Billigmaskinleje Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Nem bestilling og super vejledning fra Jacob ved levering. Da vi havde problemer med maskinen på en helligdag, gik der kun få minutter fra vi kontaktede Jacob, til problemet var løst i samarbejde m... See more

Rated 5 out of 5 stars

Der kan ikke sættes en eneste finger på service, maskiner eller priser, når det gælder Billigmaskineleje.dk Jakob er top professionel, mega sød, han er altid er til at få fat i og han ved virke... See more

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Super kundeservice og reaktionshastighed

Super oplevelse. Jeg skulle bruge affugtere a.s.a.p og de kunne levere samme dag. I tiden efter var der bøvl med mit forsikringsselskab, men Billigmaskinleje var super hjælpsomme og fleksiblesamt svarede meget huirtig. Desuden er prisen i bund. Firmaet kan klart anbefales.

31 January 2025
Rated 5 out of 5 stars

Sparede mere end 50% end ved leje hos…

Sparede mere end 50% end ved leje hos Johannes Fog - både med levering og afhentning, samt mere udstyr inkluderet i prisen til minigraveren. Super service, levering til tiden og helt igennem en positiv oplevelse. No nonsense, ingen skjulte "rengøringsgebyrer" og alle aftaler overholdt!

9 October 2024
Rated 5 out of 5 stars

Rigtig gode maskiner og service

Har haft en rigtig god oplevelse med lej af en minigraver + dumper hos Jacob. Han er virkelig venlig, god til at give råd og maskinerne fungerede lige som de skulle - jeg er sikker på at vi kommer igen :)

28 September 2024

Virkelig god oplevelse

Vil gerne give mine bedste anbefalinger af billigmaskinleje, nemt at bestille, fleksibel ved afhentning og aflevering i en sådan grad, at det er her jeg ser først, når jeg har brug for at leje maskiner

18 April 2024
Rated 5 out of 5 stars

Der kan ikke sættes en eneste finger på noget...

Jakob er top professionel, mega sød, han er altid er til at få fat i og han ved virkelig hvad han laver, så man altid føler at man får det bedste og meste for pengene.

Kæmpe anbefaling herfra!

Morris O.

17 April 2024

Super nemt.

Havde en super oplevelse hos Jacob og Billigmaskinleje. Det var næsten som at låne grej hos en kammerat. Kan varmt anbefales.

6 April 2024
Rated 5 out of 5 stars

Gode priser og god service

Skulle bruge nogle maskiner i forbindelse med en kælderrenovering. Faldt over billigmaskinleje.dk som havde et godt udvalg og det jeg skulle bruge til gode priser. Kommunikationen med Jacob var super god og både service og udstyr var til UG. Derudover fik jeg en masse råd og vejledning til selve udførelsen af renovering. Kommer helt sikkert til at leje hos Jacob igen til næste store projekt.

6 January 2024

Is this your company?