Blomea heeft echt een grote collectie bloemen en zaden. Heb een aantal Dahlia's gekocht in verschillende kleuren. Contact met dit bedrijf is heel prettig en duidelijk. Mensen zijn erg vriendelijk!!
See what reviewers are saying
Snelle levering, goed verpakt met bedankje. En hopen dat de zaadjes lekkere smaken gaan geven. Dan weet ik jullie de volgende bestelling weer te vinden.
Ze leveren wat ze beloven. Het duurde in mijn geval wel iets langer omdat er een voorinschrijving bij zat. Hier werd nadat ik contact had opgenomen prima uitleg over gegeven.
Zeer overzichtelijke site, makkelijk te bestellen en super handig dat alles geleverd wordt in de periode waarin de zaden gezaaid en planten gepoot kunnen worden. Ik vind het zelf erg belangrijk dat he... See more
Company details
Written by the company
Blomea biedt een groot assortiment zaden en bloembollen van hoge kwaliteit – rechtstreeks uit Nederland. Meer dan 100.000 tuinliefhebbers winkelen al bij ons.
Contact info
Netherlands
- info@blomea.nl
- blomea.nl
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ik verwachte mijn bestelling eerder, MAAR…
Ik verwachte mijn bestelling eerder, maar het werd keurig uitgelegd. Het vroor mog en dan werd geen levend plantmateriaal verstturd! Daar had ik zelf nog niet aan gedacht! Toppers!
Exclusieve Dahlia's
Exclusieve Dahlia's, prachtige soorten.
Netjes geleverd in de termijn, zoals beloofd.
Hoe ze straks bloeien weet ik nog niet, maar ik heb er alle vertrouwen in.
Ze leveren wat ze beloven
Top!
De bestelling is in goede orde ontvangen, de verpakking was prima, dahliabollen zien er goed uit en blij met het kiemzaadbakje.
De website ziet er ook goed uit maar het allerbelangrijkste vind ik dat jullie biologisch telen. Super belangrijk voor mens, dier en de aardbol.
Netjes verzonden Dahlia knollen.
Netjes verzonden Dahlia knollen.
Zien er mooi uit, nu wachten op de bloei.
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf. Snelle levering en je krijgt waar voor je geld.
Leuk aan een actie meegedaan maar na een maand nog niks ontvangen...
Leuk aan een actie meegedaan met gratis verzenden en 1 dahlia gratis. Op 8 feb besteld voor een huwelijksviering, helaas tot op heden nog niks ontvangen (vandaag is het 6 maart)... niet best dus... benieuwd of ik het überhaupt nog wel krijg... echt slecht dit toch!
De knollen zagen er mooi uit
De knollen zagen er mooi uit, ik heb ze gelijk geplant. En een leuk zakje zaadjes als presentje, erg leuk
Snelle afronding van mijn bestelling
Snelle afronding van mijn bestelling. Kwam zoals afgesproken op tijd en netjes ingepakt en verzorgd. Ben er super blij mee. Nu maar afwachten hoe ze het doen in het groei seizoen
Wat een ontzettend fijne website
Wat een ontzettend fijne website. Duidelijk overzichtelijk groot assortiment van zaden knollen en nog veel meer
Product is perfect en met zorg
Product is perfect en met zorg , bezorgd

TOP!!
Vandaag heb ik mijn dahlia's ontvangen die ik besteld heb. De knollen zien er prachtig uit. Zijn per stuk verpakt met een foto van de dahlia op de verpakking. Ook een gratis zakje zaden ontvangen bij mijn bestelling. Superblij met dit bedrijf. Ik beveel dit bedrijf aan en zal zelf in de toekomst ook vaker bestellen bij Blomea

Reply from Blomea
Prima de bestelling ontvangen.
Prima de bestelling ontvangen.
Goed verpakt.
Met gratis bloemenzaad zakje.

Reply from Blomea
Netjes verpakte bollen en zaden
Netjes verpakte bollen en zaden. Moest wat langer wachten,had gemaild met de vraag waarom en ik kreeg netjes een uitgebreide mail terug met de uitleg. (Langere vorst periode)
Zeer tevreden.

Reply from Blomea
Snelle levering als extra een zakje…
Snelle levering als extra een zakje bloemenzaad.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.