En bilforhandler (Thomas) som tog imod med åbne arme. Overdrog elbilen, en let-brugt Cupra Born, til testkørsel. Endte med at købe bilen, og fik fornemmelsen af en sælger som ønskede at køber fik en g... See more
See what reviewers are saying
Jeg har fornyeligt købt en Vw ID4 ved Bilhuset Jylland. Det var en uforglemmelig oplevelse at, handle med Phat. Han var engageret og rådgav mig hele vejen igennem handlen. Jeg følte mig virkelig i try... See more
Trygt og venlig betjening. Phillip lyder som en dedikeret og engageret sælger der giver sig tid til dig, han husker dig og du føler dig set og ikke bare endnu en kunde. Tak for en god handel den 20/4-... See more
En utrolig behagelig og tryg proces fra start til slut. Vi har handlet med Philip som har været super imødekommende og venlig. Handler gerne bil her igen. - Jeppe og Stine
Written by the company
Hos Bilhuset Jylland finder du et bredt udvalg af nyere brugte biler til skarpe priser! Når du handler ved Bilhuset Jylland er høj service og tillid en selvfølge, og vi stræber altid efter at indfri dine ønsker og behov. Uanset om du søger en ny bil eller rådgivning, står vi klar til at hjælpe dig. Besøg os hos Bilhuset Jylland, hvor vi sørger for, at du forlader butikken med et smil på læben!
Soldalen 2, 7100, Vejle, Denmark
- info@bilhusetjylland.dk
- bilhusetjylland.dk
Super fin oplevelse med køb af bil hos…
Super fin oplevelse med køb af bil hos dem. God service. Der var ikke noget at sætte en finger på.
Behagelig betjening
Har været rundt og kigge på flere Grandland x Hybrid og faldt for et flot eksemplar hos Bilhuset Jylland. Jeg fik en rigtig god behandling hele vejen igennem handlen. Jeg kan varmt anbefale Bilhuset Jylland
Få din næste drømme bil her!!
Har været på jagt efter en opgradering fra min lille Skoda city go
Til en store bil. Fandet en super flot Tesla long range, på Bilbasen og var nede og kigge på den i det Bilhuset Jylland.
Bliver taget godt og professionelt imod af Thomas som hurtigt kunne give en skarp/fair pris på min gammel Skoda uden problemer. Super rar og afslappet stemning i butik, ærlige og professionelle mennesker og hvis du er på udkig efter en brugt Tesla så tag her hen! Thomas som solgte til mig, havde alt den viden, man skulle brug og mere til hvis man er ny til elbiler og især Tesla!
Altid gode priser!
Ærligt og fair service!
Og super fede biler!
Tag her hen, når du skal have din næste bil!
En oplevelse i særklasse!
Jeg købte en Tesla Model Y ved Philip hos Bilhuset Jylland og havde en rigtig god oplevelse. De går en ekstra mil for den gode service og ikke mindst for slutproduktet. Jeg oplevede at resultatet af de småting, der skulle laves, oversteg vores oprindelige aftale. Jeg oplevede jævnlige opdateringer på klargøringen. Jeg oplevede en ærlig sælger. Jeg er meget tilfreds. Kan varmt anbefale Bilhuset Jylland næste gang du skal købe bil.
Skarp pris.
Service i særklasse.
Overgår dine forventninger.
Solgte min lækre Mercedes-Benz CLA til…
Solgte min lækre Mercedes-Benz CLA til dem i en ren handel, da jeg skulle noget andet. Super professionel betjening. Fik en pris vi begge kunne være glade for. Aflevering og betaling gik problemfrit. Kan klart anbefales at besøge denne butik for en god handel 👍
Jeg har købt en VW Up gti fra 2020
Jeg har købt en VW Up gti fra 2020. Super service og alle aftaler er overholdt. Kommer gerne igen😊
Mvh
Henning
Salg af bil
Vi solgte vores bll til Bilhuset Jylland, og det var en helt igennem tryg, behagelig og positiv oplevelse.
Virkelig nogle flinke og kompetente medarbejde.
Kan varmt anbefales.
Har købt en Mazda 2 af Philip fra…
Har købt en Mazda 2 af Philip fra bilhuset Jylland, super godt service!

Reply from Bilhusetjylland
Brugt bil køb
Jeg søgte på nettet efter en brugt bil. Så at BilhusetJylland havde lige præcis denne rette bil for mig - ringede og personalet var meget behjælpelige med at reservere bilen så den ikke blev solgt før jeg kunne nå frem til Bilhuset. God betjening ved prøvekørelse af bilen , samt ved handel og afhentning . Alt i alt fik jeg hurtig tillid til personalet og meget tilfreds med mit køb.
Venligt og imødekomme personale
Venligt og imødekomme personale. Høj faglighed og god tid til at hjælpe med at finde den helt rigtige bil til mig.