Boni Supermarkt Reviews

TrustScore 2 out of 5

2.2

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben recentelijk overgegaan van Delhaize en Aldi naar Colruyt. De nieuwe manier om,aan,selfscan te doen is subliem. Alles dat je op voorhand in je boodschappenlijstje heb gestoken staat op het sche... See more

Rated 1 out of 5 stars

Personeel is heel vriendelijk maar het assortiment wordt veel minder, veel artikelen vooral van g’woon zijn eruit waardoor je voornamelijk de veel duurdere A merken moet kopen, die ik vaak ook niet... See more

Rated 1 out of 5 stars

Bij het journaal hadden ze het al over - prijs bedrog - bij o.a. Jumbo en AH supermarkten… Maar ook de Boni Loosdrecht wil kennelijk haar klanten op deze laaghartige wijze misleiden. Na een kla... See more

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

Mijn favoriete supermarkt

Boni is een ruim gesorteerde nette supermarkt, waar ik altijd mijn basisartikelen haal. Het personeel is vriendelijk en gedienstig. Daarbij zijn de prijzen over het algemeen zeer redelijk, zeker vergeleken met de andere plaatselijke supermarkten, en zijn er geregeld leuke acties.

25 April 2022

Boni Hoogland

Boni Hoogland, Amersfoort.
Wat eten we vandaag, even foldertje kijken loopt tot woensdag, keuze gemaakt en met de andere dingen die nodig zijn. HELAAS, HELAAS, ik had het kunnen weten zoals gewoonlijk de aanbiedingen zoals piza en kipdijfilet niet meer aanwezig. Wat een desinteresse voor de klant en dat met de Aldi 300 meter verderop dan moet je toch lef hebben.

28 March 2022

Boni IJsselmuiden: no go

Boni IJsselmuiden:

Sfeerloze zaak en zeer klantonvriendelijk.
Hoogzwangere vrouw werd vandaag toegang tot het toilet ontzegd door een chagrijnige cassiere.
Hier gaan we niet meer heen.

24 January 2022
Rated 3 out of 5 stars

Aanbiedingen vaak niet duidelijk

Fijne supermarkt. Toch loop ik er regelmatig tegenaan dat aanbiedingen niet kloppen. Vandaag bij de zuivel. Een aanbiedingsbak met 400gr. bekers van de Zuivelhoeve. Oh leuk, zeker nog in de aanbieding. Kijk thuis op de bon....dus niet. Diepvriesfruit. 2 voor 1,99. Pak 2 doosjes uit de aanbiedingsbak. Kijk thuis op de bon, blijkt 1 soort niet bij de aanbieding te horen. Waarom wel in de aanbiedingsbak dan!?

23 October 2021
Rated 2 out of 5 stars

Beter leven kip?

De winkel is op zich prima. Maar waarom duurt het zoóolang voordat ze 1 (één-!) ster beter leven kip tot norm maken.. als laatste van alle supermarkten, als ze inmiddels dus wel erg negatief op gaan vallen.. shame..

11 August 2021
Rated 1 out of 5 stars

Ook hier een ontevreden klant

Ook hier een ontevreden klant, die (hoewel er meerdere supermarkten in mijn buurt zijn) speciaal naar de Boni gaat vanwege de bowls. Op de folder staat: inleveren kan tot 6 juli.
Nee dus! Op 1 juli langs geweest bij twee filialen en niet meer leverbaar.
volgende keer dus maar niet weer de moeite nemen om naar de Boni te gaan voor een actie.

2 July 2021

Oplossing?

Hoe gaan jullie het probleem met de actie van de kommetjes oplossen?
Je kunt toch echt niet doen alsof er niets is misgegaan en de klanten in de kou laten staan.
Ik ben nu drie keer geweest, maar er zijn geen kommetjes.
Misschien moet het personeel aan de top de zaken beter inschatten. Eerst met de boodschappenpakketten, toen met het wite serviesgoed en nu met de kommetjes. En jullie personeel moet het gesprek met de klanten steeds aangaan Ook geen pretje.
Dus zeg maar, wat gaat er gebeuren?

30 June 2021
Rated 1 out of 5 stars

Supporten het mishandelen en leed van dieren

Kijk wat ze doen, na zoveel bewijs dat dieren zo zwaar mishandeld worden door de beruchte slachterij, blijven ze trouw aan die leverancier en het vlees verkopen in hun winkels. Zeer schokkend dat jullie geen probleem zien in gillende dieren die helemaal in de war zijn door het leed wat hun wordt aangedaan. Walgelijk zijn jullie

29 June 2021
Rated 1 out of 5 stars

Actie Boni om kommetjes te sparen

Actie Boni om kommetjes te sparen, zijn ze drie weken voor de actie afloopt OP! Word niks meer geleverd en je kunt dus helemaal niks meer met je volle spaarkaarten. Inderdaad schandalig hoe er met de consument word omgegaan. Een e-mail geschreven en niks aan compensatie of verlenging aangeboden.

27 June 2021
Rated 3 out of 5 stars

Boni Loosdrecht is echt niet voordelig

Boni Loosdrecht is echt wel minder voordelig dan je denkt!
De prijzen op het schap zijn niet gelijk aan die die je bij de kassa betaalt. Zo kostte een courgette vandaag (04-11-2020) vlg het schap in de winkel € 0,69 cent; bij de kassa bleek dat € 0,89 te zijn.
Ook was er een aanbieding rond ERU-smeerkaas: twee kuipjes voor €1,50. Mis poes! bij de kassa betaalde ik gewoon € 0,85 per kuipje. Niks korting/aanbieding.
Kortom: een nette winkel, vriendelijk personeel, maar reken je vooral niet rijk. Je buurtsuper is waarschijnlijk niks duurder wel dichter bij.

4 November 2020
Rated 2 out of 5 stars

De laatste tijd is het vlees echt heel…

De laatste tijd is het vlees echt heel erg slecht! Weinig vlees aan. meer opgespoten met water.. kip is ver te zoeken in de snitzels. Eerder een rubbere zool! Daarnaast zijn veel reclame producten regelmatig niet op voorraad. Bar slecht!

22 June 2020

Boni heerde

Boni heerde

Echt een top supermarkt!
Werknemers altijd vriendelijk en behulpzaam.

14 January 2020

Zeer onbeschoft personeel

Zeer onbeschoft personeel. Er werd gescholden op ons zonder dat wij de rede wisten. Het bleek dus dat scholieren altijd een mandje moeten pakken. Dit was onze eerste (en dus ook laatste) keer bij de boni. Boni Ermelo was dit.

9 November 2017

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look