Vi har nu tilberedt mos med karl johansvampe samt høns i svampesauce. Begge retter så bestemt ikke tiltalende ud. Man kan ikke sige det er uspiseligt, for det smager ikke af noget som helst. Me... See more
See what reviewers are saying
Hold nu op for nogle lækre simreretter. Vi har smagt og serveret Boeuf Bourguignon, Poulet Aux Morilles, Osso Buco, Coq au vin, Chili con carne, Bolognese samt Chili sin carne, både til gæster og os... See more
Modtager varen ret hurtigt (3-4 dage efter best.). Bestiller kun vegan mad. Er rimelig tilfreds med smagen, men ville ønske der var lidt mere alsidig krydderier i. Jeg bliver ikke mæt af en portion a... See more
Company replied
Fine produkter. Autentiske italienske smage. Serveringsforslag, stort set alle med forslag om reven parmasan! Så kunne det jo være fedt med et stykke parmasan. Jeg bestiller hos jer, fordi jeg e... See more
- Box Lunch Supplier
- Food Manufacturer
- Grocery Delivery Service
- Meal Delivery
- Online Food Ordering Service
Information provided by various external sources
Hos Bonzo får du skøn simremad leveret lige til døren. Vores udvalg dækker både veganere og kødelskere og består af sunde færdigretter, der er lige til at tilberede - og så er de selvfølgelig fri for konservering og tilsætningsstoffer. Den skønne mad fås helt ned til under 20 kr. per kuvert og er så nem at tilberede, at selv de små kan være med. Det er mad, der smager lige som tante lavede den - bare uden besværet og altid med fokus på sundhed. Se de spændende udvalg på https://bonzo.dk/shop og bestil i dag.
Nordre Strandvej 180B, 3140, Ålsgårde, Denmark
- +45 20 20 27 22
- info@bonzo.dk
- bonzo.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Dåsemad på glas
Keto kassen stemmer ikke helt med en keto kost
Jeg har fået min første kasse af et keto abonnement, som skifter hver 14. dag. Måltiderne smager godt og er dejligt nemme. Jeg havde lidt problemer med leveringen, men der var kundeservice super søde og hjælpsomme, så det var en rigtig god oplevelse.
I beskrivelsen af min måltidskasse "ketokassen" står der, at måltiderne er baseret på keto, hvor protein indholdet er højt og sukker indholdet lavt. En del af måltiderne i min første kasse var veganske, hvor der er ca. 1,4 gram protein pr 100 gram, hvilket er meget lavt, så man skal selv tilsætte ekstra protein i form af kylling, oksekød eller lign. Sukkerindholdet ligger på 4 gram pr. 100 gram. De andre måltider med kød ligger mellem 7 og 12 gram protein pr. 100 gram, hvilket ikke er super højt. Så det er lidt misvisende synes jeg. Når jeg læser højt protein indhold tænker jeg omkring 15-20 gram protein pr. 100 gram.
Jeg håber den næste kasse er lidt mere "keto" end den første. Men igen, måltiderne smager godt, og de svarer hurtigt og er hjælpsomme, hvis man skriver til dem.

Reply from Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter
Levede slet ikke op til…
EDIT 2: Så er det jo falsk markedsføring at sælge det som “Keto måltidskassen” hvis det i sender ud ikke egner sig til folk der er på keto. Havde jeg vidst dette havde jeg ihverfald ikke købt den. - jeg forstår ikke jeres måde at håndtere kundekritik på.. handling, selvindsigt og ydmyghed frem for lange søforklaringer om hvorfor kunden burde være tilfreds ville klæde jer.
EDIT: jeg har blandt andet modtaget et stort glas med tartelet fyld, som i anbefaler kan spises med ris eller tarteletter til.. intet af det jeg har modtaget er et godt supplement til en keto kur.. uanset hvor striks ens keto kur er, så er al ris, pasta, brød mm nærmest ikke tilladt.. så at få en pakke ind som kun indeholder mad der egner sig til ovenstående, er ret skuffende.
Levede slet ikke op til forventningerne..
Keto pakken er overhovedet ikke i nærheden af at være keto venlig. - I en af bøtterne sad der også en tyk tør skorpe af mad i kanten af glasset, som om at produktet har været åbnet før.

Reply from Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter
God mad, fantastisk service og support
Jeg er rigtig glad for maden, både det veganske og keto retterne. Det er nemt og hurtigt, og konsistens og smagskvalitetten er virkelig i top, ift. at de fleste af retterne ikke tager mere end 10 minutter at lave/varme op, og især ift den billige pris pr kuvert, og at det er langtidsholdbart.
Jeg gik desværre i en depression, hvor jeg ikke magtede at afhente en forsendelse. Jeg blev meget positivt overrasket over, at modtage en sms fra dem omkring, at de havde modtaget maden retur, og om alt var okay. Jeg skrev direkte tilbage på sms'en, om det var muligt at modtage pengene retur, da jeg ikke magtede andet for tiden, og det var ikke noget problem. De svarede endda hurtigt tilbage på beskederne på en lørdag, at jeg ville få tilbagesendt pengene på mobilepay på mandag, når de kunne tilgå IT systemet. Virkelig fedt at jeg ikke skulle igennem alle mulige returformler, eller vente 10 hverdage på at de lavede bankoverførsel eller andet besvær, men at de skrev en sms direkte så jeg ikke behøvede at benytte et tungt online support system. Super fed oplevelse, og jeg vil vende tilbage senere, når jeg har fået det bedre, og livet er i lidt mere balance igen. Har anbefalet dem til venner, som også allerede er glade for pris, kvalitet og service. 10/10 stjerner.
//Stefan

Reply from Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter
De veganske retter smager forrygende
De veganske retter smager forrygende! Også mår man tilsætter sit eget kød:) jeg er dog ikke fan af supperne. Men de andre retter er mums:)

Reply from Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter
Hurtig levering og super velsmagende…
Hurtig levering og super velsmagende produkter, men lidt peberet prismæssigt ift. mængde.

Reply from Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter
Tørt kød og ikke keto som lovet
Vi oplever at kødet er tørt uanset hvilken slags der er i måltidet. Har købt kassen for at være keto, men alt forslået tilbehør er hverken lchf eller keto.
Vi havde bestilt abonnement med 4 måltider om ugen - de to gange vi har fået kassen var der tre gengangere i måltiderne. Så desværre ikke nogen god oplevelse og vi har meldt fra igen.

Reply from Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter
Hurtig service og leverance til trods for en travl periode op til jul. Glæder mig til at prøve Bonzo igen igen.

Reply from Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter
Lækker hurtig mad til de dage hvor man er presset på tid
Lækker hurtig mad til de dage hvor man har brug for - i sidste øjeblik - at kunne servere noget godt og sundt for de hungrende unger.
Bonzo har virkelig reddet os mere end en gang, når ulvetimen indtraffer og vi ikke lige havde helt styr på aftensmaden eller er kommet sent hjem. Både OnePots (især den fantastiske med sorte spaghetti marinara (+ en ansjos! ) og glassene (med Arrabiata eller Chili sin/con carne), er blandt favoritterne.
90% af tiden laver vi selv mad fra bunden men Bonzo er et godt og billigt alternativ til de sidste 10% som hurtigt kan ende med junkfood. Og så kan Bonzo holde sig længe i skabet.
Jeg giver Bonzo de varmeste anbefalinger - Bonzo er noget alle burde have i skabet som backup. 😉

Alt for små portioner
Update: Firmaet antager jeg ikke evner at koge en pose ris, men tror jeg kan nøjes med at smide 6 små kødboller og to spiseskefulde tomatsovs på tallerkenen, men vi er igennem fem måltider og alle fem efterlader mig fortsat med indtrykket af at der er for lidt mad til to personer. Jeg fastholder mine to stjerner, på trods af et, i min optik, arrogant svar fra firmaet.
Leveringen var hurtig og lige til døren
Men portionerne er alt for små. De skal række til to-tre personer, men skal det række til et barn og en voksen her i huset, så skal der godt nok laves meget tilbehør til maden.
Lige nu står jeg og kigger på seks små kødboller, i så lidt tomatsovs at det næsten er komisk. Så der er hældt ekstra sovs ved, der koges ekstra ris og der er flutes i ovnen.
Det er en skam, for maden er rigtig lækker og let at lave, selv de veganske retter spiser vi med stor fornøjelse, men sulten bliver ikke stillet.

Reply from Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter
Havde kun hørt om Bonzo før og faktisk…
Havde kun hørt om Bonzo før og faktisk kun gode ting, så fik bestilt et abonnement, indtil videre er jeg virkelig glad for det, hurtig fragt , maden smager godt , de skriver der ikke er nogle E numre i, det var det vigtigste for os faktisk, og maden smager godt og ikke syntetisk ,som nogle færdigretter ofte gør. Jeg og familien er meget glade for Bonzo!

Reply from Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter
Hurtig og troværdig levering og indhold
Hurtig og troværdig levering.
Varerne svarer til det forventede og brugsvejledningerne gør det ligeså nemt som det foreskrives.
Så alt i alt en strålende ide at altid have Bonzo i skabet.

Reply from Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter
Vi er meget begejstrede for Bonzos…
Vi er meget begejstrede for Bonzos færdigretter på glas. Det er super nemt og kvaliteten er i top. Smagen er tilmed imponerende :-)

Virkelig lækker oplevelse
Virkelig lækker oplevelse. Maden er lækker, indpakningen er lækker og leveringstiden er “lækker”.

Reply from Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter
Dejlige produkter og smager godt 😊

Reply from Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter
Lækkerier på det veganske.
Lyn hurtig levering.
Det smager himmelsk.
Og så er det uden tilsætningsstoffer.
God, hurtig og nem måde at få sund mad når man er ene om måltidet.
Meget af det er der til 2 dage.
Let og hurtigt selv at tilsætte eks extra grøntsager, koge ris,pasta osv.
1. Gang jeg har prøvet det, jeg er total fan og skal bare have mere af lækkerierne 😉

Reply from Bonzo - skønne måltidskasser og simreretter
Der er ikke mad nok til to personer i…
Der er ikke mad nok til to personer i et glas, men det smager godt.