Betaalbaarlessen Reviews 10

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

10 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Top!

Desondanks dat het een beginnend bedrijf is, is het contact erg fijn en professioneel. De simulator opzetten duurt wel even, gelukkig gaan ze dat verbeteren. En het product zelf is naast de rijles hulp ook gwn leuk, het lijkt een soort van alsof je productief aan t gamen bent.

19 June 2026
Rated 5 out of 5 stars

Aanrader voor unieke en betaalbare autorijlessen!

Ik heb de demo uitgeprobeerd en het was een erg bijzondere ervaring! Ik had eerst mijn twijfels, maar toen ik de bril op deed en om me heen keek was ik gelijk verkocht. Het sturen, schakelen en pedalen gebruiken in combinatie met de Vr bril, was allemaal alsof je in een echte auto aan het rijden was. Ook was het leuk dat je niet alleen verschillende levels had maar ook nog opties hebt met een spelelement er in. Dit zorgt ervoor dat je het idee hebt dat je een spel aan het spelen bent, maar ondertussen echt gevoel krijgt van hoe je moet autorijden! Voor mij was het een bijzondere ervaring waarvan ik positief verrast ben, en ik zou het zeker aanraden.

23 June 2026

Reply from Betaalbaarlessen

Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je positief verrast was en dat de simulator zo realistisch aanvoelde. Ook mooi dat je het spelelement leuk vond, dat maakt het oefenen hopelijk net wat laagdrempeliger.

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijke oprichter die het bedrijf…

Vriendelijke oprichter die het bedrijf probeert op te bouwen. Software ziet er al goed uit, maar denk dat na de genoemde ontwikkelingen het echt voor iedereen die rijles moet doen nuttig zal zijn en veel rijlessen zal besparen.

17 June 2026

Reply from Betaalbaarlessen

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je potentie ziet in het concept. We nemen de ontwikkelingen en feedback zeker mee om het steeds beter en nuttiger te maken.

Rated 5 out of 5 stars

Mijn rijbewijs instructeur zag na het…

Mijn rijbewijs instructeur zag na het proberen van de demo al mijn verbetering, echt top!

Reply from Betaalbaarlessen

Wat leuk om te horen, bedankt voor je review! Super dat de demo dag al positief resultaat had. We helpen je graag nog een keer verder met een volledige week aan oefening!

Makkelijk te installeren

Makkelijk te installeren! En toegankelijk om te beginnen met leren. De 13 lessen die er in zitten bouwen goed op en hielpen mij gelijkelijk mijn rij skills opbouwen

Reply from Betaalbaarlessen

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de simulator makkelijk te installeren was en dat de lessen voor jou een positieve bijdrage hebben geleverd! We hopen spoedig nog vele levels toe te voegen om een nog groter aanbod te kunnen bieden.

Reële ervaring

Het is echt heel reel en daarom ook gewoon leuk om te doen!

Reply from Betaalbaarlessen

Bedankt voor de review en fijn om te horen dat het lessen niet alleen nuttig, maar ook leuk is!

Rated 5 out of 5 stars

Leuke demo mee mogen maken

Leuke demo mee mogen maken! De simulator ziet er strak uit. Het lijkt mij een relaxte manier om rijvaardigheden, zoals inparkeren te verbeteren. Een prima extra voorbereiding op het eindexamen.

9 June 2026

Reply from Betaalbaarlessen

Bedankt voor je review! En leuk om te horen dat alleen de demo al positief is ervaren.

Scherp gespot!

De simulator liet haarscherp de fouten in mn luie rijstijl zien.. Gelukkig heb ik mn rijbewijs al en hoef ik ze niet meer te verbeteren!

16 June 2026

Reply from Betaalbaarlessen

Haha, bedankt voor je leuke review! Mooi om te horen dat de simulator zelfs bij een ervaren bestuurder nog scherp laat zien waar verbeterpunten zitten.

Zo leuk als leek

Deze attractie was een zeer spannende belevenis. Als grote leek op veel gebied zoals autorijden en snoeren en andere rompslomp was ik de ideale persoon natuurlijk om de gebruiksvriendelijkheid te testen van alvast even fase 1 : het installeren.

Ik ben erg gemotiveerd deze toer uit te halen, want dit is mijn kans eens rustig en zonder instructeur maar wél in 'echt' verkeer lekker auto te rijden. Veilig en wel.

Het 3 minuten durende instructie filmpje stopte ik constant even om het voor mij ingewikkeld uitziende gebeuren meteen stap voor stap toe te passen. De normaal verwachte max 15 minuten daarvoor zouden voor míj heus uren duren, wist ik zeker. Maar nee, 'slechts' 5 kwartier, want echt langzaam te werk gegaan, allergisch voor stress druk zijnde.

Alle toeters en bellen aan mijn tafel vast, VR-bril op (over mijn vaste bril) en op aan-knop drukken op meegeleverde pc en dashboard. In de lucht door de bril ook iets doen. Weet niet goed meer wat, want meteen in beslaggenomen door mijn verbijstering over wat ik zag: écht in auto op de weg!
Ok, nu aan het stuur (dat echte aan de tafel vastgebankschroefde) en voet op de rechtste pedaal (ook de echte, onder de tafel)... én gas! Ik slaakte het uit van de pret.

Op een rustige weg echt rijden! Wat is dit leuk! Er kan me niets gebeuren. Stoppen wanneer en waar ik wil, gaan hoe hard ik wil... dacht ik. Nog even fijn zonder pook. Even uitproberen leverde me even wagenziek ofzo worden op!...Veel te hard gereden over de limiet. 90 ipv 50 km per uur mocht ik daar. Tsja.. als 65-jarige zelfs mag dat niet.

'Helaas' moest ik op vakantie, maar daarna zou ik het graag verder willen testen! Ik verheug me dan te rijden in bijv druk verkeer incl die vele verkeersborden én lekker tussendoor op mijn tijden.

14 June 2026

Reply from Betaalbaarlessen

Wat een ontzettend leuke en uitgebreide review, Do! Heel mooi om te lezen hoe je de installatie rustig stap voor stap hebt aangepakt en daarna zo enthousiast werd toen je echt in de auto op de weg zat. Juist omdat je jezelf als leek omschrijft, is jouw ervaring voor ons extra waardevol om te zien waar de simulator al toegankelijk is en waar we het nog makkelijker kunnen maken. Super bedankt voor zowel je deelname als je eerlijke en enthousiaste feedback!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look