Fantastisk have. Med smukke blomster og keramik kunst 🌹 hyggeligt område hvor dyrene er 🌞. Negativ: Vi havde bestilt bord og smørrebrød til 25 per. Vi skulle mindes vor mor.Der var igen ikke styre... See more
Company replied
Absolut fantastisk. Vi var afsted 2 større børn, en på 1 år og 2 voksne. Det var super dejligt, snaksagligt personale, især en ældre dame som virkede rigtig sød. Haverne var utrolig flotte og dyrene... See more
Company replied
En af min ynglings steder at komme vis jeg boede i byen så havde jeg købt sæson kort helt klart et sted man skal besøge
Company replied
Vi købte for mange billetter og læste på deres hjemmeside at man kunne returnere dem for et gebyr på 25 kr stk men Okay. Vi var nød til at ringe og skrive til billetsalg og birkegårdens haver i flere... See more
Company replied
En idyllisk og hyggelig familiepark på Vestsjælland. Med sine fem meget forskellige og smukke haver, legepladser, dyreområde, minigolf m.m. byder stedet på aktiviteter for enhver smag og aldersgruppe. Kommer du med børn, er her masser af sjove aktiviteter. Gå på skattejagt i de smukke haver, prøv den udfordrende Tarzanbane i skoven, leg på legepladserne og mød de tamme dyr, bl.a. geder, æsler og kaniner. I Birkegårdens Haver er der rig mulighed for at spise medbragt mad eller benytte den hyggelige café. Gavebutikken byder på masser af inspiration til både gaver, have og hjem.
Denmark
No recent history of asking for reviews
Så fint og hyggeligt sted, for både børn og voksne. Kan varmt anbefales. Hyggelig atmosfære, venligt personale, søde dyr, og en dejlig oplevelse for familien.
Fantastisk sted for børn og voksne😍.
Kan varmt anbefales til et kort eller langt besøg😊.
Man skal dog være opmærksom på lidt skarpe priser😊.
Jeg havde aldrig hørt om dette smukke sted, indtil jeg en dag så det på en hjemmeside, i forbindelse med at jeg kiggede efter serværdigheder at opleve med små børn. Et fantastisk sted som man skal opleve når foråret viser sine smukke farver, og et sted for alle aldersgrupper. Mor nød en tur i haverne, og børnene nød at kæle med alle de søde dyr og lege på legepladserne. Bestemt et besøg værd!
Her ses flotte haver anlæg der giver ro og tid til fordybning, har man madpakken med er der muligheder for at nyde denne, hvis ikke er der cafeteria . Børnene har mulig hed for at klappe dyrene.
Har besøgt stedet 2 gange