Enorm vriendelijke dakman
Enorm vriendelijke dakman. Klus was snel en netjes gedaan. Na mijn eerdere slechte ervaring met een ander bedrijf was dit een verademing. Ik raad zeker aan om dit bedrijf te bellen voor een dak klus
Ik kwam op Facebook een advertentie tegen van BM Dakdekkers. Zij boden een gratis inspectie van het dak aan, waarna verslag gedaan zou worden aan de hand van foto's en indien van toepassing een offerte zou volgen. Ik ben voorzitter van een Vereniging van Eigenaren in Nijmegen, bestaande uit vijf appartementen op straatniveau met daarboven tien bovenwoningen. Er zouden dus tien (aaneengeschakelde) daken geïnspecteerd moeten worden. Wij vermoeden dat er wel een en ander moet gebeuren.
Ik klikte op het maken van een afspraak en ik werd snel gebeld. Gisteren zouden ze tussen 8.00 en 9.00 uur langs komen. Ik heb met de beheerder van onze VvE tot 9.15 uur zitten wachten. Tevergeefs. Telefoon werd niet opgenomen en op een tekstbericht werd niet gereageerd.
Ga niet met dit bedrijf in zee. BM Dakdekkers uit Oss heeft ons dak “gerenoveerd”. Na de renovatie zijn enorme lekkages ontstaan waarbij het water met bakken naar beneden kwam. Dit bedrijf bleek niet in staat om de door hunzelf aangerichte lekkages te lokaliseren, laat staan te herstellen. Na ze vele kansen te hebben gegeven en na meerdere mislukte pogingen om de lekkages te herstellen, zijn wij genoodzaakt geweest om een andere partij in te schakelen. Die partij heeft direct geconstateerd dat er geen goed werk is afgeleverd en heeft de lekkages hersteld.
De afdeling Almere kwam bij ons het dak repareren ivm lekkage. De ingreep werd gedaan met lelijk, zwart voegsel dat er meer uitziet als een noodverbandje, en op een plek die ver van de lekkage af lag. Gebroken pannen werden in tegenstelling tot de afspraak niet vervangen (pannen lagen klaar). De ingreep was peperduur. Na afloop lag het gras bezaaid met stukken dakpan, klonten kleverig voegspul, peuken, stukken plastic. De monteur vergat zelfs bijna zijn brander.
De lekkage is niet verholpen. Een afspraak om naar het slechte werk te komen kijken werd niet nagekomen: wij moesten de betreffende persoon zelf uit bed bellen.
Learn more about other kinds of reviews.