Jeg bestilte en mulepose/net hos bemy.dk, og jeg er rigtig tilfreds med købet. Produktet svarer fuldstændigt til billederne på hjemmesiden og fremstår i god kvalitet. Leveringstiden var en lille uge,... See more
See what reviewers are saying
Jeg hentede min bestilling igår og er MEGET tilfreds med resultatet. Tingene var fint pakket ind og øverst lå en personlig hilsen. Derudover havde jeg noteret nogle ønsker til min bestilling og disse... See more
Service langt ud over det sædvanlige. Helt igennem fantastisk oplevelse at handle på Bemy.dk. Flot og lækker hjemmeside. Sød, kompetent og imødekommende service, lynhurtig levering og det fineste prod... See more
Company replied
Super SUPER god service, jeg modtog min pakke efter kort tid, gaveæsker og de personlige sokker er SÅ fine! Jeg mangler at modtage nogle guld chokolader, men de bliver sendt nu efter jeg snakkede m... See more
Written by the company
Hos BEMY kan du vælge og designe dine helt egne gaveæsker og poser. Leveret med DIT design, silkepapir og guldklistermærker. Skal det være helt perfekt, kan du vælge mellem alle de lækre danske kvalitetsprodukter og tilføje æsken. - Få tilsendt en komplet og helt unik gave, klar til den heldige modtager. Æskerne kan bruges til enhver begivenhed - Det er kun fatasien der sætter grænser. ...og vi vil MEGET gerne være med til at udforske din.
Engvadvej 1 , 2650, Hvidovre, Denmark
- 31 32 31 08
- Kontakt@bemy.dk
- bemy.dk
No history of asking for reviews
Super SUPER god service
Jeg mangler at modtage nogle guld chokolader, men de bliver sendt nu efter jeg snakkede med Maja, så god service.
Og så rart at der er et lille personlig kort med fra Maja (ejeren), det gør bare lige dét ekstra!
Kram Katrine
Super super god service og virkelig…
Super super god service og virkelig lækkert produkt
Hurtig service
Hurtig service, smukt resultat og endda prompte opringning fra medejer Richard for at bekræfte ordren, da det var en hasteordre. Meget tilfreds.
ELSKER BARE DEN SIDE!!!
ELSKER BARE DEN SIDE!!!! fik det fineste lille kort med i vores pakke der fra.... Kommer helt sikkert snart igen.... :)
Virkelig god service og de flotteste…
Virkelig god service og de flotteste produkter 🤗

Reply from Bemy
Lækre produkter, god service og hurtig levering!
Lækre produkter, god service og hurtig levering. Kan varmt anbefales!
Mere end bare en kasse
Har købt 2 smukke æsker til mine brudepiger - det er en fantastisk måde at kunne give dem noget ❤️
Smukt design, nemt at lave og flot kvalitet - der var en sød lille personlig hilsen med i kassen, som bare viser hvor meget dem der står bag brænder for det! Tusind tak for jer
Fantastisk service og stor anbefaling til andre :) !
Min forlovede og jeg bestilte via jeres hjemmeside og jeg må sige, at det er sjældent vi har oplevet så god service ! :)
Kort fortalt:
Vi bestilte en pakke, hvori der var nogle slippers med tekst, glas med navn og gaveposer med navn.
Vi har ikke haft nogen problemer undervejs og vi skrev / ringede indledningsvis med spørgsmål, som Maja hjalp med at få afklaret.
Vi bestilte herefter vores pakke og da vi ikke havde modtaget den efter 14 dage, ringede vi og spurgte, selvom vi havde læst at der kunne gå op til 20 dage i travle perioder.
Maja kunne se bestillingen og nummeret i rækken og gav os en tydelig tilbagemelding på, hvornår vi kunne forvente varen modtaget.
Vi har i dag modtaget varen og er meget tilfreds med kvaliten og vores bestilling generelt.
Vi var dog så uheldige, at en af de glas vi bestilte var gået i stykker under fragt med GLS. Vi ringede til Maja, som straks fik lavet et nyt og kendte nogen som tilfældigvis skulle forbi Odense og kunne tage det med samme aften. Vi fik dermed et nyt glas 7 timer efter vores henvendelse efter vores ene glas var gået i stykker.
Normalt plejer jeg at sige, at man først ved hvor god servicen er når man har problemer og har brug for hjælp.
Her har vi fået service lagt ud over vores forventninger og vi vil anbefale alle som skal giftes eller kunne bruge nogle personlige gaver, at bestille det ved Maja på Bemy.dk ! :)
Utrolig god service, gode priser og en indlevelse hos ejerne for deres virksomhed, som gør det fedt at være kunde der :)
Stor anbefaling til andre herfra :)
PS: Hvor er det fedt med jeres personlige håndskrevne hilsner med pakken :D Gennemført god oplevelse og det er ikke sidste gang vi bestiller hos jer.
Helt fantastiske bokse!!
Helt fantastiske bokse!!! Jeg er så forelsket i dem ♥️♥️♥️

Super kvalitet
Super kvalitet, professionel lavet. Ikke sidste gang jeg bestiller noget derfra.

Reply from Bemy
God service og hurtig levering 🤗 Meget…
God service og hurtig levering 🤗 Meget fine produkter.

Reply from Bemy
Super søde og meget venlig
Super søde og meget venlig - rigtig god service

Anbefalelsesværdigt!
Fantastisk service, og lækre produkter.
Nem hjemmeside, lige til at gå til!
Helt klart anbefalelsesværdigt.

Reply from Bemy
Stor ros til Richard for god kundeservice
Hvor jeg dog bare elsker BEMY's koncept med personlige gaver. Jeg har bestilt over flere omgangen i forbindelse med mit kommende bryllup. Og jeg har bare været så tilfreds med produkterne, og ikke mindst servicen! En stor ros til Richard, som har hjulpet mig da min pakke forsvandt med GLS. Den er dukket op, og igen er produkterne præcis som på billederne og faktisk endnu bedre.
TAK FOR GOD SERVICE :-)
Jeg vil varmt anbefale jer til andre!
Simpelthen den bedste kundeservice og…
Simpelthen den bedste kundeservice og de smukkeste ting som blev lige som jeg havde håbet!
Hvis jeg skulle giftes mere end en gang, så havde jeg helt sikkert bestilt derfra igen!
Super hurtigt fremme selv med personlig…
Super hurtigt fremme selv med personlig tekst👍
Fantastisk smukke æsker
Fantastisk smukke æsker, og service i topklasse!
Super fedt koncept og blev leveret 2…
Super fedt koncept og blev leveret 2 dage efter jeg havde lagt ordren, hvilket var langt over forventning, i og med det er speciallavet. Desuden en smuk indpakning og et personligt håndskrevet kort.
Jeg er så tilfreds, tusinde tak :-)