Ked af kun at give jer 3 stjerner da vi plejer at være meget positive, når vi har rejst med jer 4 gange tidligere. Desværre blev denne rejse den sidste, da man ikke må have rollator med. Vi fik ikk... See more
Company replied
Min Kone og jeg var en tur til kreta i starten af Oktober, hvor Hotellet IKKE gav os det værelse vi havde betalt for../ Da vi kom hjem kontaktede jeg Bella og fortalte om situationen. Søde og rare a... See more
Company replied
Skulle have været på min drømmerejse og havde købt det bedste af det bedste, for mindre end 48 timer før afrejse, blev ringet op, at jeg ikke kunne få det jeg havde bestilt og betalt for 9 mdr tidlige... See more
Company replied
Den 27/4-4/5-24 gik rejsen til Can Picafort, Mallorca. Fantastisk rejse. Alt var tilrettelagt fra vi stod på bussen i Esbjerg. Hotellet var pænt og rent, og sørgede for masser af god mad. Vores guide... See more
Company replied
Bella Rejser har eksisteret siden 2014 og er 100% dansk ejet. Vi har specialiseret os i at sammensætte og udbyde grupperejser til friske og livsglade seniorer fra samme kommune/by.
Korskildelund 6, 2670, Greve, Denmark
Jeg har desværre ikke selv været med jer, men har hørt mange der har været det og de har anbefalet mig at tage med jer. Så jeg regner med hvis helbredet vil der, så skal jeg med en tur i September.

Reply from Bellarejser
Jeg havde en fantastisk rejse til Andalusien. Dejlige udflugter, super god guide, der tog dig godt af alle. Jeg rejser gerne med Bella Rejser igen

Reply from Bellarejser
Fin service fine ture med dejlige frokoster. God guide.

Reply from Bellarejser
Fantastisk selskab at rejse med, servicen er helt i top

Reply from Bellarejser
Har været på to rejser med Bella Rejser. Det har været helt fantastisk godt. Super gode rejseledere og dejlige oplevelser. Skal helt bestemt rejse med Bella Rejser igen.

Reply from Bellarejser
Vi deltog i en fantastisk tur med Bella. Alle forventninger blev indfriet. Godt tilrettelagt og vild god service hele vejen.
Stor ros til en meget kompetent guide.
Vi ser frem til at rejse med Bella en anden gang.

Reply from Bellarejser
En dejlig tur vi havde alt klappe og god leder der kunne sit kram det var bare en rigtig god oplevelse tak for det

Reply from Bellarejser
Har tilmeldt mig Bella Rejser Super med gode informationer når der er gode tilbud på rejser med afgang fra min kommune med Bus til CPH samlet med rejseselskab✈️👌⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Reply from Bellarejser
Fantastisk tur til Andalusien, dejlige oplevelser og en super dygtig rejseleder