See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Slechte zaak hoor. Ik heb ze gebeld en voicemail ingesproken. Ik heb naar beide emails wat gestuurd, maar krijg meteen een Undelivered bericht terug. Ik heb een contact formulier op de site ingevuld.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik vind dat jullie mijn verwachting waar hebben gemaakt. Mijn boxspring is binnen de verwachte levertijd geleverd. De bezorgers hebben keurig bij mij in de hal gezet wat ik super vond in deze... See more

Rated 5 out of 5 stars

Boxspring besteld bij Beddenster, bed bevalt prima, communicatie verliep zeer vlot en levering was stipt op tijd. Op voorhand werd even een seintje gegeven wanneer ze er bijna waren, ideaal dus. Ik... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn de dupe van Koopjedeal....ons bed werd niet geleverd. Wat nu? 's Avonds gechat met Diederik van Beddenster. Zij hebben alles in het werk gesteld om zo snel mogelijk een bed af te leveren. V... See more

Company replied

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Goede service, bed netjes afgeleverd en ligt uitstekend.

Beste Martijn,

Bedankt voor je review. Nogmaals veel plezier met je nieuwe boxspring .

Fijne service

Beddenster.nl heeft mijn boxspring thuis afgeleverd, de trap opgetild en gemonteerd op de afgesproken tijd. Aardige jongens die het bed snel en vakkundig hebben geplaatst.

Bedankt!

Hallo Cécile,

Bedankt voor je bericht. Ik zal het doorgeven aan de bezorgers. Veel plezier van je nieuwe boxspring en dekbed.

Geweldige bedden!

Geweldige bedden! Wij bestelden er meteen 3 voor ons huis in Knokke. Superservice ook. Zeer vriendelijke jongens.

Beste Fransje,

Bedankt voor je bericht! Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over de services en de kwaliteit van de bedden. Wij wensen je veel slaapplezier!

fijne dienstverlening

Vriendelijk geholpen aan de telefoon. Snelle dienstverlening en fijn bed is netjes afgeleverd! Keep up the good work

Beste Teresa,

Bedankt voor je positieve bericht!

Top service

Top service. Kwamen met de bus voor me deur en hebben het bed zelfs naar binnen getild. Aardige bezorgers.

Bed is uitstekende kwaliteit met competitieve prijs.

Beste Jelle,

Bedankt voor je review! De bezorgers kunnen inderdaad je boxspring naar boven brengen. Leuk om te lezen dat je tevreden bent.

Helemaal geweldig!!!!!!

Helemaal geweldig! Heb in tijden niet meer zo lekker geslapen, service ook erg goed

Beste Annelot,
Lekker slapen is erg belangrijk. Wij zijn blij om te lezen dat je lekker slaapt op je nieuwe boxspring. Groet Bas

Rated 5 out of 5 stars

Duidelijke site met hele goede service…

Duidelijke site met hele goede service en gigantisch lage prijzen. Bestelling was supersnel geleverd!

15 December 2019

Beste Desmond,

Bedankt voor je positieve feedback. Het is leuk om te lezen dat u tevreden bent over de services en website. Veel plezier met je boxspring. :)

Rated 3 out of 5 stars

het was wel op tijd bezorgd maar de bed…

het was wel op tijd bezorgd maar de bed is helaas beschadigd
dus moet het weer vervangen en dat vind dus jammer
is nog niet vervangen

10 November 2019

Beste Mw Knobbe,

Bedankt voor uw bericht. Als het goed is het probleem met u opgelost. Wij wensen u veel plezier met uw boxspring.

Boxspring besteld bij Beddenster

Ik ben een blije klant.
Groetjes,
Davy

5 November 2019

Goedemiddag Davy,

Leuk om te lezen dat je een blije klant bent en bedankt voor je review.

Mvg
Bas

Rated 3 out of 5 stars

bij monteren bleek dat bij 1 tap geen…

bij monteren bleek dat bij 1 tap geen draad was getrokken , 1 voet kon dan niet gemonteerd worden. Levering was niet binnen de afgesproken tijd zoals website weergeeft.

5 November 2019

Goedemiddag Nico,
Bedankt voor je bericht. Het klopt inderdaad dat er wat mis is gegaan. Wij betreuren dit zeer. Ook heeft de levering wat langer geduurd. Dit komt omdat de boxspring naar België moest. De indicatie op onze website hebben wij dan ook aangepast voor België, zodat we de belofte beter waar kunnen maken. Bedankt voor je feedback. Ik hoop dat je tevreden bent over de boxspring. Onze excuses voor de vertraging en het probleem met de voet. Mvg Bas

Rated 5 out of 5 stars

Heel erg goed geadviseerd goed geholpen…

Heel erg goed geadviseerd goed geholpen zit nu op mijn bed te wachten al bevestiging gehad van dat t geleverd wort binnen 3weken nu even wachten op de datum dat hij geleverd wort maar tot nu toe erg vriendelijk geholpen

30 July 2019

Beste Mimi,

Leuk om te lezen dat je tevreden bent over het advies. Wij wensen je alvast veel slaapplezier met je nieuwe boxspring.

Met vriendelijk groet,

Robbert

Top service en top bed

Wij zijn de dupe van Koopjedeal....ons bed werd niet geleverd. Wat nu?
's Avonds gechat met Diederik van Beddenster. Zij hebben alles in het werk gesteld om zo snel mogelijk een bed af te leveren. Vriendelijke en vrolijke bezorgers. Ook zijn wij zeer tevreden over de kwaliteit van de box spring. Het contact (chat + telefoon), de bezorging en de box spring > we zijn op alle terreinen zeer tevreden!!

26 July 2019

Beste Ria,

Hartelijk dank voor je positieve review. Nogmaals veel plezier van je nieuwe boxspring.

Robbert

👍top

Flexibel, denkt mee, betrouwbaar , al met al goed!

9 July 2019

Beste Labinot,

Bedankt voor je positieve review. Wij wensen je alvast veel plezier met je nieuwe boxspring.

Met vriendelijk groet,

Goede service!

Goede service!! Er was een kleine mis communicatie maar dit is super netjes opgelost! Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan!

25 May 2019

Beste Susanne,

Bedankt voor je eerlijke review. Gelukkig ben je tevreden over de oplossing. Ik hoop je snel weer terug te zien in onze webshop.

Rated 4 out of 5 stars

Goede prijs/kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit! Lang gezocht op internet, maar beddenster komt er het beste uit.

19 May 2019

Beste Raul,

Leuk om te lezen dat je tevreden bent over de prijs/kwaliteit verhouding. Ik wens je nog veel plezier met je nieuwe aankoop.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look