Echt een top service!! Had de kodak pixpro fz55 besteld, een camera die heel moeilijk te verkrijgen is. Super snel bezorgd en er zat een lief kaartje bij het pakket echt super!
See what reviewers are saying
Vandaag mijn Fujifilm X100VI ontvangen vanuit Ben Hofland Ringfoto. Had voordat ik de bestelling plaatste eerst even gebeld. Al mijn vragen werden toen op een prettige manier beantwoord. Tussendoor no... See more
Een fotograaf van Ben Hofland heeft bij mij thuis pasfoto's gemaakt, omdat ik vanwege chronische ziekte kon ik niet zelf naar de zaak kon. De fotograaf was zeer vriendelijk en professioneel. De foto's... See more
Aankoop compact camera Prettige bediening, duidelijke uitleg over verschillende toestellen, duidelijke antwoorden op vragen, die ik op papier had gezet. Relaxte sfeer met persoonlijke aandacht. De ma... See more
Company replied
Company details
Information provided by various external sources
Molenstraat 38 2671 EX Naaldwijk Tel: 0174 625116 Prins Willem Alexander Promenade 4 2284 DG Rijswijk Tel: 070 3948862
Contact info
Prins Willem Alexander Promenade 4, 2284DG, Rijswijk
- 0174 625116
- info@benhofland.nl
- benhofland.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Zoveel services ben ik nog niet tegen…
Zoveel services ben ik nog niet tegen gekomen. Ze denken met je mee en zoeken mee naar oplossingen. Zeer tevreden.

Reply from Ben Hofland – Ringfoto
Wij werden er heel goed geholpen
Wij werden er heel goed geholpen. Uitgebreid advies gehad en zeer vriendelijk.

Reply from Ben Hofland – Ringfoto
vriendelijke mensen en nemen uitgebreid…
vriendelijke mensen en nemen uitgebreid de tijd om e.e.a. uit te leggen en altijd welkom als je iets niet begrijpt

Reply from Ben Hofland – Ringfoto
Nemen de tijd en geven eerlijk advies
Nemen de tijd en geven eerlijk advies. Super goed geholpen.

Reply from Ben Hofland – Ringfoto
Altijd zeer vriendelijke en deskundige…
Altijd zeer vriendelijke en deskundige uitleg van Don. Al mijn camera's bij Don gekocht.

Reply from Ben Hofland – Ringfoto
Vriendelijk te hulp gestaan en tijd…
Vriendelijk te hulp gestaan en tijd genomen om e.e.a. uit te leggen.

Reply from Ben Hofland – Ringfoto
Goede uitleg gekregen over mijn nieuwe…
Goede uitleg gekregen over mijn nieuwe fotocamera !Kon er eigenlijk gelijk goed mee overweg...top

Reply from Ben Hofland – Ringfoto
Heel goed geholpen nam er de tijd voor…
Heel goed geholpen nam er de tijd voor zo hou je je klanten

Super service
Super geholpen, nadat onze Nikon S3100 niet meer oplaadde. Zij hebben ons gigantisch geholpen. Zonder kosten te berekenen. Want Westlandse stroom is gratis. Werd er gezegd

Reply from Ben Hofland – Ringfoto
Fijn om met vragen persoonlijk en…
Fijn om met vragen persoonlijk en geduldig geholpen te worden.

Reply from Ben Hofland – Ringfoto
Prima service bij het afhandelen va de…
Prima service bij het afhandelen va de schade aan mijn oude camera en het kopen van een nieuwe camera

Reply from Ben Hofland – Ringfoto
Goed advies en assistentie gekregen bij…
Goed advies en assistentie gekregen bij aanschaf nieuwe CANON systeem camera

Je word goed geholpen
Je word goed geholpen
Ze leggen alles goed uit
Ze nemen de tijd voor je

Reply from Ben Hofland – Ringfoto
Heb het idee dat er een paar…
Heb het idee dat er een paar accessoires ontbreken bij de aankoop.
Zoals een geheugenkaart, deze moest apart worden gekocht bij de Panasonic Luminex DMC/TZ100.
En geen HDMI kabel aanwezig in de verpakking voor aansluiting op PC en TV.

Sony DSCRX100M3
nog maar twee dagen in ons bezit maar de klantvriendelijkheid was uitstekend zijn zeer goed geholpen en geïnformeerd door de verkoper om ons te helpen met de beslissing voor welk toestel wij gingen aanschaffen

Reply from Ben Hofland – Ringfoto
Ik word altijd prima geholpen maar…
Ik word altijd prima geholpen maar vooral bij mijn laatste aankoop hebben de medewerkers maar ook Ben zelf hun uiterste best voor me gedaan. Ben zeer tevreden over de persoonlijke aandacht en de tijd die ze voor je nemen.

Reply from Ben Hofland – Ringfoto
Prima te woord gestaan en goede uitleg…
Prima te woord gestaan en goede uitleg bij het gekochte product. Levering geheel conform afspraak.

The Trustpilot Experience