Fantastisk service og super gode priser. Vi skulle have skiftet en forrude lidt akut. Vi fik en tid dagen efter. Vi blev mødt med et smil og imødekommenhed. Ruden blev hurtigt skiftet og der blev fort... See more
Company replied
Ekstraordinær god service. Jeg skulle have repareret 2 stenslag, og det skulle helst ske hurtigt. Jeg booker en tid på deres hjemmeside, og jeg får allerede mulighed for at ankomme dagen efter. M... See more
Company replied
Jeg ringede i onsdags for at bestille tid da jeg desværre havde fået en flænge i min forrude. Der var en flink og frisk pige i telefonen der gav mig en god pris og de kunne skifte ruden allerede 2 dag... See more
Fik lavet 2 stenslag. Den ene var meget lille. Efter rep. Er der nogle fine ridser efter reperationen. Jeg er udmærket klar over at man altid ville kunne se det. Men ridser ude om stenslaget efter rep... See more
Company replied
Hos Bilglasgruppen Sjælland er vi specialister i alt indenfor reparation af bilglas, herunder udskiftning, kalibrering og reparation af stenslag. Vi udfører reparation af stenslag eller skifter bilrude, på vores værksted i Ishøj, eller hos dig - uanset om det er på din bopæl, eller på din arbejdsplads. Vi er Danmarks bedste indenfor reparation og udskiftning af forrude og reparation af stenslag - og tilmed også de billigste! Du kan se priseksempler på ny forrude eller pris på reparation af stenslag her. Vi bruger altid glas af god kvalitet, glas som er E mærket og alle standarder overholdes efter gældende forskrifter. Derfor giver vi dig 5 års garanti på alle vores udskiftninger. Husk at du har frit værkstedsvalg!
Baldershøj 36A, Ishøj, 2635, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours

Reply from Bilglasgruppen Sjælland
Prisen lå markant under andre udbydere, og så endda nemt og hurtigt at få tid.

Reply from Bilglasgruppen Sjælland
Personalet var søde og effektive, men der er en sløret cirkel på min forrude efter reparation af stenslag. Derudover er der stadig et lille stenslag synligt under reparationen - dette vil jeg måske gerne være blevet spurgt om også skulle udbedres, så vi fik det hele med i en omgang.

Reply from Bilglasgruppen Sjælland
Det guk hurtigt med st få skiftet ruden. 👍👍👍👍👍De var søde og imødekommende

Reply from Bilglasgruppen Sjælland
Alt gik perfekt, booking uden bøvl og tid dagen efter, tekniker mødte præcist på aftalte klokkeslæt. Arbejdet tog præcist den tid som blev lovet. Alt i alt bare perfekt uden bøvl
Der var ovenikøbet sat en ny p-skive i og bak spejlet var justeret :-)

Reply from Bilglasgruppen Sjælland
Alt spillede fra første ring til opgaven var udført

Reply from Bilglasgruppen Sjælland
God tone og højt humør fra medarbejderen gjorde dette besøg til en god oplevelse.

Reply from Bilglasgruppen Sjælland
Fik skiftet forrude til en fornuftig pris med kort ventetid på to timer i ishøj.
Prisen var ca 1000 kr lavere end andre steder.

Reply from Bilglasgruppen Sjælland
Virkelig god pris med god service 🙌
Kan kun anbefale dem :-)

Reply from Bilglasgruppen Sjælland
Har ikke fået min faktura og radioen fungerer ikke ordentligt den kradser

Reply from Bilglasgruppen Sjælland
Rigtig god service og super pris forhold til andre priser. Derudover gratis p-skive

Reply from Bilglasgruppen Sjælland
Bilglasgruppen var hurtige og effektive, og de havde oven i købet behageligt personale! 😁

Reply from Bilglasgruppen Sjælland
Rigtigt god service. Det gik hurtigt.
Jeg kom ind kl 07:30 og de var færdig omkring 09:00 så jeg kunne nå på arbejde. Prisen var den bedste på markedet for min VW Up. Alt i alt en meget tilfreds kunde her.