Super!!
Voor het eerst de thee van Bij Xann besteld. Alleen het pakketje ontvangen was al een feestje. De thee is van goede kwaliteit, je kunt er gewoon niet vanaf blijven. Heerlijk! Dit was de eerste maar zeker niet mijn laatste bestelling.
Ontdek de wereld van thee bij Bij Xann! Ben jij een echte theeliefhebber? Bij Xann vind je meer dan 30 smaken losse thee, zorgvuldig samengesteld voor elk moment van de dag. Van frisse groene thee tot kruidige melanges en zachte bloemeninfusies. Maak je theemoment compleet met onze stijlvolle accessoires én geef een leuk cadeau met onze originele theepakketten. Perfect om jezelf te verwennen of een ander blij te maken! Genieten begint bij www.bijxann.nl
Postbus 128, 8330 AC, Steenwijk, Netherlands
In Steenwijk getroffen op de kerstmarkt. Hartstikke vriendelijk, en een groot aanbod! Gekozen voor 2x chocobol en appeltaart vruchten thee! Echt heerlijk! Ik raad dit bedrijf zeker aan! Ontzettend bedankt Xander!
Een fijne, duidelijke website.
Levering met zorg gedaan.
Zowel thee als chocolade poducten echt een aanrader.
Het pakket is goed verzorgd en zelfs deze periode met een Kerstkaartje! Snelle levering.
Snelle levering!! Lekkere thee en chocolade🤭 bestellen ging super!!
Bij toeval kwam ik bijxann tegen op internet. Ik zocht een leuk kadootje voor Kerst. En gevonden. Besteld en het kwam keurig verpakt aan. Een echte aanrader.
De thee is van uitzonderlijke kwaliteit: rijk van smaak, prachtig verpakt en met zorg samengesteld. Iedere kop is een moment van rust en genot. Een absolute aanrader voor wie waarde hecht aan pure, verfijnde en speciale soorten thee. 🌿🫖
Super snel verzonden, en met zorg ingepakt! Erg leuk om cadeau te geven of zelf van te genieten
Bijxann heeft mooie produkten en voor ieder wat wils qua thee genoeg soorten om uit te kiezen. Ik had een mooi cadeautje nodig en die zeker gevonden voor een thee liefhebber, netjes ingepakt en op tijd bezorgd.
Super lekkere producten en snelle levering! De website is ook mooi aangekleed.
Wat een leuke winkel. Een duidelijke website. Van verschillende soorten een kleine verpakking laten komen, dit pakket werd binnen 3 dagen bij ons bezorgd. Mooi en goed ingepakt. Wij zijn zeer tevreden en gaan dan ook zeker vaker een bestelling plaatsen.
Superleuke en lekkere producten, mooi verpakt. Echt een kadootje!
De producten waren goed. Lekkere en goede kwaliteit producten! Zeker voor herhaling vatbaar.
Learn more about other kinds of reviews.