See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Blomea heeft echt een grote collectie bloemen en zaden. Heb een aantal Dahlia's gekocht in verschillende kleuren. Contact met dit bedrijf is heel prettig en duidelijk. Mensen zijn erg vriendelijk!!

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering, goed verpakt met bedankje. En hopen dat de zaadjes lekkere smaken gaan geven. Dan weet ik jullie de volgende bestelling weer te vinden.

Rated 4 out of 5 stars

Ze leveren wat ze beloven. Het duurde in mijn geval wel iets langer omdat er een voorinschrijving bij zat. Hier werd nadat ik contact had opgenomen prima uitleg over gegeven.

Rated 5 out of 5 stars

Zeer overzichtelijke site, makkelijk te bestellen en super handig dat alles geleverd wordt in de periode waarin de zaden gezaaid en planten gepoot kunnen worden. Ik vind het zelf erg belangrijk dat he... See more

Company details

1. Seed Supplier

Written by the company

Blomea biedt een groot assortiment zaden en bloembollen van hoge kwaliteit – rechtstreeks uit Nederland. Meer dan 100.000 tuinliefhebbers winkelen al bij ons.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Top!

De bestelling is in goede orde ontvangen, de verpakking was prima, dahliabollen zien er goed uit en blij met het kiemzaadbakje.
De website ziet er ook goed uit maar het allerbelangrijkste vind ik dat jullie biologisch telen. Super belangrijk voor mens, dier en de aardbol.

7 March 2026
Rated 5 out of 5 stars

Product is perfect en met zorg

Product is perfect en met zorg , bezorgd

26 February 2026

Beste I Koldewijn

Hartelijk dank voor je mooie review 🙌

Wat fijn om te horen dat het product perfect is en met zorg werd bezorgd. Dat waarderen we enorm.

Dank je wel voor je vertrouwen 🌱

TOP!!

Vandaag heb ik mijn dahlia's ontvangen die ik besteld heb. De knollen zien er prachtig uit. Zijn per stuk verpakt met een foto van de dahlia op de verpakking. Ook een gratis zakje zaden ontvangen bij mijn bestelling. Superblij met dit bedrijf. Ik beveel dit bedrijf aan en zal zelf in de toekomst ook vaker bestellen bij Blomea

25 February 2026

Beste E van Oranje

Wat een geweldige review – dank je wel 🙌

Wat fijn om te horen dat de dahlia-knollen er prachtig uitzien en dat je blij bent met de individuele verpakking en de foto’s. En natuurlijk leuk dat het gratis zakje zaden in de smaak viel 😊

Bedankt voor je aanbeveling en je vertrouwen. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen helpen 🌱

Rated 5 out of 5 stars

Prima de bestelling ontvangen.

Prima de bestelling ontvangen.
Goed verpakt.
Met gratis bloemenzaad zakje.

Beste heer Reinking

Hartelijk dank voor uw review 🙌

Fijn om te horen dat u de bestelling goed heeft ontvangen en dat alles netjes verpakt was. En leuk dat het gratis zakje bloemenzaad werd gewaardeerd.

Dank u wel voor uw vertrouwen 🌱

Rated 5 out of 5 stars

Netjes verpakte bollen en zaden

Netjes verpakte bollen en zaden. Moest wat langer wachten,had gemaild met de vraag waarom en ik kreeg netjes een uitgebreide mail terug met de uitleg. (Langere vorst periode)
Zeer tevreden.

Beste Patricia

Hartelijk dank voor je mooie review 🙌

Fijn om te horen dat de bollen en zaden netjes verpakt waren en dat je onze uitleg over de langere vorstperiode waardeerde. We vinden het belangrijk om altijd duidelijk te communiceren.

Dank je wel voor je geduld en je vertrouwen 🌱

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering als extra een zakje…

Snelle levering als extra een zakje bloemenzaad.

Beste Petra

Hartelijk dank voor je review 🙌

Wat fijn om te horen dat de levering snel was en dat het extra zakje bloemenzaad werd gewaardeerd.

Dank je wel voor je vertrouwen 🌱

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look