Grym app
Bästa appen för att hitta lediga bord i närheten när man spontant vill lyxa till det!
Hos BokaBord får du alla lediga bord på Sveriges bästa restauranger, samlade på en plats. Sök efter tider som passar dig och boka enkelt online
Sweden
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Det är grymt smidigt att hitta lediga bord på restauranger direkt via BokaBord-appen. Smidigt också att kunna bjuda in sina kompisar till bokningen och chatta med restaurangen direkt i appen om det är något man behöver ändra på.
Jag fick till exempel direkt ett bord på Franky's på Söder som egentligen var fullt, när jag chattade med dem och berättade att jag och min son skulle ta en snabb burgare innan bion och kunde vara ute på en timme. Smidigt värre!
Bästa appen för att hitta ett ledigt bord när man vill gå ut o äta! Bra guider och roliga evenemang att välja på!
Både Appen och Webben är extremt lättanvänt.
Alla Sveriges bästa krogar finns med och funktionen "lediga bord" använder jag alltid när det ska bokas bord spontant.
SJUKT smidigt att hitta lediga bord. Älskar också guiderna och att man kan se vad det är för evenemang i närtid i den stad man befinner sig i.
Var på konsert i Stockholm med polarna och bokade alla våra restaurangbesök med BokaBord. Sjukt smidigt med appen att kunna se lediga bord på fredag- och lördagkväll när det vanligtvis är fullt på restaurangerna!
Boka bord idag och har ej fått någon bekräftelse..
ser inget nr till er alls
Vi satte upp oss på Bokabord.se väntelista på restaurangen Villa Dagmar i Stockholm. Efter tre dagar hade vi inte fått något svar så vi bokade på en annan restaurang. När vi skulle avboka oss från väntelistan så gick inte detta att göra hos Bokabord.se utan de hänvisar till restaurangen. Men restaurangen svarade varken på telefon eller mejl. Dagen efter kommer ett meddelande att bokningen är bekräftad och att vi kommer att faktureras tusen kronor om vi uteblir.
Jag promenerade då personligen ner till restaurangen för att reda ut detta. Efter att ha givit hovmästaren vårt bokningsnummer så konstaterade han att vår bokning över huvud taget inte existerade? INGENTING har alltså fungerat hos Bokabord.se. All information vi fått har varit felaktig. Till och med en bekräftelse med bokningsnummer på en bokning som inte existerar och med hot om straffavgift!

Reply from Bokabord
Väldigt svåra att kontakta, fick en länk att dela med övriga gäster men fungerade inte. Kollade faq men ingen vettig info om hur man kan komma i kontakt med dom vid problem. Bara fokus på resturangerna verkar det som, inte bokande gäster.

Reply from Bokabord
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.