Boei&geveltechniek Nederland Reviews 16

TrustScore 4 out of 5

4.0

Company details

Written by the company

Boei&Geveltechniek Nederland houd zich bezig met het repareren vervangen en bekleden van Boeidelen plaatsen van nieuwe dakgoten plaatsen van gevelbekleding renoveren van dakkapellen plaatsen van kunststof kozijnen

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 3 out of 5 stars

We zijn tevreden met onze nieuwe…

We zijn tevreden met onze nieuwe kozijnen. Het is erg mooi geworden en vakkundig gezet. Wel waren er talloze problemen en vertragingen waar we mee te maken kregen. Dit is echter iedere keer netjes opgelost en gecompenseerd.

12 January 2026

Echte vakman

Echte vakman. Een aanrader. We hebben nu een prachtige dakkappel! ( via Justin ook aan een top schilder Peter Schilderwerk uit Enschede) heel erg bedankt

27 November 2024

Reply from Boei&geveltechniek Nederland

Pedro rina bedankt voor uw review geniet van uw nieuwe dakkapel

Boeidelen

Boeidelen van onze woning zien er weer strak uit dankzij boei&geveltechniek Nederland. Alles is netjes in 1 dag geplaatst en het resultaat is top!

6 August 2024

Bedankt
Voor de review doet ons goed te lezen dat alles naar wens is veel genot van julie nieuwe boeidelen👍

Rated 5 out of 5 stars

Vakwerk geleverd!! Dus top...

Onlangs hebben we de boeien van ons vrijstaande huis in Overdinkel laten verfraaien door Boei- & geveltechniek Nederland. We zijn uiterst tevreden met het eindresultaat. De 3 heren hebben vakwerk geleverd. Dus top!! Mocht u iets aan uw huis willen laten verfraaien/vernieuwen dan raden wij Justin en zijn vakmensen zeer zekers aan.

Benno & Nicoline Kroeze

29 June 2024

beste familie kroeze.
hartelijke dank voor uw review,
veel genot van de nieuwe boeidelen !

Monster-opdracht

Doordat we veel offertes hadden opgevraagd En diverse vakmannen hadden gesproken , kwamen wij tot conclusie dat Justin en zijn team de juiste man voor deze monster opdracht was.
doordat we met een deadline zaten hebben ze tot in de late uren doorgewerkt.
En alles prima in orde gemaakt 👍
Onze dank hiervoor , echt een aanrader

2 July 2024

P mossel
Bedankt voor uw review veel genot van julllie nieuwe boeidelen !

Aanbeveling!

Boei delen van mijn huis zijn in 1 dag vervangen en het resultaat is prachtig. De klus is snel en netjes uitgevoerd voor een nette prijs.

29 June 2024

Reply from Boei&geveltechniek Nederland

Bedankt voor uw mooie review
veel genot van uw nieuwe boeidelen !

Rated 4 out of 5 stars

Dakkapellen kozijnen montage

De monteurs hebben keurig werk afgeleverd en de werkplekken schoon achtergelaten deze jongens kan ik iedereen aanbevelen

25 May 2024

Beste Ria,
Bedankt voor uw fijne review we wensen u veel woonplezier met de nieuwe kunststof kozijnen.

Rated 4 out of 5 stars

Boei en geveltechniek

Ze kwamen met 3 mensen om bij ons boeien te plaatsen. Zeer keurig gedaan. Alles netjes opgeruimd. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

1 June 2024

Beste Desiree
bedankt voor uw fijne review veel genot van Julie nieuwe Boeidelen !

Keurig werk afgeleverd

Keurig werk afgeleverd! We zijn zeer tevreden.

25 May 2024

Beste Pasquale,
hartelijke dank voor het delen van uw mening over Boei&Geveltechniek Nederland

Rated 5 out of 5 stars

Justin is een echte vakman.

Justin is een echte vakman.
Hij heeft bij ons de dakoversteken met kunststof bekleed.
Wij waren zeer tevreden met het resultaat. Ook heeft hij op uitgekiende plaatsen spotjes gemonteerd.
Niet alleen wij zijn trots op hem en op het resultaat, ook de buren geven aan dat ze de betimmering en de verlichting van ons huis fantastisch vinden.
Justin heeft nog een paar andere onderdelen van ons huis, te weten de palen van onze serre, bekleed met kunststof en alles netjes afgekit, zodat het waterdicht werd.
Grote klasse.
Wij zouden hem bij iedereen willen aanbevelen die van zijn diensten gebruik wil maken.
Een goede vakman tegen een meer dan redelijke prijs.

6 May 2024

Henk boerrigter
Bedankt voor de positieve review
En veel genot van de onderhoudsarme boeidelen !

Rated 5 out of 5 stars

Ook wij hebben met het laatste werk…

Ook wij hebben met het laatste werk uitgevoerd door Boeigeveltechniek geen enkele reden van klagen. Het is keurig netjes en precies volgens afspraak uitgevoerd waarvoor nogmaals onze dank aan het team.

6 May 2024

Rinus huckride
Bedankt voor de fijne review

Blij met onze boeidelen!

Afgelopen week onze boeien laten vernieuwen door Boei & Geveltechniek Nederland. Wij super blij met het mooie eindresultaat! Goede service vanaf verkoop tot aan het plaatsen/vernieuwen! Goede vakmannen , alles word ook netjes achtergelaten! Zeker een aanrader , en enorm bedankt!

10 April 2024

Denise van der laan
Bedank voor de fijne review !

Keurig!

Rondom de woning alle boeidelen laten vervangen door boei&geveltechniek.
Keurig werk geleverd, netjes afgewerkt niks om over te klagen.
Top gasten!
Zeker een aanrader!!

27 April 2024

Raphael van het veld
Bedankt voor uw mooie review !

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look