fik din pc fra 150–200 FPS op og ramme omkring 500 FPS i CS2, og at processen samtidig oplevedes nem og effektiv.

Tak for de varme anbefalinger – du er altid velkommen, hvis du får brug for hjælp igen.

Rated 1 out of 5 stars

Væreste og Elendig kundeservice

Væreste og Elendig kundeservice.
Deres udstyr fungere ikke.
ANBEFALER SLET IKKE DETTE FIRMA.

24 July 2025

Hej Supermario

Jeg er virkelig ked af at læse, at du har haft en dårlig oplevelse med både vores kundeservice og udstyr – det er på ingen måde sådan, vi ønsker, at vores kunder skal opleve Byens IT.

Jeg vil meget gerne undersøge din sag og finde en løsning, men jeg kan desværre ikke genkende forløbet ud fra din anmeldelse alene. Vil du ikke skrive til mig på Magnus@byens-it.dk
eller ringe på 71 77 19 09 med dit ordrenummer, så tager jeg personligt hånd om sagen?

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk oplevelse med Byens IT's FPS…

Fantastisk oplevelse med Byens IT's FPS boost. Henvendte mig, fordi jeg har en ret kraftfuld bærbar, men som ikke performede godt - hverken i AAA eller små indie titler. Jeg kontaktede Byens IT på mail med et par spørgsmål om deres fps boost-pakke, og fik straks svar og en aftale i kalenderen. Selve servicen var super nem, og krævede absolut intet fra mig. Efter deres hjælp kører min pc nu mine foretrukne spil på ultra/high settings - hvor jeg førhen maks kunne bruge medium settings.

Jeg kan vamt anbefale Byens IT's FPS Boost-pakke! Perfekt til en som jeg, der ikke selv gider rode med windows indstillinger. Det skal bare virke! :-)

3 July 2025

Hej Sebastian 🙌

Tusind tak for den flotte anmeldelse – hvor er det bare fedt at høre, at du har fået så meget ud af vores FPS Boost-pakke! 💻⚡
Vi er virkelig glade for, at din bærbare nu performer som den burde – og at du kan spille dine favoritspil på high/ultra i stedet for at være begrænset til medium settings.

Og ja – vi er helt enige: det skal bare virke! 😄
Tak fordi du valgte os – og for at anbefale os videre til andre, der gerne vil have mest muligt ud af deres setup uden alt bøvlet.

Du er altid velkommen, hvis vi kan hjælpe igen!

www.byens-it.dk

Rated 5 out of 5 stars

God service og meget kompetente

God service og meget kompetente.

Jeg havde problemer med min email opsætning, problemet blev hurtigt fundet og fikset

21 June 2025

Hej Johan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙌
Vi er super glade for at høre, at du oplevede hurtig og kompetent hjælp – og at vi fik styr på din mailopsætning uden bøvl.

Skulle der opstå noget igen – stort eller småt – så står vi altid klar til at hjælpe!

www.byens-it.dk

Rated 5 out of 5 stars

bedste kunde service jeg har prøvet i…

bedste kunde service jeg har prøvet i lang tid

22 May 2025

Tusind tak for de flotte ord, Frederik! 🙏
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse – vi går op i at levere den bedst mulige kundeservice hver gang. Du er altid velkommen hos os igen!

Rated 5 out of 5 stars

Det var bare gode service også der er…

Det var bare gode service også der er skrevet med ham Han svarede inden for 10 minutter og stort set og så de priser så 5 har fra

14 May 2025

Reply from Byens It

Tusind tak, Lars! Det var en fornøjelse at hjælpe dig – og fedt at høre, at det hele spillede. Vi ses forhåbentlig igen næste gang, der er brug for noget 😊

Rated 5 out of 5 stars

Den oplevelse jeg havde med Magnus var…

Den oplevelse jeg havde med Magnus var meget god og han gav mig virkelig service med min pc kunne ik få bedre end det fordi har ledt i næsten nu mere end 6 mdr som e har styr på pc gaming men der var aldrig tak for din service Magnus og jeg håber min anmeldelse vil gør en forskel for din fremtid sætter stor betydning for din hjælp

30 March 2025

Tusind tak for de varme ord, Muaz – det betyder virkelig meget at læse! 🙏
Det glæder mig helt vildt, at jeg kunne hjælpe dig godt videre med din pc og gaming, og hvor er det fedt at høre, at du har fået ro på efter så lang tids bøvl.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive – det gør en kæmpe forskel for mig.

Alt det bedste fremover – og du er altid velkommen igen!
– Magnus

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig til at svare og virkelig god…

Hurtig til at svare og virkelig god service!! Hurtig levering og god til at hjælpe med at få sat det hele op!
10/10!

16 April 2025

Reply from Byens It

Tusind tak for den flotte anmeldelse! 🙌
Det er virkelig fedt at høre, at både levering og opsætning spillede – og tak fordi du lagde en 10/10! Det sætter vi kæmpe pris på 💚

Rated 4 out of 5 stars

Gode priser og service

Det er nogle fine computer de har for priserne og meget god kunde service. Selvom det tog et par uger for at få svar. Fik jeg alt det jeg skulle vide. 🙂

25 December 2024

Hej Es,
Tusind tak for din fine anmeldelse og de positive ord om både priser og service – det betyder meget for os! 😊
Vi er dog kede af at høre, at du har oplevet ventetid på svar i op til to uger – det er selvfølgelig for længe, og det vil vi rigtig gerne blive klogere på, så vi kan forbedre os.

Hvis du har mulighed for at sende os lidt flere detaljer om forløbet, vil vi sætte stor pris på det – så kan vi finde ud af, hvad der gik galt, og sikre, at det ikke gentager sig.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte – vi lytter gerne og tager det seriøst.

Hurtigt professionelle service

Hurtigt professionelle service
Fik servicen. Fps boost og det virkede
Kan godt anbefales hvis du ikke PC kyndig selv

5 March 2025

Hej Kristian,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏 Vi er glade for, at du fik den ønskede FPS boost og oplevede vores service som både hurtig og professionel.
Det glæder os ekstra meget, at du anbefaler os videre – det betyder virkelig meget. 💻⚡
Du er altid velkommen, hvis vi kan hjælpe igen!

Rated 5 out of 5 stars

Den er mega god jeg gik fra 60 fps til…

Den er mega god jeg gik fra 60 fps til 220 fps det er mega meget pengene vær

15 January 2025

Reply from Byens It

Wow – fra 60 til 220 fps! 💥 Det er præcis det, vi elsker at høre! Tusind tak for den fede anmeldelse, Lucas – virkelig fedt at du er glad og synes det var pengene værd 🙌

/Magnus – Byens IT

FPS boost med 100+ FPS

Har fået lavet FPS boost af Magnus d. 25/1 og er mere end tilfreds.
Havde selv gjort en del via YouTube videoer, men må sige Magnus fik sat en prik over i’et.
Har fået ca. 100 FPS mere og 100 mindre processere og generelt mere smooth gameplay i CS2 og computer generelt.
Startede på ca. 150 FPS og nu 240+- FPS og ca. 240 processere inden og nu 140 processere.
Kæmpe tommel op herfra og stærk anbefaling til dig der ønsker flere FPS og mere smooth gameplay

25 January 2025

Tusind tak, Stefan – sikke en anmeldelse! 💪
Hvor er det fedt at høre, hvor meget både FPS og antallet af processer er forbedret. Og det betyder ekstra meget, at du selv havde prøvet en masse først – og stadig oplevede, at det vi lavede gjorde en forskel 🙌
Kæmpe tak for anbefalingen!

/Magnus – Byens IT

Rated 4 out of 5 stars

Jeg købte en brugt gamer og den var som…

Jeg købte en brugt gamer og den var som lovet og starte med det samme det eneste jeg ikke forstå er man køber den med sin 10 men der er ikke nogle key med det forstår jeg ikke men eller super tilfreds 👍👍👍

24 January 2025

Hej Torben,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi er glade for at høre, at du er super tilfreds med din computer!

Det lyder som om, der er sket en fejl med hensyn til nøglen. Det beklager vi naturligvis, og vi vil straks sørge for at sende dig en nøgle, så alt er, som det skal være.

Vi sætter stor pris på, at du gør os opmærksomme på dette, og vi står altid klar, hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp.

Rated 5 out of 5 stars

Købte fps boost og nu køre mit spil…

Købte fps boost og nu køre mit spil meget bedre klar anbefaling her fra hvis man ik er god til computer

15 January 2025

Hej Kresten,

Tusind tak for din anmeldelse og anbefaling! Vi er rigtig glade for at høre, at vores FPS Boost har gjort en mærkbar forskel for din gaming-oplevelse.

Det betyder meget for os, at du er tilfreds, og vi står altid klar, hvis du har brug for yderligere hjælp eller optimeringer.

Rated 5 out of 5 stars

God oplevelse med optimering af pc

God oplevelse med optimering af pc. God mand

21 December 2024

Hej Mathias,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med optimeringen af din PC. Vi står altid klar, hvis du får brug for yderligere hjælp eller rådgivning.

Rated 5 out of 5 stars

Super god og hurtig kunde service.

Super god og hurtig kunde service.
Super kvalitets produkter

10 December 2024

Hej Anita,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏
Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med vores service og produkter. Det betyder meget for os!

Hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med i fremtiden, så tøv endelig ikke med at tage kontakt.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har for nyligt købt en computer fra…

Jeg har for nyligt købt en computer fra Byens-it.
Bedste kundeservice jeg længe har oplevet!
Klar anbefaling herfra!

3 December 2024

Hej Marcus,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse og er tilfreds med din nye computer. Vi sætter stor pris på din anbefaling! 😊

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse, en der ved hvad han laver, 100% klar anbefaling herfra

23 November 2024

Hej Lucas,

Tak for din flotte anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds og føler, at vi ved, hvad vi laver. Din anbefaling gør os virkelig glade. 😊

Take a closer look