Body Mind Academy ApS Reviews 12

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

1. Education & Training

Information provided by various external sources

Vores hjerter banker for at styrke selvværd, trivsel og fællesskab hos børn, voksne og familier 💖

4.4

3-star
2-star
1-star

Nytårsretreat - et skønt energiboost

At starte 2025 med Nytårsretreat i Healerhytten hos Mette Junker var en fantastisk start på året.
Det har hjulpet mig med at rette blikket op og komme hjem i mig selv. Jeg fik gode indsigter efter saunatur og vildmarksbad, og med mit visionboard er jeg klar til at fastholde retning.
En skøn weekend med kærlig energi

25 January 2025

Reply from Body Mind Academy ApS

Kære Eva. 1000 tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os rigtig meget at du havde en god oplevelse 💖

Dagsretreat i Healerhytten

Af hjertet TAK for healingen, rummet, følelserne, sårbarheden, kærligheden, væren, nydelsen, åbenheden, bevægelsen, udfordringen, groundingen, tårerne, smilene, duftene, smagene, musikken, Molly og fuglene, nærværet, indsigterne, udsigten, Buddhaerne, guiderne, englene, roen, farverne, blomsterne, træerne…ALT på et sted i Healerhytten blandt sjæle som deler støttet og vejledt på kærligste vis af dig skønneste Mette❤️ Det var så dejligt at komme “hjem” igen🥰😘

26 April 2025

Reply from Body Mind Academy ApS

Kæreste Pernille - 1000 tak for dine kærlige ord, de går lige i hjertet ❤️ det var en kæmpe fornøjelse at have dig med 🙏🏻🔥

Mentor-forløb hos Viktoria

Mentor-forløb hos Viktoria
Min datter på 11 år har gået i forløb hos Viktoria. Hun og vi har været rigtig glade for det. Viktoria er en skøn og varm ung kvinde der virkelig formår at skabe et trygt rum for vores datter. Vi har oplevet at vores datter gennem forløbet er blomstret mere op og har fået en større tro på sig selv og har fået boostet sit selvværd. Så kan på det varmeste anbefale Viktoria.

7 April 2025

Reply from Body Mind Academy ApS

1000 tak for de flotte ord til og om Viktoria! Og hvor er det fantastisk, at jeres skønne datter blomstrer og har fået boostet sit selvværd. Det er vores ypperste formål, at få dem som vi har i forløb, til at vokse og blomstre. Tak endnu engang.

Victoria

Min datter på 12 har nydt og set frem til at have sessioner med Victoria. Hun er kommet ud med en fornyet energi og glæde. Victoria er helt utrolig rummende, omfavnende og imødekommende og får de varmeste anbefalinger herfra.

30 March 2025

Reply from Body Mind Academy ApS

1000 tak for de varme anbefalinger, som både vi og Viktoria blev meget glad for. Det er en stor glæde at have din datter i forløb hos os, og ønsker jer alt det bedste fremover.

100 stjerner til Bodymind Academy

Bodymind Academy kan ikke få andet end mine allerbedste og varmeste anbefalinger! Mette og Peter er uden sammenligning de største ildsjæle og livsbekræftende mennesker, jeg har mødt! Med deres hjertevarme og anerkendelse bringer de det bedste frem i deres omgivelser og der mærkes en tydelig ægthed hos dem!

Min søn og jeg har deltaget på deres sommercamp 2024, som jeg tilfældigt faldt over og tænkte, at det lød som en god oplevelse. Vi kom med på Campen og det var en helt igennem fantastisk oplevelse, hvor vi begge havde nogle uforglemmelige dage med sjove familie-teambuilding øvelser, leg, hygge, lækkert mad, godt selskab og generelt oplevelser, der gik lige ind i hjertekulen! 4 dage hvor børn og unge legede på kryds og tværs og helt glemte deres mobiltelefoner. De var i nuet og nød det, mens vi voksne hyggede os med gode snakke.

En kæmpe anerkendelse skal også gives til Bodymind Academy's fantastiske team, der sammen med Mette og Peter dannede rammen for mindeværdige oplevelser! Fra første telefonsamtale med Mette inden campen, modtagelsen af teamet på campen, undervejs og indtil vi tog hjem fra Hjarnø efter campen, har det været en uforglemmelig oplevelse!

Mette, Peter og deres team er så nærværende og livsbekræftende! Både min søn og jeg er kæmpe fans af Bodymind Academy! Kunne der gives 100 stjerner havde jeg uden tøven givet dem det!

4 July 2024

Reply from Body Mind Academy ApS

Kære Tina og Otto - 1000 tak for jeres flotte anmeldelse, som vi straks vil give videre til vores team. Det har været en kæmpe fornøjelse at være sammen med jer begge på camp.

Sommercamp 2024

Vi har lige været på Sommercamp 2024 på Hjarnø og har haft en fantastisk weekend med masser af kærlighed og skønne mennesker.
Mette og Peter er så dygtige og har skabt en fantastisk ramme af kærlighed, rummelighed og plads til alle. Sammen med de andre hjælpere, gjorde de weekenden magisk med masser af leg, dejligt samvær mellem glade børn, unge og voksne, anerkendelse og kærlighed. Det har været fantastisk at se børn og unge samarbejde på tværs af alder for at løse opgaverne, rose hinanden, vokse i hinandens selskab og rosende ord og danne nye venskaber.

Vi kan kun give dem vores varmeste anbefaling og glæder os allerede til næste års Camp.

11 July 2024

Reply from Body Mind Academy ApS

Kære Dorthe - 1000 tak for den flotte anmeldelse. Det var en stor fornøjelse at have jer med på Camp.

Rated 5 out of 5 stars

Præcis hvad jeg havde brug for.

Det har været en helt vild oplevelse at have fem sessioner hos Mette. Jeg har følt mig taget godt imod, tryg og respekteret. Det har været en sand fornøjelse at få lov til at være mig i disse rammer og blive guidet med overskud og forståelse. Jeg føler jeg har rykket mig meget, og fundet mig mere tilpas som mig selv, i mig selv.

7 September 2023

Fuldstændig fantastisk

Mette og Peter er nogle helt igennem fantastiske mennesker. Kærlige, lyttende, kompetente og meget behagelige.
Vores familie session satte gang i en positiv energi og fik vendt vores tanker til noget positivt. Vi er slet ikke færdige med at bruge Mette og Peter ❤️

8 September 2023

Reply from Body Mind Academy ApS

Kære Juliane - 1000 tak for den flotte anmeldelse.

Mette og Peter ❤️

Mette og Peter, har skabt et lille helle, i en ofte alt for stresset hverdag. Deres fokus på alt det gode, og på at alle har noget at bidrage med er ekstra ordinær. Altid på børnenes kvaliteter og styrker. Med en venlighed og et overskud som næsten er overnaturlig, skaber de rammerne omkring børn og deres forældre, i et trygt og kærligt rum. Min datter, der ellers har svært ved mange mennesker på en gang, kunne deltage helt på hendes præmisser. Der blev ikke set skævt, tvært imod, der blev rummet og set og anerkendt 😌
Og min datter kom hjem med en ny veninde, og en helt ny oplevelse af selvværd.
Tusind tak til dem der havde sponsoreret 🙏😇
Og endnu mere tak til Peter og Mette.

8 July 2023

Reply from Body Mind Academy ApS

Mange TAK Camilla🙏og ligeledes for jeres givende måde at bidrage til SommerCampen på // KH - Mette & Peter

Trygt og kærligt rum

Jeg har været på Energibevidst lederskab hos Mette og Peter Junker.
De er kompetente og skaber et trygt og kærligt rum.
Deres evne til at formidle er helt unik, og jeg kommer efter hvert møde altid hjem mere let, klog og glad 🙏🏻😀
Mine varmeste anbefalinger til Mette og Peter og Body Mind Academy

30 March 2023
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk oplevelse for mine børn!

Hvilken fantastisk gave det har været at have begge mine små på 11&12 med på BodyMindAcademy's børne forløb!

Mette og Peter forstår med varme, leg og indføling virkelig at åbne et hvert barn op til deres max potentiale uden det føles forceret.

Tusind tak for nogle meget fine uger.

20 March 2023

Reply from Body Mind Academy ApS

Mange TAK Camilla🙏og ligeledes for dine skønne børns givende måde at bidrage til forløbet på // KH - Mette & Peter

Helt fantastisk

Det har været et rigtig gost forløb hos Kidz Academy. Fokus er på al det positive og gode børnene indeholder - på alt det de kan, og ikke på deres begrænsninger eller det de ikke kan. De lærer vigtigheden af at være forskellige og at kunne løfte i flok.
Fantastiske undervisere og smuk tilgang til mødet med børnene.

15 May 2019

Reply from Body Mind Academy ApS

1000 TAK My - og hils Sylvester mange gange - og sig TAK for hans givende måde at bidrage til forløbet på // KH Peter

Take a closer look