See what reviewers are saying
Wij kwamen via werkspot in contact met Van der Bijl Installatietechniek. Telefonisch werden wij super geholpen door Stef en vervolgens is een afspraak gemaakt met Bart. Bart gaf verschillende tips hoe... See more
Company replied
Company replied
Company details
Written by the company
Van Der Bijl Installatietechniek is jouw erkend installateur en elektricien in de regio Twente, Achterhoek en Drenthe. Bij ons staan duidelijk advies, transparante offertes en een vlotte, plezierige communicatie centraal. Onze missie is om de wereld van elektra toegankelijk en begrijpelijk te maken voor iedereen. Of het nu gaat om het aanpassen van je meterkast, het installeren van een laadpaal bij je thuis, het frezen van nieuwe leidingen voor elektra, of het plaatsen van nieuwe stopcontacten, perilex-aansluitingen of zonnepanelen, wij zijn een allround installatiebedrijf dat geen uitdaging uit de weg gaat. Als erkend installateur en lokale elektricien kunnen we snel schakelen en houden we de lijntjes kort. Dat is de kracht van lokaal ondernemen, en daar zijn we trots op! Bij welke klus kunnen we jou helpen?
Contact info
Ter Wadding 20, 7608LH, Almelo, Netherlands
- 0546237077
- info@bijvanderbijl.nl
- bijvanderbijl.nl
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Bart heeft goed werk bij ons verricht
Bart heeft goed werk bij ons verricht. Toen alles klaar was hebben we hem gebeld omdat wij dachten dat die afvoer niet goed zat. Hij kwam opnieuw langs en toen hij uitlegde waarom hij voor deze oplossing had gekozen, snapte wij dat. Onze zoon is een bus aan het verbouwen. hij kijkt mee en geeft advies. Wij gaan in de toekomst zeker gebruik maken van zijn diensten.
Waardeloos!
Contact opgenomen met Bart over een renovatie van een jaren 80 huis. Meerdere bezoeken gehad van Bart zelf en zijn team. Begin Jan 2026 zou er een offerte komen. Nooit meer iets gehoord, ook niet na een aantal berichten/herinneringen. Waardeloos natuurlijk dat je een mogelijke klant zonder bericht keihard laat vallen. Als het uiteindelijk niet past, wees dan in elk geval zo fatsoenlijk om dat door te geven.
Goede samenwerking en korte lijntjes
Goede samenwerking en korte lijntjes. Levert goed werk af en is strak in de planning. Kortom een goede investering
Top dienstverlening/service en super…
Top dienstverlening/service en super snel beschikbaar, daarnaast snel reactie op berichten/telefoontjes.
Hopeloos
Hopeloos. Komt afspraken niet na. Vreselijk arrogant jochie die Bart

Levert mooi werk
Levert mooi werk! Van der Bijl heeft bij mij verschillende installatiewerkzaamheden uitgevoerd ter voorbereiding op het storten van schuimbeton.
Nieuwe badkamer
Super blij en tevreden met onze nieuwe badkamer geïnstalleerd door Van der Bijl Installatietechniek. Echte vakmensen, makkelijke en directe communicatie. Zeker aan te bevelen, leveren goed werk af 👌🏻👌🏻
Uitstekend bedrijf en komt afspraken…
Uitstekend bedrijf en komt afspraken perfect na.
Laadpaalinstallatie: van der Bijl 1e keuze!
Werd door verschillende aanbieders benaderd toen we een laadpaal wilden laten stalleren. De communicatie met van der Bijl Installatietechniek was veruit het prettigst. Duidelijke informatie over mogelijkheden en advies over de diverse opties. Na een bezoek aan huis en het beoordelen van de situatie volgende snel een keurige offerte. Na het verstrekken van de opdracht conform offerte werd er snel een afspraak gemaakt voor de daadwerkelijke installatie, die netjes en professioneel werd uitgevoerd. Door een probleem om de kruipruimte te bereiken duurde de klus langer dan verwacht, maar direct de volgende dag werd het volledig afgerond. Ook later bij praktische en technische vragen zijn ze snel voor antwoorden en advies beschikbaar en komen zelfs voorrijden om het probleem ter plekke (in de service inbegrepen) te verhelpen. Een zeer prettig en kundig bedrijf uit en in de oostelijke regio om mee samen te werken. Wellicht iets duurder dan landelijke prijsvechters van ver buiten de provincie, maar hun uitstekende en snelle service is buitengewoon. Ik kan de algemene positieve reacties op Trustpilot volledig onderschrijven.
Blij met de diensten van Van der Bijl
Blij met de diensten van Van der Bijl! Ze waren snel, konden ons snel helpen en hebben vakkundig meegedacht met onze vraag. Heel erg fijn!
Ik kan ze van harte aanbevelen!
Wij zijn erg te spreken over Bart en…
Wij zijn erg te spreken over Bart en zijn team. Alle vakmensen werkten zorgvuldig en waren stuk voor stuk heel vriendelijk. Erg tevreden over de communicatie en de gemaakte afspraken en natuurlijk het eindresultaat. Hartelijke groet, fam Ceder
Wat zijn we blij met hoe jullie je werk…
Wat zijn we blij met hoe jullie je werk uitvoeren en in ieder geval ons vertrouwen te volle genieten.
Een ieder die op zoek is naar een goed adres vwb deze kanjers kunnen leveren. Ga ervoor en maak met hen afspraken die ze ook echt nakomen. Vr gr Ruud en Liesbeth Almelo
Uitstekend
Heel fijne communicatie en erg tevreden met het geleverde werk. Alles netjes volgens afspraak, de boel netjes achtergelaten. Top!
Zeer tevreden!!
Ik heb onlangs de diensten van Van der Bijl Installatietechniek ingeschakeld voor een installatieproject in mijn huis, en ik kan niet anders dan positief zijn over mijn ervaring. Vanaf het eerste contact was het team professioneel en behulpzaam. Ze namen de tijd om naar mijn wensen te luisteren en gaven deskundig advies over de beste oplossingen voor mijn situatie.
De installatie zelf verliep soepel en efficiënt. Het team arriveerde op tijd en werkte hard om het project binnen de afgesproken termijn te voltooien. Ze waren zeer ervaren en zorgden ervoor dat alles perfect werd geïnstalleerd. Wat ik vooral waardeerde, was hun aandacht voor detail en de netheid waarmee ze hun werk uitvoerden. Na afloop lieten ze de werkplek schoon achter.
Daarnaast was de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend. Voor de kwaliteit van het werk dat ze hebben geleverd, vond ik de kosten zeer redelijk. Ik kan Van der Bijl Installatietechniek ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare en professionele installatiediensten.
Zeer tevreden
Goede communicatie en goed en snel werk geleverd. Al het leidingwerk gereed gemaakt inclusief nieuwe aanleg van een riolering om een badkamer te realiseren.
Aanleg laadpaal en meterkast aanpassing
Snel een offerte ontvangen. Na akkoord was het binnen een week geregeld. Laadpaal en aanpassingen in de meterkast perfect uitgevoerd door Kevin. Als er weer wat moet gebeuren komen we zeker terug.
Chapeau.
Goede kwaliteit, Heldere communicatie, Prima offerte
Van der Bijl heeft bij ons een laadpaal aangesloten. Het is een zeer betrouwbaar en prettig bedrijf om mee samen te werken. De communicatie verloopt helder en rechtstreeks, wat erg fijn is. Ze bieden een duidelijke en nette offerte aan, en het uitgevoerde werk is van uitstekende kwaliteit. Voor mijn volgende installatie klus zal Van der Bijl zonder twijfel mijn eerste keuze zijn!

Laadpaal en nieuwe meterkast, Topbedrijf
Na prettige communicatie met Stef een duidelijke offerte ontvangen.
Bart heeft onze laadpaal perfect geïnstalleerd.
Onze meterkast bleek nodig aan vervanging toe en ondanks dat ze druk zijn hebben ze deze een paar dagen later ook vervangen.
Fijne jongens om mee te werken!

Prima installatie nieuw groepenkast
Donderdag 16-Jan-2025 heeft Van Der Bijl Installatietechniek bij ons nieuwe appartement in Enschede de meterkast vervangen. Het was een ouderwetse kast met 6 groepen met keramische zekeringen en die is nu vervangen door een mooie nieuwe kast met 11 groepen en 1 kookgroep (alle met installatieautomaat dus geen zekeringen meer vervangen)
Het werk is snel, adequaat, netjes en conform afspraak uitgevoerd.
Nieuwe kast ziet er strak uit, heel anders dan het allegaartje van de oude kast.
Kortom uitermate tevreden klant!

Reply from Van Der Bijl Installatietechniek
Ben zeer tevreden over dit bedrijf
Ben zeer tevreden over dit bedrijf, wij hadden een probleem met een stopcontact, gebeld en binnen een uur was er een electricien en met 15 minuten was het opgelost. Top, aanrader.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.