Jan van Peer Slaapcomfort Reviews 51

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik het verleden veel problemen gehad met een nieuw bed. Maar slaap nu alweer jaren geweldig op een bed van Jan van Peer. Als er iets nieuws moet komen bij mij of bij iemand anders - ga naar Jan & Die... See more

Rated 4 out of 5 stars

Company details

1. Bed Shop
  2. Linens Store
  3. Mattress Store

Written by the company

Wij streven ernaar om de kwaliteit van leven te verbeteren door het leveren van hoogwaardige prijs-kwaliteit slaapproducten die bijdragen aan een goede nachtrust. Met meer dan 120 jaar ervaring in de slaapbranche, is onze missie om klanten te voorzien van comfortabele en duurzame slaapproducten. Ons toegewijde team staat klaar om service van het hoogste niveau te bieden, waarbij we streven naar klanttevredenheid en het bevorderen van een goede nachtrust.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Ik ben geweldig geholpen

Ik ben geweldig geholpen! De adviseur nam uitgebreid de tijd en gaf deskundig advies. Ik ben echt enorm tevreden over de mix van professionaliteit en de mensgerichte benadering wat voor mij het verschil heeft gemaakt.

25 March 2026

Zeer tevreden

Zeer vriendelijk en professioneel geholpen, luisterden goed naar onze wensen.
Ook bezorging was prima, vriendelijk en echt keurig achter gelaten. Wij zijn enorm tevreden.

20 March 2026
Rated 5 out of 5 stars

Goed advies in de showroom

Goed advies in de showroom, we zijn door de verkoper met uitgebreide kennis en kunde te woord gestaan. Netjes volgens afspraak geleverd. Keurige bezorger, nam alle verpakkingsmateriaal weer mee. Uitermate tevreden.

13 March 2026

Reply from Jan van Peer Slaapcomfort

Bedankt voor je mooie woorden. Fijn om te horen dat het advies in de showroom, de levering volgens afspraak en de nette bezorging zo goed zijn bevallen. Zo horen we het graag. Geniet van veel comfortabele en uitgeruste nachten.

Rated 5 out of 5 stars

Top slaapwinkel met persoonlijke aandacht

Na een eerdere positieve ervaring ten tijde van een aankoop van 2 matrassen zijn we terug gegaan voor een aankoop voor een nieuw bed. Super goed geholpen door Diede. Een jonge gast met een eerlijk advies. Uiteindelijk een mooie Avek boxspring gekocht die onlangs is bezorgd door 2 geweldige mannen die alles keurig hebben geïnstalleerd. Oh ja het bed slaapt heerlijk.

7 March 2026

Reply from Jan van Peer Slaapcomfort

Dank je wel voor je mooie review, André. Wat leuk dat jullie na de eerdere aankoop van de matrassen weer bij ons zijn teruggekomen voor een nieuw bed. Fijn om te horen dat Diede jullie goed heeft kunnen helpen met eerlijk advies en dat jullie nu heerlijk slapen op de nieuwe Avek boxspring.

Ook mooi dat de bezorging en montage zo netjes zijn verlopen. Daar besteden we veel aandacht aan. Geniet van jullie nieuwe bed en heel veel uitgeruste nachten gewenst.

Rated 5 out of 5 stars

Wat een fantastische ervaring bij Jan…

Wat een fantastische ervaring bij Jan van Peer Slaapcomfort!

Vanaf het eerste moment voel je de aandacht en deskundigheid. Er wordt écht geluisterd naar je wensen en er wordt ruim de tijd genomen om alles goed uit te leggen. Geen verkooppraatjes, maar eerlijk en professioneel advies gebaseerd op kennis en ervaring.

De kwaliteit straalt overal vanaf, van de producten tot de service. Je merkt dat dit een familiebedrijf is met passie voor het vak. “Kwaliteit door Ervaring” is hier geen slogan, maar een belofte die ze waarmaken.

Wij slapen inmiddels heerlijk en merken echt verschil in comfort en ondersteuning. Een investering waar je elke nacht plezier van hebt.

Absoluut een aanrader voor iedereen die serieus werk wil maken van een goede nachtrust!

26 February 2026

Reply from Jan van Peer Slaapcomfort

Dank je wel voor deze prachtige woorden. Fijn om te horen dat je het persoonlijke advies van Jan, de tijd in de winkel en de kwaliteit van de bedden en matrassen zo hebt ervaren. We vinden het belangrijk dat er echt geluisterd wordt naar jouw wensen en dat je eerlijk en deskundig advies krijgt bij het uitzoeken van een bed, boxspring of matras.

Mooi dat je nu merkt hoeveel verschil een goed slaapsysteem kan maken in comfort en ondersteuning. Daar doen we het als beddenspeciaalzaak in Emmen al generaties lang voor.

Geweldige service

Toen ik naar de winkel kwam om een bed uit te zoeken met mijn ouders en vriend werden we erg gastvrij ontvangen. Koffie en thee en even gezellig kletsen. Er werd goed geluisterd naar wat ik zocht in een bed en er werd goed mee gedacht. Er zat een beetje vertraging op het bed omdat ik een stof gekozen had die tijdelijk niet leverbaar was waar de zaak niks aan kon doen maar waar de zaak wel goed duidelijk over communiceerden. Toen er nog een week extra vertraging op zat ivm het weer (door code rood ivm sneeuw) kreeg ik een gratis molton er bij! Het in elkaar zetten gebeurde ook snel en het personeel was erg vriendelijk.

Ik zou de zaak zeker aanraden als je op zoek bent naar mensen die echt mee denken en voor jou op zoek gaan naar de beste deals en mogelijkheden.
Ik ben 110% tevreden met mijn nieuwe bed! Nog nooit zo comfortabel geslapen!

11 December 2025

Reply from Jan van Peer Slaapcomfort

Dank je wel voor je uitgebreide en mooie reactie. Fijn om te horen dat je het bezoek aan de winkel, het meedenken en de service zo hebt ervaren en dat je nu zo comfortabel slaapt op je nieuwe bed. Daar doen we het voor.

Als beddenspeciaalzaak van Emmen vinden we het belangrijk om altijd net dat stapje extra te zetten voor onze klanten. Veel plezier met je nieuwe bed en heel veel uitgeruste nachten gewenst.

Rated 5 out of 5 stars

Uitleg en service zijn top

Alles goed uitgelegd tussen de verschillende bedden en matrassen/toppers. Kleurenstaal mochten we even meenemen naar huis om de juiste kleur te betalen. Super bezorgers die ons nieuwe bed in elkaar hebben gezet en alles hebben uitgelegd hoe het werkt.
2e bed van Jan van Peer, super kwaliteit

31 January 2026

Reply from Jan van Peer Slaapcomfort

Dank je wel voor je mooie reactie. Fijn dat de uitleg in de winkel heeft geholpen bij het maken van de juiste keuze en dat je de kleurenstalen even mee naar huis kon nemen om rustig te vergelijken. Ook leuk om te horen dat de bezorging zo prettig is verlopen. En dat dit inmiddels al het tweede bed van ons is, waarderen we enorm. We hopen je in de toekomst nog eens te zien voor een 3e bed :)

Super service

Ontzettend blij met mijn boxspring. Het bed ligt heerlijk licht en comfortabel, mede dankzij de zachte topper. Wat ik extra fijn vond, is dat ik samen met de medewerker het bed helemaal zelf kon samenstellen: van de kleur tot aan de prachtige gouden pootjes. Het persoonlijke advies, de mogelijkheden en gemoedelijkheid, maakten het echt een fijne ervaring. Had het niet beter kunnen wensen. Bedankt!

28 January 2026

Reply from Jan van Peer Slaapcomfort

Dank je wel voor je prachtige reactie, Manon.
Wat fijn om te lezen dat je zo geniet van je boxspring en dat het samenstellen van het bed echt als een leuke ervaring voelde. De gouden pootjes zijn een mooie keuze. 😊
Dank je wel voor je vertrouwen en veel heerlijke, comfortabele nachten gewenst.

Rated 5 out of 5 stars

Fijn familie bedrijf waar we voor goed…

Fijn familie bedrijf waar we voor goed advies plaatselijk terecht kunnen. Onze nieuwe Avek topper ligt heerlijk!

23 December 2025

Reply from Jan van Peer Slaapcomfort

Dank je wel voor je reactie, Jetske. Mooi om te horen dat jullie bewust kiezen voor lokaal en persoonlijk advies en nóg mooier dat de Avek topper zo lekker ligt. We wensen jullie heel veel fijne en uitgeruste nachten toe.

Rated 5 out of 5 stars

Prima uitleg in de winkel/snelle levering

Prima uitleg in de winkel, goede deal met het huismerk ‘box en more’ en het bed is binnen 5 weken (voor de kerst 🎅) al netjes afgeleverd en gemonteerd. Vanavond de proef op de som voor onze eerste nacht op het nieuwe bed, maar alle vertrouwen!

15 December 2025

Reply from Jan van Peer Slaapcomfort

Bedankt voor deze mooi review Jaap! Goed om te horen dat de uitleg in de winkel, de Box&More deal en de snelle levering zo goed zijn bevallen. We wensen jullie heel veel plezier toe met het nieuwe bed.

tweede leven

vriendelijk ontvangen en de alternatieven uitgelegd.
De keuze is daarna vlot geleverd.
en nu na een nacht heerlijk geslapen, ligt het bed na 17 jaar weer "als nieuw". Top

11 December 2025

Reply from Jan van Peer Slaapcomfort

Wat fijn om te horen dat het bed na 17 jaar weer als nieuw ligt! Mooi dat de uitleg en levering zo soepel verliepen én dat de eerste nacht meteen zo goed was. Daar doen we het voor!

Rated 5 out of 5 stars

Heel vriendelijk eerlijk advies.

Heel vriendelijk eerlijk advies, keurig & zorgvuldig geplaatst. Al na 1 nacht kunnen zeggen; dat dit een prima bed is, heerlijk op geslapen.( Avek)

6 December 2025

Reply from Jan van Peer Slaapcomfort

Ria, wat fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen. En na één nacht al heerlijk slapen op het nieuwe Avek bed! Dat is precies waar we blij van worden :)

Rated 5 out of 5 stars

Goede uitleg verstand van zaken mooie…

Goede uitleg verstand van zaken mooie spullen

6 December 2025

Reply from Jan van Peer Slaapcomfort

Dank je wel! Fijn dat onze uitleg en expertise als goed zijn ervaren en ook leuk dat onze collectie in de smaak viel.

Persoonlijke aandacht

Jan neemt de tijd om echt te kijken hoe je op een matras ligt.
Nu heb ik een speciaal naar mijn ligprestaties een matras en serieus ik kom niet meer met pijn uit mijn bed. Heerlijk!

12 June 2025

Reply from Jan van Peer Slaapcomfort

Wat mooi om te lezen! Jan combineert jaren ervaring met een scherp oog voor wat jouw lichaam écht nodig heeft. En natuurlijk fantastisch dat je dat nu ook elke ochtend voelt. Een matras op maat maakt toch het verschil… helemaal als je zonder pijn de dag kunt starten! 😄

Review

De service was goed. Bed ligt heerlijk, goede keuze met samenwerking van u bedrijf!

Vriendelijke groet,

Gerrit buiter

4 November 2025

Reply from Jan van Peer Slaapcomfort

Dank u wel! Fijn dat zowel de service als het nieuwe bed zo goed bevallen is. En al helemaal fijn dat het bed heerlijk ligt!

Prima bedrijf

Prima bedrijf. Uitstekende spullen en service

15 November 2025

Reply from Jan van Peer Slaapcomfort

Dank u wel! Fijn om te horen dat zowel onze producten als service zo goed bevallen.

Rated 4 out of 5 stars

Toppers van begin tot eind

Deskundige hulp bij het uitzoeken van een nieuw bed, maar ook voor de mannen die het kwamen brengen niets dan lof! Het vorig bed wat moeilijk uit elkaar te krijgen was, het hoofdbord wat net niet door de afgetimmerde trapopgang paste, maar die ze toch op een professionele manier naar binnen kregen...En alles netjes opgeruimd achtergelaten.
Dikke 10 (ook voor het bed, dat slaapt heerlijk...)

24 October 2025

Reply from Jan van Peer Slaapcomfort

Dank u wel voor deze mooie woorden. Wat fijn dat u zich in de winkel goed geholpen voelde en dat onze bezorgers hun best hebben gedaan om zelfs het eigenwijze hoofdbord netjes op zijn plek te krijgen. Ze zullen dit met een grote glimlach lezen.

We zijn ook blij dat het nieuwe bed zo heerlijk slaapt. Wel moeten we eerlijk zeggen dat we toch nieuwsgierig zijn… wat moeten we doen om die vijfde ster te verdienen? Misschien een trapopgang mee verbouwen? 😉

Dank u wel voor uw vertrouwen. Mocht er ooit iets zijn waarbij wij u kunnen helpen, dan horen wij het graag.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look