Een paar weken geleden meerdere boeken besteld. Tot op heden nog niet ontvangen. Meerdere mails gestuurd, maar geen reactie gekregen. Inmiddels vandaag een mail ontvangen met de mededeling dat er... See more
Company replied
Supersnelle levering! Goed verpakt! Ik kreeg in eerste instantie het verkeerde boek opgestuurd, na een mailtje kreeg ik de juiste een dag later en mocht ik het verkeerde boek houden! Hoe TOP is dat!!!... See more
Het zijn super leuke boeken, echt een top cadeau! Hele fijne klantenservice, na het ontvangen van een beschadigd pakket door de bezorgdienst hebben ze het super netjes opgelost!
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Een super origineel en mooi cadeau om te geven! Zeker een aanrader!
Hele fijne ervaring! Boek werd snel geleverd en erg leuk cadeau om te geven. Ben er heel blij mee. Zeker een aanrader!
Snel geleverd, en maak veel gebruik van dit product. Echt heel nice!
Supersnelle levering! Goed verpakt! Ik kreeg in eerste instantie het verkeerde boek opgestuurd, na een mailtje kreeg ik de juiste een dag later en mocht ik het verkeerde boek houden! Hoe TOP is dat!!! Aanrader!
Enorm mooi geschenk voor de volgende generatie
Boek besteld, super snel binnen en echt een leuk cadeau! Top!
Ik had een boek voor mn ma gekocht en het voor 1,99 laten inpakken. Helaas moest mn moeder het zelf inpakken er zat een zakje bij waar het boek ingeschoven zou moeten worden(maar dat zakje paste niet) . Ik snap niet dat jullie niet even de moeite nemen om het in het zakje te doen. De reactie van de costumer service ging ook nergens over. Jammer maar dit was een eenmalig aankoop bij Bookstory

Reply from Bookstory
Inmiddels vandaag een mail ontvangen met de mededeling dat er meerdere mails naar me gestuurd waren.
Deze heb ik echter nooit gekregen. Ik heb bewust elke dag mijn spam bekeken.
Vandaag wel contact gehad met de mededeling dat de boeken verzonden worden. Ik wacht af

Reply from Bookstory
Ik had een verkeerd boekje binnen gekregen en nog voordat ze op mijn berichtje hadden gereageerd had ik al een mail van PostNL. Erg goed opgelost!
Zo leuk om aan je naasten te geven
Verkeerde items opgestuurd en daarna geen reactie op mails
Levering goed/ kwaliteit goed/ prijs goed / ben heel blij
Snelle bezorging.
Had al 2 exemplaren jl. maand van een van onze dochters ontvangen, nu nog 2 boeken zelf besteld om ook voor onze andere dochter ons verhaal op papier te schrijven.
Alles tip top in orde, paar uur na mijn bestelling kreeg ik al track & trace informatie, dag nadien was mijn pakje er en alles ziet er echt uit zoals beschreven en verwacht. Fijne ervaring om hier te kopen.
Had voor twee een boek gekocht, het was valentijnsdag. Zag een leuke verpakking, heb het keer twee besteld. Maar 1 ontvangen. Heel erg jammer, om een cadeau te geven. Zonder verpakking.
Learn more about other kinds of reviews.