Wij gebruiken de Big Green al ruim 5 jaar en zijn enthousiast over het product en de hele goede service van het bedrijf. Wij hebben veel minder last van de kalk in ons water sinds we de Big Green gebr... See more
See what reviewers are saying
Ik heb hem nu een aantal jaar en ik ben erg tevreden over dit systeem. Het water smaakt merkbaar beter en we hebben minder last van kalkaanslag. Installatie was eenvoudig en het systeem werkt gewoon... See more
Normaal schrijf ik niet vaak reviews, maar deze wil ik toch graag in het zonnetje zetten, de Biggreen hebben wij nu 7 jaar in gebruik en zijn er zeer tevreden over, het is makkelijk schoonmaken, gee... See more
Zeer tevreden met de goede service en met de kwaliteit van het filter. De kalk resten veeg ik nu zo weg bij het schoonmaken van de badkamer, en daarbij is het water ook nog is super lekker!
Heerlijk drinkwater
Drinkwater smaakt heerlijk en het schoonmaken van de badkamer is zo gebeurd zonder ontkalker. Apparaat doet wat het moet doen, aanrader!
Erg goed geholpen door de medewerker…
Erg goed geholpen door de medewerker van big green! Super tevreden en aan te bevelen!!
Snel en vakkundige installatie.
Snel en vakkundige installatie.
Vriendelijke vakmensen.
Opgeruimd en schoon weer achtergelaten.
En ….. het werkt echt.
Erg tevreden
Wij gebruiken inmiddels enige tijd het waterfiltersysteem van Big-Green en zijn er erg tevreden over. Het systeem werkt op basis van TAC-technologie, waardoor kalk wordt omgezet in onschadelijke kristallen in plaats van dat het zich vastzet op leidingen, kranen en apparaten. Het grote voordeel is dat er geen zout of chemicaliën nodig zijn en dat de natuurlijke mineralen in het water behouden blijven.
Sinds de installatie merken we duidelijk verschil: minder kalkaanslag op kranen, de waterkoker blijft veel langer schoon en ook de douchewand is een stuk makkelijker schoon te houden. Daarnaast smaakt het water veel beter en blijft de waterdruk volledig behouden.
Wat we vooral waarderen is dat het systeem vrijwel onderhoudsvrij is. Geen gesleep met zoutzakken zoals bij traditionele waterontharders, maar gewoon een duurzame en slimme oplossing die continu werkt.
Kortom: een mooi, degelijk product dat doet wat het belooft. Voor iedereen die kalkproblemen wil verminderen zonder ingewikkelde installaties of onderhoud is dit wat ons betreft een aanrader.
Is helemaal top!!
Is helemaal top!!! Super goed klantcontact en het werkt geweldig!
Super professionele service
Super professionele service! Kan het iedereen aanraden!
Top apparaat
Top apparaat, zeker aan te bevelen.
Geen geklooi met zout en andere rotzooi.
Verwijderd geen kalk
Na drie jaren ergenis, een echte waterontharder aangeschaft.
Big Green was voor mij een miskoop.
J.Quartel Oudehaske
Inmiddels 3 maanden in gebruik ontevreden!
Inmiddels 3 maanden in gebruik en helaas in onze nieuwe toiletpot kalk! Ik maak elke dag het toilet schoon en toch hecht het aan de pot. Ons is gezegd dat de kalk omgezet wordt in een soort poeder welke je zo wegveegt...bij ons werkt het in ieder geval niet.
Big green zegt dat het geen kalk is
..geen idee wat er dan wordt omgezet via het filter...iets wat als aanslag blijft zitten op de toiletpot in ieder geval.
Vlekkeloze installatie, waterkwaliteit veel beter.
Installatie verliep vlekkeloos. En ik zag een voor/na vergelijking met een glas water, wat na de installatie van het filter een stuk helderder was. Bij het douchen merk ik ook verschil, het water voelt veel prettiger aan. En mijn kranen en douchekoppen gaan langer mee.
Ik heb al jaren een biggreen en ben er…
Ik heb al jaren een biggreen en ben er heel erg tevreden over. Geen kalkaanslag in badkamer meer en koffie-afwasmachine blijven schoon.koffie en thee smaken beter en hij is onderhoudsvrij
Big green al jaren in gebruik
Big green al jaren in gebruik.
Snelle en goede service, betrouwbare werknemers.
Super makkelijk schoonhouden van het hele huishouden.
Heel blij met deze aankoop!
Big Green werkt niet
Big Green zegt dat dit apparaat via twee filters er voor zorgt dat kalk niet kan hechten. Wij merken geen verschil (na aansluiting). Reparateur geeft aan dat kalk ook de vaatwasser kapot heeft gemaakt. Aangegeven dat wij niet tevreden zijn, maar het is ‘niet tevreden = geld weg’.
Mijn advies is daarom koop een apparaat met zout.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.