Forkert udstyr med på længe ventet servicebesøg
Først skulle Verisure bruge 3 uger til at få mig omregisteret i deres system så jeg kunne bestille nye kameraer og røgalarmer. Da det så skulle monteres har Bigårdens El & Alarm ingen tider i nærmeste fremtid og jeg måtte vente på en ledig tid i 14 dage. Jeg bad om at få de nyeste kameraer men det kunne heller ikke lade sig gøre, dog var det kamera jeg fik en nyere model end de nuværende kameraer jeg har.
Så kommer dagen endelig for installation og teknikeren har selvfølgelig ikke de rigtige kameraer med (Han sagde til mig at han tænke jeg hellere ville have den 3 år gamle model med lav opløsning og dårlig trådløs internet - da det var dem jeg allerede havde).
Jeg takker pænt nej til disse og forventer at han har de rigtige kameraer med i bilen, som jeg har aftalt med deres kundeservice at han skal have. Men nej han har desværre en lånebil med og han kan ikke køre retur og hente de rigtige kameraer - super service....NOT
Jeg må nu vente endnu en uge og sidde brandvagt i dagstimerne til et nyt servicebesøg fra Bigårdens El & Alarm. De er de eneste der kører for Verisure på Sjælland fik jeg at vide. Nu må vi håbe at det får det rigtige udstyr med næste gang.