Er utroligt glad for at jeg valgte Brown and lips til at lave mine øjenbryn. De er blevet så flotte! Hun er meget professionel og dygtig til hendes arbejde. Betjening og service helt i top. De bedst... See more
See what reviewers are saying
Company replied
Super dygtig og professionel. Chau er desuden meget sød og venlig! Hyggelig og rolig klinik. Gode parkeringsmuligheder. Jeg har fået lavet bryn. Jeg er SÅ glad for resultatet! Naturligt og f... See more
Written by the company
Eksperter i kosmetisk tatovering. Hos Brows N’ Lips udfører vi det ypperste indenfor mikropigmentering også kaldet kosmetisk tatovering, permanent eller semi-permanent makeup (PMU/SPMU). Leder du efter en klinik du trygt tør betro dit ansigt til og en kvalitetsbehandling “second to none”, så se mere under “Specialer” og husk at besøge vores galleri og få syn for sagen og hvad vi kan gøre for dig og dine bryn, læber og øjne.
Lyngballevej 21, 8471, Sabro, Denmark
- info@brows-n-lips.com
- brows-n-lips.dk
Stor anbefaling
Er utrolig glad for jeg valgte Brows N Lips til at lave mine øjenbryn, er så glad for resultatet.
Er utroligt glad for at jeg valgte…
Hun er meget professionel og dygtig til hendes arbejde. Betjening og service helt i top. De bedste anbefalinger herfra.
Kvalitet, opmærksomhed, ro...
Denne gang en retouch, da det snart er Jul!
MEN - i princippet har behandlingen holdt i rigtig, lang tid - så måske var det ikke helt nødvendigt...
Igen en varm anbefaling af stedet, tak 🙏
Fantastiske bryn! Intet mindre!
Fantastiske bryn med kyndig og professionel vurdering og udførsel ift hvad der passer til min ansigtsform og ønsker. Efter ca 10 dage forsvandt det meste af den overskydende farve og det smukke resultat viste sig. De største anbefalinger herfra.
Flotte bryn
Har fået lavet nogle meget flotte og naturlige bryn. Har aldrig prøvet det før, så var lidt nervøs, men jeg følte mig med det samme i trygge hænder. Meget glad for resultatet.
Det var mit første besøg med den slags…
Det var mit første besøg med den slags behandling, men jeg følte mig hurtig tryg og resultatet er fantastisk. Jeg kan varmt anbefale stedet og jeg vil gerne rose den omhyggelighed jeg oplevede.
Super dygtig og professionel
Super dygtig og professionel.
Chau er desuden meget sød og venlig!
Hyggelig og rolig klinik. Gode parkeringsmuligheder.
Jeg har fået lavet bryn.
Jeg er SÅ glad for resultatet! Naturligt og flot.
Hos Chau vil du være i trygge hænder.
De varmeste anbefalinger herfra.
Kan anbefales
Kan anbefales.
Hun er dygtig og meget grundig. Hun lytter til dig og laver intet før du har godkendt det. Jeg kommer 100% tilbage.
Kompetent og sød behandler
Super dygtig, sød og behagelig behandler. Brynene blev utroligt flotte, og hun gjorde sig umage med at få kommunikeret og forventningsafstemt hele vejen igennem.
Kan stærkt anbefales.

Reply from Brows N Lips
Behandleren er meget proff.
Behandleren er meget proff.
Jeg følte mig lyttet til og har fået et mega flot resultat !
Stor anbefaling herfra!

Reply from Brows N Lips
Kan virkelig godt anbefales.
Kan virkelig godt anbefales.
Chau er meget dygtig og professionel
Super professionel
Super professionel. Er så glad for mit resultat med bryn og eyeliner. Jeg følte mig tryg i de rolige omgivelser. Vil give mine varmeste anbefaling til
Brows N’lips. Kommer helt sikkert igen.

Tilfreds!
Fuldt ud tilfreds med mine bryn, som er første forsøg med PMU. Chau lytter og er meget professionel omkring sit arbejde, hvilket opvejer sprogbarrieren. Hun forklarede og viste hvad hun gjorde undervejs. Jeg kan kun anbefale Chau!

Reply from Brows N Lips
Dejlig Klinik og meget professionel…
Dejlig Klinik og meget professionel behandling. Jeg er meget taknemmelig med resultatet.
Stor anbefaling❤️❤️
Stor anbefaling! Hvis du leder efter det rigtige sted for permanent make up i Midtjylland, professionel behandler med tryg viden og erfaring, ro og tryghed i nærværende omgivelser. Hun er meget dygtig, og lytter til dine ønsker og kommer med sine profesionelle vurderinger. Jeg har været ved to andre behandler før, men jeg vil komme tilbage til Brows n Lips👍🏼🥩

Reply from Brows N Lips
Phien har lavet mine bryn super flotte…
Phien har lavet mine bryn super flotte og jeg er fuldt ud tilfreds! Rigtig hyggelig og flot klinik. Hun har min varmeste anbefaling.
Professionelt og skønt resultat
Chau er virkelig professionel, tager sig god tid og gør sig umage. Hun forklarer hvad der sker igennem hele processen. Resultatet er blevet helt perfekt! Stor anbefaling her fra.
Super godt arbejde
Jeg anbefaler stærkt at man bruger brows’n Lips, hvis du skal have lavet dine bryn. Hun er super dygtig og kompetent og rigtig behagelig at være hos 😊
Stor anbefaling
Kan kun anbefales at få lavet eyeliner. Meget flot resultat. Man føler sig tryg i Chau Phiens hænder. Meget flot klinik 🫶