BlendyGo Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Zakupiłam blendy go po bardzo zachęcającej opinii siostry.Po zakupie nie zawiodłam się,blender jest wspaniały.To urządzenie można zabrać z sobą wszędzie i zrobić pyszny koktajl na świeżo.Mozliwości j... See more

Rated 5 out of 5 stars

BlendyGo 3 jest cudowny, zero kombinowania. Wrzucam owoce, klikam i gotowe. Jest idealny, bo mogę zabrać go wszędzie nie potrzebując kontaktu z prądem, jedno ładowanie starcza na długo, a zawsze w raz... See more

Rated 4 out of 5 stars

Jestem bardzo zadowolona z obsługi , zamówienie zostało wysłane bardzo szybko, wszystko dobrze zabezpieczone i ładnie zapakowane, spszet dobrze wykonuje swoi funkcji.

Company details

Written by the company

Colorful, powerful & viral across Europe. Meet BlendyGo — the portable blender with BlendPro technology and Pulse Motion mode. Blend your world - shop BLENDYGO now.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

50 reviews in the last 12 months

Write a review

calość super

caloś super, szybki i dobrze blenduje zawsze mam go pod reka

3 July 2026

Reply from BlendyGo

Dziękujemy za 5 gwiazdek!!!!

Rated 5 out of 5 stars

Juz kupuje trzeci blender 🥰 ostatni…

Juz kupuje trzeci blender 🥰 ostatni nawet mamie kupowalam była zachwycona. Szybko. Sprawnie. Ma moc. Podręczny. Więc polecam 😊

Reply from BlendyGo

Dziękujemy! To dla nas ogromna radość, że wracasz po kolejne sztuki 💚

Blender i kubek

Wykonanie produktów o wysokiej estetytyce i bardzo dobrej jakości. Dużym plusem jest możliwość zakupu dodatkowych elementów. Niezawodna, błyskawiczna przesyłka.

Reply from BlendyGo

Dziękujemy za polecenie!! :)

Polecam zakupy w Blenda Go

Polecam zakupy w Blenda Go. Zamówiłam blender, który chwilowo nie był dostępny na stanie, ale zostałam o tym od razu poinformowana. Kontakt ze sklepem był bardzo dobry – na bieżąco otrzymywałam informacje o realizacji zamówienia. Blender został wysłany dokładnie w terminie, który wcześniej mi podano. Doceniam profesjonalne podejście i uczciwą komunikację. Na pewno chętnie zrobię tam kolejne zakupy.

Reply from BlendyGo

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że BlendyGo pomaga szybko przygotować koktajl każdego dnia :)

Produkty wykonane bardzo dobrze

Produkty wykonane bardzo dobrze . Spełniają wszystkie moje oczekiwania. Polecam z calego serca ❤️

Reply from BlendyGo

Dziękujemy! Cieszymy się, że BlendyGo spełnił oczekiwania przy szybkich smoothie 💚

BlendyGo

Bałam się trochę, że nie poradzi sobie z mrozonymi truskawkami a blenduje je szybko i sprawnie. Mycie też jest szybkie i bezproblemowe. Blender jest poręczny i zakrętką dobrze trzyma.

1 July 2026

Reply from BlendyGo

Dziękujemy! Dokładnie o to chodzi w BlendyGo — szybki koktajl zawsze wtedy, kiedy masz na niego ochotę :)

Kolejny BlendyGo…

Po kilku latach używania BlendyGo kupiłam kolejny z najnowszej edycji. Używam go w domu i podróży. Jest super.

Reply from BlendyGo

Dziękujemy za 5 gwiazdek! :)

Pozytywna

Bardzo lubię blendy go - sprawdza się doskonale. To mój drugi - blendy go 3 jest większy od poprzednika, ale równie wygodny.

Dziękujemy! Miło to słyszeć! Planujemy kolejne kolekcje <3

BlendyGo sprawdza się świetnie

BlendyGo sprawdza się świetnie. Zamówiłam z polecenia i już wiem że będę korzystać cały czas. Dzieci uwielbiają z niego szejki a mój numer jeden to kawa mrożona w nim robiona. Na jednym ładowaniu można naprawdę dużo razy korzystać. Jest poręczny i łatwy do zabrania w drogę. A do tego wygląda elegancko.

Reply from BlendyGo

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że jakość i kolory BlendyGo przypadły Ci do gustu 😊

Świetny kontakt ze sprzedającym

Świetny kontakt ze sprzedającym, wszystko przychodzi bardzo dobrze zabezpieczone, wysyłka ekspresowa. Jesteśmy bardzo zadowoleni

30 June 2026

Reply from BlendyGo

Dziękujemy za kolejny zakup! Bardzo nas cieszy, że BlendyGo to już sprawdzony wybór 😊

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look