Blackman Personal Training Reviews 14

Company details

1. Personal Trainer
  2. Fitness and Nutrition Service

Written by the company

Sinds 2006 heb ik in diverse fitnesscentra in Noord Holland gewerkt als fitnessinstructeur, groepslesinstructeur en beweegbegeleider van mensen met overgewicht en pre-diabetes. In 2014 ben ik voor mezelf begonnen als Personal Trainer. Mijn doel is om iedereen die gemotiveerd is om energieker, gezonder, sterker en fitter te worden te helpen naar een nieuwe leefstijl aan de hand van voeding en training. Neem gauw contact met mij op voor een kennismakingsgesprek en dan help ik ook jou met het verbeteren van jouw vitaliteit.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Wat ik erg fijn vind aan de trainingen…

Wat ik erg fijn vind aan de trainingen is dat er goed gekeken wordt naar waar mijn lichaam toe in staat is. Zelfs wanneer ik denk een bepaalde oefening niet te kunnen wordt ik uit mijn comfortzone gehaald waardoor ik niet alleen lichamelijk groei, maar ook mentaal. Daarnaast krijg ik ook veel goede adviezen wat betreft voeding waardoor ik nog sneller mijn gewenste resultaat bij mezelf kan zien en dat motiveert mij nog meer om alles uit de trainingen te halen!

Reply from Blackman Personal Training

Dank D! Fijn om te lezen.

Rated 5 out of 5 stars

Super fijne personal training in Alkmaar!

We trainen inmiddels al ruim 1,5 jaar bij Fodé en zijn enorm blij met hem! Hij helpt ons elke keer weer sterker te worden, door ons continue uit te dagen en goed te begeleiden. Echt een aanrader voor als je niet alleen fitter, maar ook sterker en soepeler wilt worden. En doordat je elke keer andere trainingen doet, wordt je niet alleen fysiek, maar ook mentaal geprikkeld! Zo is het elke week weer een feestje om hier te trainen.

Reply from Blackman Personal Training

Dank je wel Britt. Ik ben blij dat je er elke week weer bent samen met Yannick, ook al zeg je na elke training dat je de volgende training niet meer komt! :-D

Rated 5 out of 5 stars

Zeer fijne serieuze positieve bekwame trainer

Fodé traint in een positieve sfeer zonder druk maar wel met uitdagingen die ik aankan zodat ik kom waar ik wezen wil. Ook als ik een blessure heb kan ik doortrainen want ik krijg dan onmiddellijk een aangepast programma en dat programma zorgt er dan tegelijk ook voor dat de blessure verder opknapt. Fantastisch! Fodé is een zeer serieuze trainer, anders dan anderen door zijn sportopleiding in combinatie met zijn yoga training. Wat ook heel fijn is: Hij vraagt op welke muziek je lekker traint! Zodat ik niet in die keiharde 'bonkmuziek' hoeft te trainen waar ik niet van houd. Zelf ben ik ALO-er en ik vind Fodé een zeer bekwame trainer!

19 October 2025
Unprompted review

Reply from Blackman Personal Training

Dank je wel voor deze mooie woorden! Erg fijn om te lezen.

Rated 5 out of 5 stars

Fodé is een super enthousiaste…

Fodé is een super enthousiaste goedlachse trainer waarbij wij al een paar jaar trainen. Elke week weer leuke nieuwe uitdagende training.
Het mooiste is dat wij ondanks kleine "beperkinkjes" toch door kunnen trainen. Hij verzint altijd wel iets wat we wel kunnen doen.
En je kan zelf de musiek uitkiezen waar je op traint dus niet alleen maar bonke-bonke-hard-core :-)

19 October 2025

Reply from Blackman Personal Training

Dank je Joop, het is inderdaad al een paar jaar. Wat vliegt de tijd als je plezier hebt. En dat heb ik zeker met jullie. Leuk om te lezen dat de muziek past bij wat jullie graag horen!

Beste Fodé,

Beste Fodé,

Graag deel ik mijn verhaal.
Voordat ik met jouw programma begon, voelde ik me vaak moe, had ik weinig energie en miste ik motivatie om te bewegen. Ik dacht dat het gewoon bij mijn leeftijd hoorde.

Een tijdlang volgde ik het populaire keto-dieet, maar in mijn geval – met insulineresistentie en een vervette lever – maakte het mijn gezondheid alleen maar slechter. Ondanks mijn discipline leverde het geen enkel positief resultaat op.

Pas het voedingsplan dat jij voor mij opstelde — zo anders dan de huidige trends — bracht echte veranderingen. Ik ben afgevallen, slaap beter, voel meer rust en heb veel meer energie in het dagelijks leven. Mijn bloedwaarden zijn goed en de vervetting van mijn lever begint zich langzaam terug te trekken.

Ik begin me opnieuw goed te voelen in mijn lichaam, ook al weet ik dat het nog maar het begin is van mijn reis. Mijn huid straalt, mijn haar is sterker en gezonder dan ooit.

Dank je, Fodé, voor je kennis, je steun en je geduld. Wat jij doet, heeft echt betekenis en brengt tastbare resultaten.

Hartelijke groet,
Alicja

Reply from Blackman Personal Training

Dag Alicja, nogmaals dank voor dit prachtige stukje wat je hebt geschreven over jouw ervaring bij mij. Een korte maar krachtige periode. Bedankt voor jouw vertrouwen in mij!

Persoonlijk trainingsschema

Een op maat gemaakt afwisselend samengestelde training onder vakkundige begeleiding.

16 October 2025

Reply from Blackman Personal Training

Dank je Marga! Na jaren geniet ik nog steeds van jouw enthousiasme en inzet. Maar ook dat je meezingt en beweegt op de classic motown hits!

Rated 5 out of 5 stars

Personal training met een hoofdletter…

Personal training met een hoofdletter P!

Goede afwisselende trainingen op maat, met een doel voor ogen. Hierdoor kan je (als je wilt) echt je grens verleggen en stapsgewijs beter worden. En daarnaast is het ook gewoon gezellig!

Daddyo! Thanks man!

Goede trainingsopbouw

Fodé past de training aan, aan wat je aankunt en bouwt de training goed op. Het is gezellig en er worden afwisselende oefeningen gedaan die goed zijn voor het hele lichaam.

Dank je wel Renée!

Goede afwisseling

Ik train inmiddels al 2 jaar bij Blackman Personal Training en het blijft leuk én uitdagend. De trainingen zijn lekker afwisselend en de persoonlijke begeleiding zorgt ervoor dat ik steeds net wat meer durf en kan. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen — precies de juiste combinatie. Ik ga elke week met plezier trainen!

Unprompted review

Dank je wel Laura!

Voordat ik Fodè leerde kennen

Voordat ik Fodè leerde kennen, dacht ik dat trainen gewoon hard werken aan je lichaam was — zweten, vermoeidheid, cijfers op de weegschaal. Nu weet ik dat het iets veel diepers is. Want als je de juiste trainer ontmoet, wordt training meer dan alleen fysieke inspanning — het wordt een ontmoeting met jezelf.

Fodè heeft een zeldzame gave: hij ziet mensen zoals ze echt zijn. Hij oordeelt niet, vergelijkt niet, dringt niets op. Hij luistert. Observeert. En met zijn rustige kracht leidt hij je stap voor stap naar die plek waar je zelf nooit durfde te komen — naar dat moment waarop je begint te geloven dat alles mogelijk is.

Er is iets aan hem dat moeilijk in woorden te vatten is — een combinatie van wijsheid, empathie en vastberadenheid. Hij motiveert zonder te schreeuwen. Hij daagt je uit, maar met zorg. Hij maakt je sterker, maar met zachtheid. Dankzij hem leer je dat doelen niet ver weg zijn. Dat je lichaam meer kan dan je denkt. En dat je geest, als je haar vertrouwt, je grootste bondgenoot wordt.

Met elke training groeit niet alleen je conditie, maar ook je zelfvertrouwen. Je begint je goed te voelen in je eigen lichaam. Je leert respect, geduld en dankbaarheid. Wat ooit onmogelijk leek, wordt opeens werkelijkheid — omdat Fodè in je gelooft, zelfs op de momenten dat jij dat zelf niet doet.

Het maakt niet uit waar je begint. Hoeveel je weegt, wat je kunt of hoe je eruitziet. Bij hem is er geen schaamte, alleen ruimte om te groeien. Elke beweging, elke sessie, elk gesprek wordt een stukje van de weg naar je doel — en naar jezelf.

Dankzij hem heb ik begrepen dat de mooiste verandering niet in de spiegel gebeurt, maar vanbinnen. En zodra daar kracht en rust ontstaan, volgt het lichaam vanzelf.

Als je een trainer zoekt die je niet alleen leert hoe je je doelen kunt bereiken, maar je ook laat houden van de weg ernaartoe — dan is Fodè degene die je zoekt.

Reply from Blackman Personal Training

Wauw, dank je wel Wiedzmina!

Rated 5 out of 5 stars

Trainingen bij Blackman is echt heel…

Trainingen bij Blackman is echt heel professioneel, hij kijkt echt goed naar je houding en wat je aankan. Ook daagt hij je uit om toch dat kleine beetje wat er nog inzit eruit te halen. Maar gaat niet over de grens van wat je aan kan, de lessen zijn gevarieerd en ook gezellig. Ook goede adviezen over voeding kortom een hele goede leuke lieve zeer sportieve personal trainer.

Dank je buuf! ;-)

Rated 5 out of 5 stars

Goede persoonlijke begeleiding en blijvend resultaat!

Een tijdje terug heb ik bij Blackman Personal Training getraind, vooral gericht op mijn benen. Ik kreeg toen hele waardevolle tips over hoe ik mijn rug recht kon houden en mijn buikspieren goed kon gebruiken tijdens de oefeningen daar heb ik nu nog steeds profijt van!

De sfeer tijdens de trainingen was heel prettig en persoonlijk. De begeleiding was gericht op wat ik nodig had, waardoor het echt bij mij paste. Zeker een aanrader voor wie serieus aan de slag wil met persoonlijke training en goede begeleiding.

15 October 2025

Bedankt voor alles man!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look